Magazin > Horoskop in Numerologija
4017 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 12. maja 2019

astrologija
Taka bo vaša nedelja.

OVEN
Splošno: 

Oseba do katere ste pred kratkim pristopili, bo prišla do vas s posebno zahtevo. Lahko ji boste pomagali, a se boste spraševali o njeni iskrenosti. Težko je pomagati nekomu, za katerega se zdi, da izkorišča ljubeznivost. Pomagajte ji in upajte, da vas ne bo oropala. Usmerite jo na pravo pot.

Ljubezen
Ne bodite obsedeni s staro ljubeznijo in tistim popolnim zmenkom. Vzelo vam bo nekaj časa, a morate preučiti korenine. Enkrat ko boste to naredili, bosta energija in prostor, ki ga boste odprli, polna resnične ljubezni. Celotna situacija vam bo po godu in v njej boste neizmerno uživali.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

Dan bo idealen za preventivne ukrepe pred izgubo v prihodnosti. Prepričajte se, da imate vse kopije pomembnih dokumentov na varnem. Lahko pa jih tudi prestavite na drugo lokacijo, kjer bodo lažje dostopni, ko jih boste potrebovali, in če ne boste mogli priti do originalov. Vsekakor bodite previdni, ukrepajte še danes.

Ljubezen
Vsak trenutek s simpatijo ali partnerjem bo danes močan in dragocen, prav vse dobro izkoristite. V zadnjem času nosijo množične potenciale za romantiko. Bodite pozorni skozi celoten dan. Delujte po občutku in vaših željah. Na koncu bi se moglo nekaj obrniti v vašo korist.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno: 

Če boste danes veliko v družbi, bo lahko prišlo do nesporazumov doma, kar bo lahko za vas zelo neprijetno. Poskušajte razporediti svoj čas in ga nekaj namenite prijateljem, nekaj pa bližnjim družinskim članom, drugače bodo zelo kritični do vas. Njihove kritike vzemite z malo rezerve.

Ljubezen
V vaši igri manjkata korak ali dva. Resnično, lahko bi večkrat preverili, a vedite, da nekaj zelo pomembnega ni prisotnega. Kaj če bi si vzeli malo časa za zabavo? Sprostite se in vaše razpoloženje bo veliko boljše. Le če si boste vzeli tudi nekaj časa za razvedrilo, se bodo za vas časi malo spremenili in izboljšali.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Danes boste bolj zbrani, kar vam bo dovolilo, da boste videli stvari, ki so odšle mimo vas neopaženo. Spoznali boste, kaj se je dogajalo prav pred vašimi očmi. Pojasnila, zakaj se niste zavedali okolice, ne bodo pomembna. Bili ste pod velikim stresom in niste želeli vedeti resnice. Kaj boste naredili z novo informacijo?

Ljubezen
Vprašanje glede doma vas bodo odvrnilo od vašega življenja. Prešinilo vas bo, da vam lahko ti izzivi veliko povedo o vašem trenutnem romantičnem stanju. V tem vesolju ni nikakršnih naključij. Poglejte na vso zadevo še enkrat, tokrat bolj objektivno in mogoče boste videli nekaj, kar do sedaj niste.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

LEV
Splošno: 

Danes boste naleteli na neko osebo, ki vam bo resnično lahko pomagala glede trenutne situacije, v kateri ste. Rabili boste nekaj časa, da ji boste zaupali, a vsekakor vam bo lahko pomagala, da boste dobili želeno. Zaupajte ji in videli boste, da vam ne želi nič slabega. Pot zaupanja bo prava odločitev.

Ljubezen
Vaša čustva bodo danes na višku. Poskusite zajahati te valove in se prepustite toku. Najbolj pomembno bo, da ne boste poklicali nobenega od nekdanjih partnerja. Ne smilite se sami sebi in ne poskušajte obnoviti preteklost. Zapomnite si, tudi to bo minilo. Zaupajte vase in ne dopustite, da bi se vrnili v preteklost. Glejte raje v prihodnost.

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno:

Danes boste imeli veliko energije, samozavestni boste. To bo pravi čas, da pričnete z načrtovanjem kakšnega novega projekta. Bodite previdni, da ne boste preveč agresivni do drugih, če ne bodo videli tistega, kar boste želeli resnično doseči. Ne bodo tako odzivni do vaših dejanj, če vsega skupaj ne boste malce omilili.

