Magazin > Horoskop in Numerologija
2717 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 21. julija

astrologija, horoskop, vedeževanje

OVEN

Splošno: 

Lahko da bo prišlo do frustracije in nezmožnosti, da bi se premaknili naprej. Ko bo prišel ta čas, bo še najbolje, če boste ostali tam, kjer boste. To bo čas, ko vam ne bo potrebno narediti čisto nič. Pustite, da gre vse mimo. Mirno čakajte, dokler se situacija ne bo spremenila. Vsekakor pa tudi poslušajte vašo intuicijo.

Ljubezen: 
Pred časom ste imeli dober občutek za povezovanje z ljudmi, le da so nato vsi odšli. No sedaj bodo prišli nazaj. Povezava še vedno obstaja – sedaj pričakujte, da se bo neka vez obrnila v nekaj romantičnega. Vsekakor izkoristite to. Zvede pravijo, da bo noč idealna za zmenek.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK

Splošno: 

V zadnjem času ste malo osamljeni. Izbira prave hrane bo lahko danes pripeljala do spremembe pri vašem počutju. Zdrava hrana, ki je nepredelana, ima naravne lastnosti in lahko pomaga pri preprečevanju bolezni. Joga in meditacija sta tudi dovolj močni za pozitivne spremembe, ki jih boste naredili.

Ljubezen: 
Pustolovščina bo stimulirala vaše možgane, dvignila bo vašega duha in najboljše od vsega, dala vam bo veliko novih priložnosti za ljubezen. Torej poskusite nekaj novega in drznega. Ne odločite se ravno za padalstvo, ampak za nekaj podobnega. Samo ne pojdite čez mejo. Ko bo prišlo do razmerja, se umirite. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

DVOJČKA
 

Splošno: 
Današnji dan bo idealen za učenje za test in za pisanje seminarskih nalog. Imeli boste boljšo mentalno moč kot običajno, kar vam bo pomagalo na prav vseh področjih. Zelo ste sposobni in znate razmišljati, zdaj to samo še uporabite. Vsekakor izkoristite to možnost in vse se bo odlično izteklo. 
 

Ljubezen: 
Ste usmerjeni in osredotočeni – zato pa ste tako uspešni. Kakorkoli, vašemu odnosu pa bi morda prišla prav modernizacija. Poskrbite, da bo vaša ljubezen svobodna. Naučite se slediti toku dogodkov. Kaj če bi svojo praktično stran pustili nekje zadaj, medtem ko mislite na ljubezen?

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 6


RAK

Splošno: 

Imeli boste težnjo po negativnosti, ker boste obkroženi z ljudmi, ki bodo samo kritizirali druge in iskali napake tudi tam, kjer jih sploh ne bo. Ostati pozitiven je včasih težko, še posebej ko so okoli negativni ljudje. Ne sodelujte, ker bo drugače to vplivalo tudi na druga področja vašega življenja, na družino, prijatelje in zunanje interese.

Ljubezen: 
Potrebujete samo en pravi pogled. Oseba se je dolgo upirala vašim čarom, a danes jih boste usmerili vanjo z direktno silo. Potrudite se, da bo vedela, kaj želite. Tisti v vezi pa se vprašajte, kdaj sta se nazadnje dobila s prijatelji. Ljubezen je božanska, ampak ne obstaja v praznini.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

LEV

Splošno:
 
Dan vas bo navdušil, da boste nekaj naredili drugače. Vaše želje vas bodo lahko tudi malo zanesle. A čas bo idealen, da to tudi dopustite in uživajte, kolikor boste le lahko. Na katerikoli drug dan bi bilo tako vedenje za vas nedopustno in tudi za druge okoli vas, ampak ne danes. Prepustite se in uživajte v vsem, kar se bo zgodilo.

Ljubezen: 
Včasih vesolja ne razumemo. Spočijte se in ne iščite več tiste prave osebe. Le tako se boste pričeli zelo zabavati. In ironično bo ravno to, da boste najverjetneje tako našli dobro osebo zase. Če ste v vezi, dajte zabavo malo na stran in se posvetite malo čustvom vaše ljubljene osebe. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno:
 
Danes boste precej analitično razpoloženi in vsakič boste našli pravi razlog za dogodek, ki se bo pojavil na področju prijateljstva ali ljubezni. V resnici se boste želeli samo zavarovati. Morali bi biti boljši poslušalec kot pojasnjevalec vsega. Dober poslušalec je vedno dobrodošel.

