Magazin > Horoskop in Numerologija
4596 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 24. junij

horoskop
Strelci, dovolite vaši ljubezenski luči, da zasije.

OVEN
Splošno:

Danes ne bo manjkalo zapletov, a boste vse uspešno rešili, saj boste imeli nenavadno veliko energije. Poiščite ravnovesje v življenju, da ne boste venomer tekali od enega problema k drugemu. Na področju financ vas bodo skrbele dolgoročne zadeve, ki ste jih dolgo potiskali na stran. Počutje ne bo najboljše, pazite, da ne boste precenili svojih zmožnosti.

Ljubezen:
Samski, danes vam bo ob vseh opravkih, ki jih boste imeli, kar malce primanjkovalo energije za ljubezen. Navežite pogovor z osebo, ki vam bo padla v oči. Ne bodite sramežljivi. Vezani pa danes na prvo mesto postavite sebe. Povejte partnerju, da želite večer preživeti le z njim in poskrbite, da vam bo ugodil. 

Ljubezen: 4       
Služba: 4       
Zdravje: 4     

BIK
Splošno:

Energije bodo zelo močne predvsem na področju denarja in dolgoročnih planov. Danes bo odličen dan za reševanje finančnih težav, saj boste imeli čas in dostop do vseh potrebnih informacij. V vaše življenje vstopa oseba, ki vam bo kot svetovalec dlje časa stala ob strani. Družabni stiki vam bodo prinesli praktične koristi.

Ljubezen:
Vezani danes zaupajte lastni presoji. Res je, da se običajno radi obrnete po pomoč k prijateljem, vendar boste v dani situaciji vi najboljši sodnik. Naredite, kar vam bo narekovalo srce. Samski pa boste danes še posebno polni pozitivne energije, ki se je bodo nalezli tudi ljudje okoli vas, zato se nikakor ne boste mogli znebiti oboževalcev.

Ljubezen: 6       
Služba: 4       
Zdravje: 5     

DVOJČKA
Splošno:

Na zasebnem področju vam gre precej dobro, nima pa smisla čakati na velikansko izboljšanje. Vse se bo še naprej razvijalo v svojo smer in včasih se vam bo zdelo, da se nič ne spreminja. Ne imejte slabe vesti in ne iščite izgovorov, ko bo beseda nanesla na resne teme. Dlje ko se boste izmikali, huje vas bodo privili.

Ljubezen:
Vezani boste ravno prav razpoloženi za čustvene izlive. Zaupajte se partnerju, povejte mu, da radi ga imate in koliko vam pomeni. Obema bo dobro delo. Samski boste imeli danes nekaj težav s sporazumevanjem z ljudmi okoli vas, saj ne bodo razumeli vašega smisla za humor. Raje malo pazite na besede, da ne boste koga užalili.

Ljubezen: 4       
Služba: 4       
Zdravje: 3  


RAK
Splošno:

Kljub temu, da znate biti trmasti in neprilagodljivi, se boste s svojim premišljenim pristopom danes povsod dobro znašli. Del zasluženega denarja naložite za slabše čase, del dobička pa podarite v humanitarne namene. Izdelajte načrt, kako boste izboljšali počutje in zdravje. Zgolj premišljevanje o tem, kaj bi lahko storili, ne bo dovolj.

Ljubezen:
Vezani boste danes na vsak način pri partnerju želeli nekaj doseči. Vendar pa boste morali pokazati veliko mero potrpežljivosti, saj se vaša boljša polovica ne bo vdala kar takoj. Samski pa si danes vzemite čas za preproste stvari. Zabava in vznemirjenje bosta prišla sama od sebe, prepustite se toku. 

Ljubezen: 4       
Služba: 5       
Zdravje: 3     

LEV
Splošno:

Željni boste sprememb, saj imate že nekaj časa občutek, da zadeve predolgo stojijo na mestu. Na področju financ vas bodo skrbele dolgoročne zadeve, ki ste jih potiskali nekoliko na stran. V sredini dneva vam bo ponagajala utrujenost, a si boste že zvečer vzeli dovolj časa, da si boste nabrali novih moči.

Ljubezen:
Samski se boste lahko danes spustili v neko platonsko razmerje. Vendar sami ne dajajte pobude za to, naj nekaj v tej smeri naredi tista druga oseba. Vezani pa boste imeli morda občutek, da sta se znašla v nekem kritičnem položaju. Vendar brez panike, težave boste znali razrešiti. Zaupajte vase. 

Ljubezen: 4       
Služba: 4       
Zdravje: 5     

DEVICA
Splošno:

Zaslužili ste več, kot ste pričakovali, toda ne imejte slabe vesti in ne iščite izgovorov, saj ste pošteno delali. Danes se pogumno in odločno postavite zase, naredite korak naprej. Le zakaj bi še naprej oklevali? Popoldan se bodo lahko pojavili občasni glavoboli, povečana bo živčnost ali pa boste imeli težave s pritiskom. 

Ljubezen:
Tisti, ki ste v fazi iskanja boljše polovice, sprejmite, da je čas ključnega pomena. In sedaj je pravi čas, da se z nekom posvetujete glede vaše simpatije. Raje vprašajte, kaj se dogaja, kot da preprosto sklepate. Vezani pa boste danes partnerju dajali tisto, kar bi dejansko potrebovali vi sami. Kaj ne bi bilo lažje, če bi mu to kar naravnost povedali?

