Magazin > Horoskop in Numerologija
6448 ogledov

Dnevni horoskop za nedeljo, 3. maja 2020

astrologija
To napovedujejo astrologi.

OVEN 
Splošno:

Hitre in nepremišljene odločitve vam tokrat ne bodo prinesle velikih koristi. Nekdo vam bo ponudil sodelovanje pri projektu, ki ne bo tako dobro plačan, toda vi boste vseeno sprejeli. Določene osebe vam bodo pomagale, da boste postali prepoznavni. Sprejmite njihovo ponudbo, izvedeli boste nekaj zelo koristnega in zanimivega.

Ljubezen:
Občasno ste preveč glasni in težki, toda partner ne bo nikoli dvignil rok od vas. Domišljija in nežnost, s katerima vas obsipa, pronicata do vaših najbolj skritih občutkov. Kljub nezadovoljstvu ste zato ostali zaljubljeni. Vaš partner bo naredil vse, da bi vas razveselil in zadržal. Danes uživajte!

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

BIK
Splošno:

Želite biti pravični, a tako ne boste mogli rešiti težav na pravi način. Lahko se nadejate dobrih odnosov, toda le v primeru, da boste dovolj taktni in pripravljeni priskočiti na pomoč. Po drugi strani pa bo dan dokaj naporen, še posebej, če boste morali bližnje ljudi poslušati, kako se bodo brez kakršnekoli osnove smilili sami sebi. 

Ljubezen:
Partner bo vso svojo energijo usmeril v nekaj, kar nima veze z vami, in to vezanih ne bo ravno veselilo. Vzemite to kot priložnost in počnite kaj ustvarjalnega. Samski boste prav tako naleteli na pomanjkanje pozornosti, vendar tokrat ne bi smeli iskati krivde pri sebi. Več samozavesti vam bo olajšalo ljubezensko življenje!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA
Splošno:

V kolikor bo danes doma prišlo do prepira, ne bodite malodušni, ampak ohranite prisebnost duha. Pripravljali se boste za nov, zelo odgovoren podvig, ki bo od vas zahteval, da se zelo potrudite. Tega se ne bi smeli ustrašiti, saj imate veliko podpore in poudarjene sposobnosti. Ne pustite se provocirati, ampak se osredotočite na svoj plan.

Ljubezen:
Danes bo vaše ljubezensko življenje razcvetelo. Vsi dvomi, ki ste jih imeli glede zveze, bodo izginili, kajti partner bo začutil vašo negotovost in vas bo na vsak način želel prepričati v moč njegovih čustev. Vajina zveza se bo utrdila in poglobila kljub temu, da se že zelo dobro poznata. Če še nista poročena, bi lahko to kaj kmalu postala.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 5

RAK
Splošno:

Poskušajte biti malo bolj praktični in se ne prepustite paniki, še posebej če boste založili pomemben dokument ali pa ne boste naredili nečesa, kar ste obljubili. Dobili boste zanimiv poziv k sodelovanju, toda ne jemljite vsega, kar se vam ponuja, tako samoumevno. Horoskop vam svetuje, da zvečer ne posegajte po mastni, sladki in težki hrani.

Ljubezen:
Težave, ki pestijo vašega partnerja, vas ne bodo preveč vznemirjale; vse dokler boste od njega dobivali dovolj pozornosti. Morda bi lahko pokazali malo več zanimanja za dogajanje, čeprav vas ne zadeva neposredno. Tudi samski boste osredotočeni predvsem nase, zato si boste današnje ljubezensko dogajanje v glavnem razlagali popolnoma napačno.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV
Splošno:

S številnimi ljudmi se ne boste dobro razumeli, zato naredite vse, kar boste lahko, da se ne boste znašli v konfliktnem položaju. Ne izgovarjajte se na pravičnost pri nekaterih nepomembnih vprašanjih, rajši počakajte, da se bo strast umirila sama od sebe. Poskušajte se prilagoditi tujim potrebam, stvari pogledati iz njihovega zornega kota in predvsem poslušajte nasvete vam dragih ljudi.

Ljubezen
Neresnost vašega partnerja se bo zmanjšala, njegov uspeh pa se bo povečal. Sprejeli boste razlike med vama in spoznali, da se kljub vsemu popolnoma ujemata. To bo vajin odnos stabiliziralo, vas pa osrečilo. Samski boste razmišljali, če je zdaj pravi čas za zvezo. Vendar pa bo ravno danes bolje še malo počakati.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Danes boste imeli veliko energije, zato se v dobri luči predstavite tistim, ki računajo na vas. Če boste dovolj odločni, boste tudi določeno situacijo obrnili in rešili v svojo korist. Bodite previdni in ne odkrivajte svojih skrivnosti, kajti ženska oseba, tesno povezana z vašo družino, bi jih lahko izdala. Vaša duša hrepeni po potovanjih in zabavi.

