Magazin > Film & Glasba & TV
2459 ogledov

To bi lahko bila nova Milena in Tomaž

denis trap
1/3
Navdih za zgodbo je pevec našel v filmu Poletje v školjki. Denis in Eva bi lahko brez težav igrala Mileno in Tomaža, če bi posneli novo različico legendarnega filma.

Denis Trap je osemnajstletni pevec, ki prihaja iz okolice Šoštanja in zase pravi, da že od malih nog živi z in za glasbo. Sedaj je izdal pesem Melodija morja, ki je njegova ljubezenska izpoved.

Govori o poletni najstniški zaljubljenosti, a hkrati želi Denis s to pesmijo sporočiti tudi to, da se nam v življenju zgodijo vse mogoče stvari in dogodki, ki jih moramo sprejeti in se soočiti z njimi, saj nas ravno ti dogodki zaznamujejo in oblikujejo v zrele osebe.

Videospot je Denis posnel na čudoviti obali, zgodbo videospota pa je navdahnila filmska uspešnica iz 80. let – Poletje v školjki. Denis je tako zavrtel čas nazaj in se vrnil v leto 1985 in se skupaj z glavno igralko Evo Hrastar sprehodil po poteh Milene in Tomaža iz filma Poletje v školjki. Denis pa se je v videospotu spomnil tudi svojih osnovnošolskih dni in se vrnil nazaj v šolske klopi in skupaj z učenci Osnovne šole bratov Letonja v Šmartnem ob Paki zaigral in se tako zahvalil vsem svojim učiteljem in profesorjem, ki so ga na kakršenkoli način spremljali in ga s svojim znanjem oblikovali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.