Ljubezen: 
Želeli se boste skriti v vaše zavetišče. Želeli se boste skriti v zaščiteno okolje in ta instinkt bo v ospredju – začasno, čeprav vas bo ljubezen hotela najti. Vezani boste čutili, da imate veliko za povedati neki osebi. Zastavili ji boste nekaj vprašanj – kar pa bo lahko odstranilo določene dvome. Malo raziskujte.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4


TEHTNICA

Splošno: 

Ljudje okoli vas bodo še posebej kritični do stvari, ki jih boste počeli. To bo rezultat tega, da ne živite tako, kot bi morali. Več pozornosti namenite tudi željam bližnjih, večkrat jim prisluhnite in tudi oni bodo postali bolj razumevajoči do vaših potreb in dejanj. Vsekakor pa poslušajte tudi vašo intuicijo.

Ljubezen: 
Romantičen pobeg je tisto, kar potrebujete, da boste ponovno pričeli z vašim ljubezenskim življenjem, še posebej če ste v situaciji, ki potrebuje malo več iskric. Če ste samski, vas bo izlet popeljal do neke osebe, ki bo v vas zbudila prav posebne občutke. Bodite, kar ste in pustite dogodkom prosto pot.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
 
Danes si boste želeli, da bi imeli malo več denarja, saj bi tako bilo vaše življenje lažje in bolj prijetno. A to je le mala iluzija. Pogosto sanjate o tem, kako bi bilo, če bi bili finančno bolj varni. Če bi bile vaše finančne težave izkoreninjene, bi vaše življenje bilo drugačno, a ni nujno, da lažje.

Ljubezen: 
Neka oseba vam je všeč in izkazalo se bo, da ta oseba čuti enako do vas. Vsekakor vam bo to ogrelo srce, a ostanite previdni – vsaj dokler ne boste vedeli, ali bo vse skupaj ostalo na prijateljski ravni ali ne. Bodite odprti in pošteni. V igro se podajte samozavestno in bodite iskreni. Videli boste, kako se bo vse obrnilo.

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 5

STRELEC
 

Splošno: 
Danes se boste počutili, kot da v zadnjem času niste ničesar dosegli. Vsekakor morate ponovno pregledati svoje cilje. Znebite se starih, ki vašemu načinu življenja ne ugajajo več in ustvarite nekaj novih. Zapomnite pa si, če ne boste imeli nikakršnega cilja, potem ne boste mogli zgrešiti. Kakorkoli se boste odločili, ravnajte po svojem občutku.
 

Ljubezen: 
Ne dobi vsaka oseba dostop do vašega srca. Tiste, ki jim to uspe, nato postavite še pred test. Sedaj je čas, da ločite diletante od resničnih bojevnikov. Če ste v vezi, vedite, da ste lahko le polovica enkratnega para. Bodite realni. Zvezde vam napovedujejo, da se morate malo razdati – samo zato, ker se vam bo splačalo.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5


KOZOROG

Splošno: 

Prišlo bo do težav, ko boste pri koncu s stvarmi. Imeli boste težave z zbranostjo in misli nikakor ne boste mogli usmerili na pomembne projekte. Po drugi strani pa se bo nekaj vaših projektov kmalu uresničilo, zato se le skoncentrirajte. Ko boste vse končali, vam bo ostal čas za zabavo. 

Ljubezen: 
Začnite uporabljati vaš um in telo. Peš se odpravite v kino na ogled kakšnega filma. S kolesom se odpeljite v umetnostno galerijo in si oglejte skulpture. Kdo ve? Po poti bi lahko naleteli celo na novo romantično navezo. Vsekakor se odpravite na pot samozavestni, da vas bodo zagotovo opazili.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno:

Zadnje čase zelo radi komplicirate in današnji dan bo odličen za poenostavitev vašega življenja. Zmožni ga boste upočasniti in videli boste lahko, kje vse ste pretiravali. Mislite malo drugače – če boste poskusili dodati preveč podrobnosti, ne boste morali uživati v ničemer. Naj bo vse enostavno.

Ljubezen: 
Vaša usklajenost je ena izmed vaših primarnih zmožnosti. Ampak, ali se vam je že zgodilo, da bi lahko bili malo nepredvidljivi, ko gre za ljubezen? Ne samo, da vas bo pustilo na vaših nogah, ampak bo tudi razvedrilo vašega duha. Vsekakor morate nujno slediti vašim občutkom.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:
 
Zaradi financ ste preveč pod stresom, preveč vas skrbi. Vse se bo uredilo, zato se poskusite vsaj danes malo sprostiti. Vaše denarne skrbi se bodo kmalu umirile zaradi novih možnosti, ki bodo prišle in vam bodo zagotovile nekaj varnosti. Stanje se bo uredilo tudi pri vseh tistih, ki jih imate radi.

Ljubezen: 
Koliko minut lahko upate, da vas bo nekdo poklical? Resnica je, da veliko. Ampak, ali si lahko to tudi privoščite? To je sedaj vprašanje. Ali pokličite to osebo ali pa vstanite iz kavča in pojdite ven. Vsekakor se morate malo zabavati. Če se boste zadrževali doma, vam ne bo nič boljše, prej celo nasprotno.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.