Magazin > Film & Glasba & TV
24309 ogledov

Kandidatka Večerje za 5 kritizirala celo pevke: "Poleg hrane, ki ni bila apetitlih, tudi one niso bile"

večerja za pet: na deželi Planet TV
Pristala je na 4. mestu.

V novem kuharskem šovu na Planet TV Večerja za 5: Na deželi je kot zadnja kuhala Ani, ki je za svoje goste pripravila pravi kmečki krožnik. Najprej jim je postregla z narezkom, nato je sledila glavna jed, ki so jo sestavljali krvavica, pečenica, zelje in žganci z ocvirki. Ker Lena ni ljubiteljica svinjine, so zanjo naredili posebno klobaso iz govedine.

Svetlolaski kljub temu ni teknilo, saj ne je niti krvavic niti pečenic. Je pa pečenico poskusila, ker se spodobi. "Žganci in ocvirki. Sploh nisem vedela, kaj so žganci in kaj ocvirki, ker je bilo več ocvirkov kot žgancev. Zelje dušeno sladko. Tudi jaz ga delam. Tale je bil brez okusa. Razočarana na kvadrat," je dejala in dodala, da je bil krožnik "brezzvezen". 

Tudi sladica ni bila po njenem okusu, saj ne mara zavitkov. O smetani pa je dejala: "Šokirana sem bila, da se ne moreš za svoje goste potruditi in stepsti prave smetane.To je bila pika na i vsega, kar danes ni bilo v redu."

Tako kot pri ostalih je tudi Ani pripravila glasbeno presenečenje. Prišel je njen pevski zbor. Leni tudi ta ni bil všeč. "Ta glasba je pri Marjeti doma drugače izpadla, ker so prišli trije lušni mladi fante, ki so igrali na instrumente in so imeli posluh in so dobro peli. Saj ne, da te gospe ne bi imele posluha ... Kako naj uporabim izraz ... Poleg hrane, ki ni bila apetitlih, tudi one niso bile." Lena je tudi dejala, da je imela občutek, da se jih je Ani hotela na hitro znebiti.

Morda je res bilo tako, saj je Ani svoje goste označila za "izbirčne Metke". S svojo kulinariko je zadovoljna, je povedala in dodala, da je bila presenečena, da ni bila prav nič živčna.

Zmagala je Maša.

 

Komentarjev 1
  • Lijana Gunc 10:52 17.september 2023.

    Če to ni bil del scenarija, je neapetitlih predvsem Lenin komentar...