Ljubezen
Prijatelji in družina so lahko nepričakovan vir nasvetov, ko pride do romantičnih priložnosti. Ne rotite pa za pomoč takoj in direktno. Samo mimogrede povprašajte, če je slučajno kdo od njih že doživel podobno situacijo. Dobili boste moder in uporaben nasvet, kar bo vsekakor dobro za vas.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA
Splošno: 

Stvari v vašem življenju se izboljšujejo in sedaj že čutite učinek preteklih odločitev. Ostanite na tej poti in ne zavijte stran od začrtanega cilja. Nekdo vam bo podal pomembno informacijo, ki vam bo pomagala, da boste zavarovali vašo prihodnost. Delujte po občutku in vaši intuiciji, vse skupaj bi se moralo dobro izteči.

Ljubezen
Neka oseba je pripravljena iti do konca sveta, samo da bi dobila vaš nasmeh. A niste ravno prepričani, kako ji je ime. Vsekakor poglejte ponovno, tokrat bodite pozorni malo dalj časa. Oseba bi lahko bila ravno tista prava. Morate ji dati priložnost, saj se nikoli ne ve, kako se lahko vse skupaj obrne.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON
Splošno: 

Prišli boste do spoznanja, da še vedno niste popolnoma srečni. Mislite, da bi lahko bili srečnejši, če bi lahko dobili več. Kar se morate naučiti, je to, da ne potrebujete veliko, da boste srečni. Večina nas že ima vse, da smo srečni. Znebite se stvari, ki jih ne potrebujete in rezultat tega bo tudi srečnejše življenje.

Ljubezen
Pustite, da ste ranljivi v času, ko spoznavate novo osebo. To je dar in ne napaka. Konec koncev brez ranljivosti ne bi mogli razviti sočutja. Brez sočutja pa bi prav težko obdržali ljubezen. Naj vas vodi vaša intuicija v trenutni situaciji, vsekakor bodite ranljivi in videli boste, da se vam bo splačalo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno: 

Danes bo neka oseba do vas nesramna. Mislili si boste, da tej osebi niste nikoli naredili nič, da zato ne morete razvozlati njenega obnašanja. Ko z nekom ravnamo negativno in se ne želi maščevati, si mislimo, da smo jo dobro odnesli. A ta energija ne izgine kar tako, saj se lahko ponovno pojavi in se pokaže na drug način.

Ljubezen
Izvajajte samodisciplino, ko bo prišlo do ljubezni, saj je to ena izmed najbolj ključnih taktik, ki se jih lahko naučite. Vsako čustvo ne sme biti uglašeno, kot tudi za vsako zatreskanost ni potrebno, da postane razmerje. Preden boste pričeli z nekim razmerjem dobro premislite, ali vam bo prineslo tisto, kar želite.

Ljubezen: 1
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Bili boste v skrbeh glede dela, ki ga opravljate in glede vaše trenutne denarne situacije. To bo dober čas, da pogledate, kako stojite finančno, da se boste lahko lažje pripravili na prihodnost. Ko boste lahko, zastavite vprašanja osebam z avtoriteto, vključno z vsemi nadzorniki, kot tudi z osebjem finančne ustanove.

Ljubezen
Ali je lahko to, da ste navajeni na določen nivo razburjenja, da ste vse skupaj začeli mešati z ljubeznijo? Razmerja so lahko prijetna kot tudi težka, saj to veste. Prizadevali si boste za zadovoljstvo. Razmerje mora vpletenima prinašati določeno zadovoljstvo, drugače ga nima smisla nadaljevati.

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

VODNAR
Splošno:
 
Pravi odnos bo sprožil veliko spremembo. Čeprav si ne boste želeli nadeti veselega obraza, se vsaj potrudite, saj bo to za vas velika prednost. Naj vas ne potegne navzdol, samo zato, ker bodo ljudje okoli vas na stvari gledali pesimistično. Ne bodo vas vrgli iz kluba, če se boste uprli njihovi negativnosti. Le še bolj vas bodo spoštovali.

Ljubezen
V razmerje se bo naselila harmonija, s partnerjem bosta zato romantična. Poskusita ugotoviti, kaj je pripeljalo do tega in to ohranjajta tudi v prihodnje. Vsekakor se boste bolje počutili. Samski, dan bo za vas enkraten in poln zanimivih doživetij. Prepustite se toku in uživajte.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI
Splošno: 

Začutili boste potrebo, da bi si morali vzeti malo časa samo zase, da boste lahko cenili, kako se stvari okoli vas obračajo. Zaradi spremenjenega vpogleda boste lahko videli preko materialnih stvari in uživali v preprostejših, a pomembnejših stvareh. Osredotočali se boste na bolj prijetne stvari.

Ljubezen
Zaradi težav na ljubezenskem področju raje povprašajte za nasvetu. Vprašajte svojo mati. Ona vam lahko da enkraten nasvet, ki vam bo pomagal razrešiti marsikatero težavo. Pravilen odgovor vas bo vodil po vseh naslednjih korakih. Nikar ne oklevajte, vprašajte za nasvet in bolje vam bo.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.