Magazin > Horoskop in Numerologija
3559 ogledov

Dnevni horoskop za četrtek, 25. julija 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To vas čaka v četrtek.

OVEN
Splošno: 

Nekdo, bližnji prijatelj ali partner, vam bo prinesel majhno darilo, najverjetneje knjigo. Čeprav ne bo nobene posebne priložnosti, vas bo želel na ta način razveseliti. To bo v vas vzbudilo topla in vznemirljiva čustva. S to osebo boste želeli preživeti veliko časa. Mislili ste, da je težko najti osebo, ki je občutljiva in prijazna. Uživajta!

Ljubezen
Že nekaj časa ste nemirni in nezadovoljni z vašim trenutnim razmerjem ali situacijo. Počutite se omejene s strani vaših obveznosti in nestrpni ste, ker želite doseči višje cilje. Ne pustite, da bi vas vaša nestrpnost postavila v pozicijo, ki bi jo lahko obžalovali. Dobro premislite o vsem skupaj, preden boste kaj ukrenili.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Vaša intuicija vam pravi, da si bolj prizadevajte, a trenutno vas bolj zanimajo zgodovinske številke in ljudje povezani z duhovno disciplino. Knjige na to temo se vam bodo zdele danes zelo zanimive, kot tudi informativne in poučne. Dobili boste vpogled v ezoteriko, kar vam bo pomagalo povečati razumevanje sedanjosti. Vsekakor jih preberite.

Ljubezen
Dan bo ravno pravšnji, da izrazite vaša čustva, saj boste dobili prijazen odgovor. Situacije, ki se bodo pojavljale, bodo jasne, kar vam bo pomagalo obnoviti nekatere zadeve in odnose. Srce in glava bosta na isti valovni dolžini in poskušali boste ostati na tej poti. Poslušajte tudi svojo intuicijo.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Bili boste dobre volje in želeli si boste dobre hrane, dobre glasbe in dolgih pogovorov. In to bo prav tisto, kar boste dobili. Kasneje boste nekaj časa preživeli z ljubezenskim partnerjem. Pogovor z njim bo zelo pomemben, predvsem zaradi globokih misli. Poskrbite, da boste imeli lep dan in še lepši večer.

Ljubezen
Če iščete nekoga posebnega, da bi vam podal kakšen kompliment o vašem življenju, vedite, da bo energija primerna za zanimiva srečanja. Sprejmite vse ponudbe za socialna srečanja, ki bodo prišle. S seboj vzemite kakšen mentolov bonbon, saj se nikoli ne ve, kje se bo pojavila oseba, ki bo zamajala vaš svet. Vezani boste s partnerjem kovali dolgoročne načrte.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

RAK
Splošno: 

Danes boste močni. Vaše zdravje bo dobro, vaš um bo oster. Prerasli ste nekaj področij vašega življenja. Eno od teh področij je tudi vaša služba. Premislite o odhodu iz trenutne službe, ki ste jo sprejeli samo zaradi denarja. Podajte se raje v poklic, ki vas bo veselil. Stvari se spreminjajo, kar je dobro.

Ljubezen
Danes boste vi tisti, ki bo ustvarjal mir, da bo v vašem okolju vladala harmonija. To vam bo zelo pomembno. V ospredju bodo ljubeča razmerja, razdajanje in prejemanje ter pripadnost ljudem v vašem življenju, ki so dobri do vas. Vsekakor pa se morate sprostiti in uživati v vsakem dnevu posebej, kot tudi v razmerju, v katerem ste.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 6

LEV
Splošno: 

Vaša samozavest bo danes na višku, bili boste zelo optimistični, prepričani vase in ravno prav veseli. Pozdravite življenje s svežim odnosom. Za vas bo lažje, če boste pozabili na napake iz preteklosti in načrtovali novo svetlo pustolovščino za rast in izpolnitev. Dan bo vsekakor idealen za vas.

Ljubezen
Zelo dobro se razumete z vašim partnerjem. Najverjetneje zato, ker posvečate pozornost temu, kaj vaš partner misli, potrebuje in želi. Lahko da boste nekaj naredili, še preden se bo on sploh zavedel, da si tega želi. To vam bo pomagalo doseči boljše razumevanje. Prepustite se toku in ta čas izkoristite. Vsekakor vam ne bo žal, zato enostavno uživajte.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA
Splošno: 

V vašem domu bo prevladoval mir. Člani gospodinjstva boste lahko med seboj skoraj telepatsko komunicirali. To vam bo zelo čudno, a ne bodite presenečeni. Navsezadnje, saj skupaj živite že nekaj časa. To bo vsekakor dobro za mir pri hiši. Lahko boste začutili nevšečnosti in se jim izognili. To vam bo dalo nekaj časa, da boste lažje zadihali.