Ljubezen: 
Borila se bosta okrog tega, kdo bo močnejši v vajinem odnosu in kdo bo v njem zavladal. To vama bo prineslo veliko prepirov, ki pa se bodo končali s strastnimi objemi. Oba bosta negotova, kar pomeni, da bodo vajini pogovori pogosto provokativni in slabo usmerjeni. Ob koncu dneva se bo napetost v domu umirila, vi pa boste ponovno srečni in prepričani vase.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Ne znate rešiti določenih težav, ki vas zelo bremenijo, medtem ko drugi od vas pričakujejo rešitev ali pa želijo delati z vami, kajti vi za njih predstavljate avtoriteto. Danes boste pripravljeni delati dolgo v noč, namesto da bi si privoščili sproščen večer. Po eni strani vas bo to zelo mikalo lenariti, vendar bo zmagal vaš občutek za odgovornost in nujnost situacije.

Ljubezen:
Vaš partner od vas zelo veliko pričakuje, skoraj nemogoče. Zadovoljiti morate njegove velike načrte in želje. Če njegovih zahtev ne boste vzeli dovolj resno in osebno, boste lahko izkusili njegov temperament in moč. Danes se bosta približala uresničitvi določenih skupnih želja in vajina ljubezen bo postala skoraj popolna.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 4

ŠKORPIJON
Splošno:

Zelo boste pridni, delavni in sposobni sprejemati pomembne odločitve praktičnega značaja. Dobili boste izjemno priložnost, da se izkažete, čeprav bo publika manjša, kot bi si morda želeli. A zapomnite si, dober glas seže v deveto vas. Tudi v vašem primeru je tako, še posebno če se ukvarjate z nečim, kar zahteva ročne spretnosti in občutek za estetiko.

Ljubezen:
Neodločni partner bo preverjal vaše potrpljenje in vas bo neprestano držal v sladkih dvomih. Premišljeni, a za vas ne dovolj jasni odgovori, vas bodo razburili, saj ne boste vedli, kaj on pravzaprav čuti. Po drugi strani pa se njegovemu šarmu ne boste mogli upreti in ne boste pripravljeni čakati. Večer bo ponudil rešitev in dogovor.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

STRELEC
Splošno:

Obstaja zelo dobra možnost sodelovanja s tujci in tujino. Nadejate se lahko tudi uspehov v umetnosti, možni so razni dobitki pri zadevah, povezanih z mediji in informatiko. Člani družine bodo v vas videli osebo, ki z lahkoto najde rešitev za vsako težavo in bodo tudi želeli, da malce več doprinesete, še posebej v obliki prostega časa in boljšega razpoloženja. 

Ljubezen:
Zanos vašega partnerja se bo zmanjšal, vi pa se boste začudeno spraševali, kam sta izginili romantika in nežnost. Verjetno boste pretiravali, kajti po drugi strani tudi vi ne posvečate dovolj pozornosti njegovim željam. Če vam odgovarja, da je partner v vaši senci, potem boste tolerirali njegovo nepodjetnost in umik v svoj svet. Izzvali boste njegovo ljubosumje.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4


KOZOROG
Splošno:
Glede tega, kar radi počnete, boste danes končno prišli na svoj račun. Lahko si privoščite celo malo več kot običajno, saj bodo okoliščine več kot ugodne. Boljše počutje vas samih pa bo prineslo pozitivne spremembe tudi na vsa tista področja, ki ste jih zadnje dni urejali bolj zaradi neke privzgojene nujnosti kot pa zato, ker bi vam bilo res do tega. Spet boste našli smisel.

Ljubezen:
Ob zelo uspešnem partnerju boste vi dokaj neresni. On bo o vsem razmišljal kot o velikem življenjskem projektu, prav tako tudi o odnosu z vami. Potrudite se in ga ne razočarajte. Ko bodo okoliščine to zahtevale, igrajte resno vlogo, a ostanite topli in strastni. Skupne želje lahko ustvarijo popoln par. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 6

VODNAR
Splošno:

Vaše ročne spretnosti danes ne bodo ravno na vrhuncu, prav tako tudi ne pogajalske sposobnosti. Boste pa iskreni, duhoviti in polni optimizma, zato bo vaš dan potekal lepo. Če vam bodo razne malenkosti malce pokvarile razpoloženje, bo to trajalo le kratek čas, saj boste takoj spet našli kaj zabavnega, kaj navdihujočega ali kaj prijetnega, da se boste razvedrili.

Ljubezen:
Partner počasi izgublja bitko z vašimi zahtevami in potrebami, težko vam sledi. Tekom današnjega dne bo stabilnost vajine zveze pod velikim vprašanjem, čeprav morda vi tega ne boste jemali tako resno. Tudi samski boste oddajali mešane signale, prav lahko, da boste koga zmedli.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI
