Magazin > Film & Glasba & TV
36962 ogledov

Tekmovalka oddaje Večerja za pet poročena s tem znanim Slovencem!

večerja za pet, lena Planet TV
Skupaj sta že 19 let, poročena pa le dve.

V četrti oddaji kuharskega šova Večerja za 5: Na deželi je kuhalnico zavrtela Lena, ki je na koncu osvojila 37 točk in je trenutno na 3. mestu.

Svojih gostov pa ni presenetila le z okusnim obrokom in majhnim darilom, ampak tudi s krajšim koncertom moža Romana, ki jim je naprej zapel pesem Edina si, ki jo je napisal za svojo soprogo, nato pa še hit Andreja Šifrerja Ostani z nami.

Mnogim se je Roman zdel znan, in to tudi je. Roman Vukina - Romc je igral bas v skupini Flirt, ki je razpadla, ko jo je zapustil pevec Rok Lunaček. "Z bivšo ekipo smo šli narazen v zelo klasičnem slogu bendovskega razhajanja: bilo je vse več kregarije in nerazumevanja. Predvsem s kitaristom, s katerim sva bila tiha gonilna sila, nisva več klapala. In potem sem šel iz benda in si res nisem mislil, da bom še kdaj skakal po odru," je Lunaček, ki je po razpadu ustanovil skupino Flirrt, povedal leta 2010 za Žurnal24.

Roman se Flirtu z dodanim R-jem ni pridružil, se je pa med korone lotil solo kariere. Svojo prvo samostojno skladbo “Svet se vrti” je izdal leta 2020. Edina si je njegova četrta avtorska skladba. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.