Ljubezen
Kar se bo danes pojavilo, bo razlog, da se boste zavedli, kaj potrebujete, čutite in želite v vašem razmerju. Če ste v osebnem življenju nesrečni, bo to prišlo na dan in morali se boste s tem soočiti ter ugotoviti, kaj to povzroča. Drugače pa boste bolj strastni in ljubeči, vaše osebno življenje bo potekalo dobro. V tem času resnično uživajte in ga cenite.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno:

Danes se boste udeležili socialnega dogodka, a ne boste pri volji za pogovor. Samo poslušali boste, o čem se drugi pogovarjajo. V miru boste uživali v toplini, glasbi in družbi. Do sedaj ste preveč časa preživeli doma in vsekakor se boste morali malo navaditi ljudi. Usedite se in poslušajte, uživajte v družbi.

Ljubezen
Soočenje s partnerjem bo danes napačna igra v vašem razmerju, nesmiselno pa bi bilo dokončno oditi. Pogovorita se in poiščita kompromis, ki bo ustrezal obema. Ta rešitev bo izboljšala situacijo, počasi in sigurno. Najverjetneje ne bo popolna zmaga, a tako vsaj ne boste izgubili čisto vsega. Nikar ne prehitevajta dogodkov.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno: 

Glavna tema bo sreča, saj so vsi okoli vas že dosegli višji nivo. Tudi vi boste lahko izkusili nov občutek miru in tišine. Vsi se bodo namreč bolj osredotočali na branje in delo na lastnih projektih, malo manj pozornosti bodo posvečali socializaciji. To bo za vas čudovit čas. Dobro se boste razumeli z družino in vaš dom bo miren. Uživajte.

Ljubezen
Občutek, da je vse mogoče, bo danes v močno ospredju. Ampak le, če si boste cilje postavili dovolj visoko. Polni boste optimizma, upanja in čutili boste potrebo, da bi poglobili čustvene želje. Vzemite si čas in raziščite vaša nova čustva. Privoščite si nove čustvene izkušnje in pustolovščine.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Danes bi se lahko udeležili skupinskega dogodka v vaši okolici, še najbolje v družbi vašega partnerja ali prijatelja. Sprejmita pomembno nalogo, vlogo govornikov o ciljih skupine. Močno ste vezani na vse v vašem življenju – tudi na vašega partnerja, na člane skupine in na celo skupnost. To vam daje topel in ljubeč občutek.

Ljubezen
Vaša čustva bodo danes močna in utemeljena, zaljubljeni boste. Bili boste zelo zahtevni, hoteli boste veliko partnerjeve energije in pozornosti. Vsekakor raje vprašajte, ne zahtevajte in dobili boste vse, kar si bo vaše srce poželelo. Samo ne rinite z glavo skozi zid. Ravnajte previdno in preudarno.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

KOZOROG
Splošno: 

Trenutno se razmere spreminjajo glede na vaše poklicne cilje. O spremembi tega razmišljate že dolgo časa, a nekdo, ki ga boste srečali danes, morda v socialni ali navadni situaciji, vam bo dal motivacijo, da se boste dokončno odločili. A to ne bo samo rezultat zunanjih sprememb. Spreminjali se boste tudi znotraj. Niste ista oseba, kot ste bili, ko ste izbrali to zaposlitev.

Ljubezen
Spoznanje, da ste zanemarili lastne potrebe po socializaciji, pripadnosti in prijateljstvu, bo danes v ospredju. Kakorkoli, osamljenost, razočaranje nad prijateljem ali ljubimcem in opuščena čustva bodo lahko pokvarili vaše razpoloženje. Žrtvovali ste užitek in ljubezen za doseganje ciljev ali izpolnitev vaših obveznosti.

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno: 

Bili boste dobri pri uporabi duhovnih principov v vašem življenju. Še posebno dobri boste danes, še posebej ko bo prišlo do razumevanja drugih. Razmerja vseh vrst bodo zrasla in se izboljšala, vsaj tista, ki vam kaj pomenijo. Tista, ki ne, bodo izginila. Čas je, da se spremenite znotraj in zunaj. Naredite največ, kar boste lahko.

Ljubezen
Osvobodite se in pojdite naprej, saj porušeno ravnovesje nič ne pomaga pri izpolnitvi vaših potreb, še posebej seksualnih. Potrudite se in obdržite notranji mir, da bo vse ostalo dobro in udobno. Ne zanemarite vaših želj, da bi ugajali drugim. Ne sprejemajte kompromisov, vprašajte za tisto, kar želite ali pa boste samo zafrustrirani.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Ponavadi ste usmerjeni bolj navzven, a danes boste prekinili ta vzorec. Posvetili se boste sebi in zanimalo vas bo vse od metafizike do psihologije, do denarja v vaši prihodnosti. Na splošno imate pozitivno mnenje o življenju, a kljub temu ste se znašli na razpotju. Dobro premislite, preden se boste odločili, v katero smer boste šli.

Ljubezen
To bo obdobje kritičnih odločitev in prehoda na novo stopnjo. Zgodila se bo velika sprememba v vašem življenju – končanje dolgoročnega razmerja ali pričetek novega. Pravzaprav ne bo nič nenavadnega, ko se bodo zgodile pomembne spremembe. Nikar ne pustite, da bi vas to potrlo.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 5


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.