Ljubezen: 3       
Služba:  6       
Zdravje: 4     

TEHTNICA
Splošno:

Družina bo danes od vas zahtevala več pozornosti. Če boste upoštevali nasvete enega od prijateljev, boste lahko dosegli svoje cilje. Zaradi poslovnega in finančnega uspeha vam bo zrasla samozavest in po dolgem času se boste odlično počutili. Toda stresne situacije bodo imele negativen vpliv na vaše fizično počutje, zato poskrbite za sproščanje in popazite na zdravo prehrano.

Ljubezen:
Vezani, čas je, da ocenite vašo zvezo. Ugotovili boste, da se vama s partnerjem nekateri vzorci ponavljajo. Poskrbite, da bosta razbila rutino, tako bosta namreč poglobila vajin odnos. Samski pa boste opazovali neko privlačno osebo in spoznali boste, da ima tudi enkratno osebnost. Naredite korak naprej. 

Ljubezen: 5       
Služba: 6       
Zdravje: 4     

ŠKORPIJON
Splošno: 

Danes boste srečali starega prijatelja ali znanca. Nepričakovano boste precej živčni, saj niste obdržali kontakta in skrbelo vas bo, da ste ga užalili. Poskušali boste razložiti in oseba bo povedala svojo zgodbo. Vsekakor bosta istih misli. Vsi nesporazumi bodo odpravljeni ob pijači in pogovoru.

Ljubezen: 
Obžalovanja, imate jih nekaj. A če pomislite še enkrat, saj jih imajo vsi, ki so bili v igri ljubezni. Tako da ne bodite prestrogi do sebe, saj ni vredno izgubljati časa s tem. Kar je bilo, je bilo. Naučite se smejati preteklosti in tako boste bili pripravljeni na prihodnost. Saj vas čaka še veliko stvari.

Ljubezen: 3       
Služba: 5       
Zdravje: 6     

STRELEC
Splošno: 

Prizadevate si za popolnost in danes to ne bo nobena izjema. Biti popoln je pravi paradoks. Družba postavlja svoja pravila, ki so lahko v nasprotju s tem, kako vi vidite sebe. Socialne vrednosti so pomembne, prav tako prepričanja, a razviti morate tisto, kar bo za vas unikatno. Ne merite svoje lastne vrednosti. 

Ljubezen: 
Vaša karizma bo danes na višku, zato se nikar ne bojte in pojdite ven ter dopustite, da bo vaša ljubezenska luč zasijala. Najverjetneje boste odšli domov z nekaj številkami v vašem žepu, če ne drugega, pa se boste imeli enkratno. Uživajte ves čas, zasijte v najlepši luči in delujte po občutku.

Ljubezen: 6       
Služba: 4       
Zdravje: 5     

KOZOROG
Splošno:

Danes vas čakajo številni dogodki; tako veseli kot manj veseli. Polni boste energije in novih obetavnih idej. Poleg tega boste nepričakovano srečali nekaj ljudi iz preteklosti. Finančne težave vas bodo povsem potrle, saj vas čaka nekaj nerešenih dolgov. Nekoliko vam bo ponagajala utrujenost, vendar si boste že do večera nabrali novih moči.

Ljubezen:
Samski, danes se vas ljudje kar ne bodo naveličali, saj boste zabavni in odprti. Izkoristite dan in očarajte nekoga, ki je že nekaj dni prej očaral vas. Vezani pa boste danes bolj resni, medtem ko bo vaš partner precej hudomušno razpoložen. Ne bo vam prav. Malce se boste morali sprostiti.

Ljubezen: 4       
Služba: 4       
Zdravje: 5     

VODNAR
Splošno:

Osredotočite se na najpomembnejše točke v vašem življenju in sprejmite pomembne odločitve. Mirno boste znali oceniti rezultate svojih dejanj in sprejeti nekatere sklepe za prihodnost. Spoznali boste, da denar ne zdrži v vaši denarnici in da vam nenehno polzi iz rok. Počutje bo boljše kot v prejšnjih dneh.

Ljubezen:
Tisti, ki ste trenutno v razmerju, ali ste kdaj razmišljali o tem, da bi potrebovali nekaj oddiha od vsega skupaj? Danes bo zagotovo tak dan. Raje ne povejte tega partnerju, pač pa se samo odmaknite. Samski pa se pred vsakim nadaljnjim korakom na vašem ljubezenskem področju posvetujte s prijateljem.

Ljubezen: 1       
Služba: 4       
Zdravje: 6     

RIBI
Splošno:

Dan ne bo najbolj primeren za postavljanje ciljev na področju kariere ali v zasebnem življenju. Priložnosti, ki jih boste puščali ob strani, boste najverjetneje izkoristili v prihodnjem tednu. Finančna situacija ni nič kaj rožnata, vendar jo še lahko rešite. Potrudite se! Počutje vam bo še naprej dobro služilo, a vseeno poskrbite, da bo tako tudi ostalo.

Ljubezen:
Vezani boste danes malce nesramni do svojega partnerja. Zaradi tega bodo na dan prišle neke stare zamere. Pazite, da se ne boste zapletli v kakšen večji, povsem nepotreben prepir. Samski pa boste danes izvedeli nekaj o svoji simpatiji, vendar boste morali za te informacije prositi nekoga izmed vaših bližnjih. Morda boste kar presenečeni. 

Ljubezen: 3       
Služba: 2       
Zdravje: 5     
 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.