Magazin > Film & Glasba & TV
181 ogledov

Zvezde klubske scene kmalu v naši bližini!

Tanzen Arhiv organizatorja
Gentleman techna Steve Bug po 20 letih znova v zagrebškem klubu Aquarius v šesti izdaji ekipe tanzen!

T.i. tanzen S01E06 je prvi večer, ki ga organizira ekipa Tanzen Kollektiv in je 100 % posvečen zvokom vinil plošč. Prinaša vam velike zvezde klubske scene, kot so Steve Bug, Lee Davon in Mozer. Vsak od omenjenih treh vinil čarovnikov bo predstavil svoj edinstveni stil, tehniko in selekcijo ritmov, ki bodo odmevali z gramofona. Kljub njihovi glasbeni raznolikosti jim je skupno to, da so strastno predani čaru posebnega analognega zvoka, ki ga boste vzljubili in si ga vsekakor zapomnili.

Tanzen | Avtor: Arhiv organizatorja Arhiv organizatorja

Steve Bug je en od resničnih začetnikov elektronske glasbe. Njegova neumorna predanost kvaliteti, ki se odraža tako v lastnem delu kot v mnogih produkcijskih izdajah, ga je zapisala kot enega najbolj cenjenih umetnikov in glasbenih kustosov na svetu. Skupaj z glasbenimi založbami Poker Flat Recordings, Audiomatique, Dessous Recordings, Traffic Signs in Raw Elements je Steve Bug neizmerno doprinesel k gradnji evropske house in techno scene, kot jo poznamo danes.

Zaradi njegove zanesljivosti in občutka odgovornosti je Resident Advisor nekoč Steve Buga oklical kot gentlemana techna. Na ta način je slikovito prikazal konstantno predanost in energičen ter inovativen duh tega profesionalnega glasbenika. Profesionalnost se kaže tudi v tem, da nikoli ni izpustil DJ nastopa, v njegovem producentskem delu in v delu s Poker Flat Recordings – založbe, ki ji zaradi močnega vtisa na house in techno sceno težko konkurira katerakoli druga. Vsak korak, ki ga je prehodil Steve Bug, je dobro premišljen in hkrati poln občutka za humor ter strasti do svojega dela. V šesti izdaji tanzena z imenom tanzen x analogue: Steve Bug bo množico navduševal s triutnim setom. S čim nas bo tokrat presenetili in osvojil, pa naj ostane skrivnost do samega mesta „zločina“.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.