Magazin > Film & Glasba & TV
10702 ogledov

Večerja za 5: Je bil ta pogrinjek res tako porazen?

večerja za 5 Planet TV
Od Bojane so pričakovali več.

Ekipa oddaje Večerja za 5: Na deželi je obiskala Bojano, veliko poznavalko starih običajev in ljubiteljico tepk. Pričakovanja so bila visoka.

"Mislim, da ne bo razočarala in da se je posebej dobro pripravila za ta večer. Popolnoma ji zaupam," je povedala Dragica Marta Sternad Kenda, ki ima znano hčerko. 

Svojim gostom je prekaljena kuharica najprej postregla s tepkami in kranjsko klobaso, nato so sledile goveje rulade s polento, na koncu pa tepke v štrukljih.

"Kot gostiteljica je vedno, neoziraje se na dogodek, dobra in si želi, da so gostje zadovoljni," je povedala Dragica, ki pa z večerom pri Bojani ni bila povsem zadovoljna. "Z eno besedo bi lahko rekla, da sem presenečena, a bolj v negativnem smislu kot v pozitivnem, ker sem pričakovala vse tisto, kar ona zna," je dejala in Bojani dala 8 točk. "Preveč je pričakovala od sebe in se stvari niso izšle, kot bi si želela," je razložila.

Od Jerice, ki pravi, da je pričakovala več, predvsem lepši pogrinjek in postavitev jedi, je Bojana dobila le 7 točk. Skupaj jih je zbrala 34. 

Najbolj pomembno pa je, da je bila s svojim večerom zadovoljna Bojana. "Krasno je bilo," je dejala. 

večerja za 5 | Avtor: Planet TV Planet TV

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.