Magazin > Film & Glasba & TV
25 ogledov

Navdušili kljub kaosu

Rammstein
1/30
Žurnal24 main
Včeraj je Ljubljano podžgala kultna nemška skupina Rammstein.

Črna in rumena. To sta bili barvi, v znamenju katerih je minil torkov večer v nabito polni dvorani v Stožicah. V črno so se večinoma odeli tako člani kultne nemške skupine Rammstein, ki so se nas pri nas ustavili v sklopu turneje Made in Germany, kot obiskovalci njihovega koncerta, ki so na glasbeno-vizualni spektakel v pravem pomenu besede množično prišli tudi iz tujine. V rumeno pa se je ogrnil oder, ki ga je iz skladbe v skladbo spremljal ogenj v takšnih in drugačnih oblikah.

Rammstein z dodelanim nastopom niso razočarali svoje tudi po majicah sodeč zveste publike, v Ljubljano pa so poleg svoje glasbe pripeljali tudi vse tisto, kar jih dela Rammstein, od scenografije in kostumografije do dramatičnosti, s katero so presenečali tudi tiste, ki jih je težko presenetiti, ali, če strnemo, ustvarili dogodek, kakršnega je pri nas redko videti.

Obiskovalci so bili malo manj navdušeni le nad gnečo in kaosom pred vstopom v dvorano.

Komentarjev 1
  • Cholt45 16:46 01.maj 2013.

    Tale stran je totalno ZaHec. Takega brisanja komentarjev še nisem doživel na nobenem portalu. Ljudje pišejo komentarje v podporo članku nakar pride g.Admin in pobriše celotno zadevo.V čem je sploh point, da imate komentarje omogočene? Da malo Hbete ljudi ...prikaži več v glavo?Taken neresnosti res že dolgo nisem videl. No upam da vam tak model portala uspe ;)v kar močno dvomim ..