Magazin > Film & Glasba & TV
16519 ogledov

Planet TV: Med snemanjem udarila katastrofa

večerja za 5
1/5
Planet TV
Tekmovalki je na pomoč priskočila sotekmovalka.

Poplave in plazovi so kraje okoli Savinje prizadele ravno med snemanjem šova Večerja za 5: Na deželi. Jožici je odneslo avto, škodo je utrpela tudi njena hči, najhuje pa je bilo pri Sonji. "Njena posest je v celotni potrebna obnove, v začetni sanaciji so ji morali odstraniti tudi pod. Odplavilo ji je tudi avto. Pri Klari doma so bili priča plazu na celotnem območju njenega posestva. Plaz je premaknil staro hišo in del hleva," so za nas povedali na Planet TV.

Poplave so jo zagodle tudi snemalni ekipi, ki je bila na dan katastrofe ravno pri Sonji. "Naša ekipa je celo v nekem trenutku ostala ujeta v Ljubnem ob Savinji," so nam še zaupali.

Večer, ki je nudil uteho

"Mi smo imeli Savinjo iz obeh strani. Tega ni možno opisati. Iz te strani, iz katere nikoli ne, ker ni vode, je udarila Savinja v nova vrata in jih razbila. Tega poka ne bom pozabila. To me tako mori, da ne spim. Vsi se bomo pobrali, važno je, da smo živi, a to življenje bo nekaj časa zelo naporno," je povedala Sonja, ki se je kljub katastrofi udeležila zadnje večerje tedna, ki jo je skuhala Dragica. "Današnja večerja nas bo zagotovo sprostila. Zagotovo se bomo tudi zjokali, se objeli, eno lepo rekli in se poveselili, da malo pozabimo na te grozote," je še povedala Sonja, ki je preživela že tretjo stoletno poplavo, in razkrila, da ji je Dragica takoj priskočila na pomoč. "Ko ostaneš v samih spodnjih hlačah in ti Dragica prinese za 20 ljudi, ki ti pomagajo pri delu, hrano. Pa naslednji dan isto. To je prijatelj," je v solzah dejala in dodala, da z večerje odhaja z upanjem na boljše življenje. "Da bo ta 'jovo na novo' še lepši. Ne vem, zakaj je bilo to dobro, a za nekaj je bilo sigurno."

Zmagovalka tedna je sicer postala Klara, ki je zbrala 40 točk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.