Magazin > Film & Glasba & TV
13793 ogledov

Planetova zvezda o zakonu s Slovencem: "Strah me je bilo za otroke"

olga, večerja za 5 Planet TV
Ta teden je Planetove gledalce v oddaji Večerja za 5: Na deželi zabavala tudi zgovorna Olga.

Olga, glasbena pedagoginja ter glasbenica po duši in poklicu, je v oddaji Večerja za 5: Na deželi povedala, da je njen oče Rus, mama pa Ukrajinka. V Sloveniji živi že več kot trideset let. V naša lepo deželo je prišla z otrokoma kot turistka in se zaljubila v Slovenca. V šovu o svojem zakonu ni povedala veliko, za naš medij pa je razkrila več. 

"Ko sem spoznala svojega bodočega moža, sem spoznala najbolj iskreno in močno ljubezen, za katero sem še danes hvaležna, ker mi je ta odnos pokazal, kakšna ženska sem. Nisva več skupaj, ker sva imela različno predstavo o srečni in urejeni družini," je povedala Olga in dodala, da sta se razšla po sedmih letih. "Nato nisem želela iti več naprej. Že ko sva se poročila, sem večkrat želela oditi nazaj v domovino, ker težavam ni bilo konca in me je bilo strah za otroke." 

Svojim gostom Olga o težavah ni razlagala, ampak jih je pocrkljala z odličnimi jedmi in tudi s svojim glasom. Zbrala je 28 točk.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.