Magazin > Film & Glasba & TV
18987 ogledov

Na to temnolasko bo stavila komercialna televizija

Ingrid Ulaga Dingo
Konkurirali bodo Pop Inu.

Na TV3 v mesecu decembru prihaja nova oddaja z novicami iz zvezdniškega sveta in priljubljenega Hollywooda. Vodenje so zaupali Ingrid Ulaga, ki je bila tudi finalistka za Miss Universe Slovenija 2017.

Ko je izvedela, da je bila izbrana za voditeljsko mesto, je bila navdušena, saj se je od nekdaj želela preizkusiti v voditeljski vlogi in tudi sicer zelo rada nastopa pred kamero.
 
"Navdušujejo me ljudje, ki se zavedajo, da smo v resnici vsi enaki in enakopravni, da nihče samo zaradi slave ni nekaj več, ampak zaradi svojega dobrega in prepoznavnega dela. Zato najbolj občudujem ljudi, ki kljub vsemu blišču ohranijo preprostost in srčnost," je razkrila Ingrid, ki od tujih zvezdnikov najbolj občuduje Mirando Kerr, Eda Sheerana, Sophio Turner, Nino Dobrev, Ellen DeGeneres in še nekatere drugi.
 
Novice in zgodbe iz zvezdniškega sveta pritegnejo, ker navadnim smrtnikom pričarajo neko drugo dimenzijo življenja, ki včasih deluje kot pravljica. "Prepričana sem, da imajo vse slišane zgodbe o ljudeh ali zvezdnikih več plati resnice. Novice, ki jih »prodajajo« družbena omrežja ali mediji so večkrat lahko čisto resnične ali pa vsebujejo le del resnice. Zato je na nas, da smo do informacij kritični in ne verjamemo takoj vsemu, kar preberemo," je nova voditeljica kritično ovrednotila svojo vlogo.
 
Ko ne bo vodila oddaje, pa je 20-letna Ingrid, ki sicer prihaja iz Cerkelj na Gorenjskem, pridna študentka biologije, ki v prostem času poje in pleše, sicer pa je bila tudi aktivna plesalka različnih zvrsti, od trebušnega plesa, baleta, hip hopa in še kaj.

Komentarjev 5
  • Žirafa 17:46 22.november 2017.

    Ne vem, no, kdo so njene vzornice je prav smešno.

  • ljubodoma 14:01 22.november 2017.

    ko ka tić ka je več v vodoravnem, kot v navpićnem in ko jo napići, je šiht zagotovljen !

  • NeAnonimni 09:42 22.november 2017.

    Ne zgleda navdušena