Magazin > Film & Glasba & TV
13368 ogledov

Večerja za 5: Dušan pred gosti začel jokati

večerja za 5, dušan Planet TV
Druščina se je povezala.

V kuharski oddaji Večerja za 5: Na deželi je kot zadnji kuhal Dušan, ki zase pravi, da je rad dobre volje, v dobri družbi, dobro je in pije. V dobri družbi, s katero je tudi dobro jedel, je bil ves teden. Tekmovalci so se tokrat zares povezali in se odlično razumeli.

Tako je bilo tudi zadnji dan. Dušan je dekletom postregel z narezkom iz svojih mesnin, cigansko jedjo iz zelenjave in svinjine, za konec pa so se posladkali s sladoledom in prelivom iz vročih gozdnih sadežev. Celo na bel kruh, ki ga obožuje Manca, ni pozabil. Ponj je šel v trgovino, zase in ostale tri pa je spekel temen hlebec. Dušan je na koncu s 37 točkami za točko zgrešil zmago, ki je šla v Damjanine roke. Je bilo pa pri njem najbolj čustveno, tekle so celo solze.

Gostitelj je poskrbel za glasbeno presenečenje. Na harmoniko je zaigrala in zapela njegova mlada soseda Eva in glasba ga je tako močno ganila, da so ga premagala čustva. Ne le njega. Ob pogledu nanj so solze začeli točiti tudi ostali udeleženci šova. 

"Uživam v glasbi, še posebej v domači. Solze sreče," je povedal in dodal, da ga je glasba spomnila na mlade dni. "Kam so zbežala leta. Tako pač je. Takšno je življenje. Prehitro mine."

Zmagovalka je povedala, da so solze pokazatelj, kako močno so se povezali in kako sproščeno je bilo za mizo.

Komentarjev 2
  • munja 15:23 23.september 2023.

    Ender, kaj je pa narobe s tem člankom, lahko pojasniš svoj komentar??

  • Ender3 13:43 23.september 2023.

    Kakšne prispevke piše ta avtor. Tudi To je za zjokat !