Magazin > Film & Glasba & TV
11521 ogledov

POP TV najavil kar dve novi voditeljici

Špela Lobe, Tjaša Dugulin POP TV
Vizito bosta vodili ...

Po odhodu Urške Šestan, ki se je 10 let posvečala zdravstveni tematiki v rubriki Vizita, je POP TV sporočil, kaj se bo zgodilo s to petkovo rubriko.

"Jesen prinaša tudi spremembe pri priljubljeni petkovi rubriki Vizita v oddaji 24UR, ki jo bosta po novem od konca avgusta naprej izmenično vodili Špela Lobe in Tjaša Dugulin, dolgoletni novinarki in poznavalki zdravstvenih tem," pravijo.

"Nova vloga je odgovornost, da bo Vizita ostala priljubljena in bo še naprej odlično opravljala svoje poslanstvo," je dejala Špela, Tjaša pa dodaja: "Pomembno se mi zdi, da damo prostor prevečkrat prezrti preventivi, dobrim praksam v našem zdravstvu in napredkom odličnih strokovnjakov."  Led bo danes prebila Špela.

Da Šestan zapušča POP TV, se je razvedelo junija. "Moja kariera znotraj informativne oddaje 24UR se po 14 letih res zaključuje. Z veseljem sem soustvarjala dnevne vsebine in se 10 let posvečala zdravstveni tematiki v petkovi rubriki Vizita. Novinarstvo mi je dalo ogromno, od poznanstev do pomembnosti ekipnega dela. V letih na POP TV sem, lahko rečem, pridobila tudi prijateljstva za življenje. Lepo mi je bilo, a čas je za nove izzive, ki se jih tudi zelo veselim," se je glasila njena izjava za javnost. Kam jo bo sedaj odnesla poslovna pot, nam takrat ni hotela razkriti, govori pa se, da je zaplavala v piarovske vode, in sicer na področju zdravstva,

 

Komentarjev 7
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 18:11 30.avgust 2024.

    Tretjerazredne novinarke postajajo voditeljice..res jim gre slabo

  • Ender3 16:28 30.avgust 2024.

    Rabijo novinarja, ki bo v enem tednu pripravil 5 minutni komercijalni prispevek..Sliši se lepo in zelo obetavno. Kmalu bo ocenjeno kot zelo priljubljeno. Pa kdo lahko trezno spremlja njihove informativne oddaje, če je več Hofer in Kinder oglasov kot, pa ...prikaži več uporabnih vsebin..Bojkotirat je treba to greznico oglaševanja..

  • pecnik 14:52 30.avgust 2024.

    Pozdravljeni, moje ime je Kristene Bella, stara sem 60 let in trenutno sem bolna. Glede na svojo starost in trenutno zdravstveno stanje bi rada donirala 320.000 € za svojo nepremičnino. Če ste zainteresirani, mi pišite na moj e-mail: kristenebella@gmail.com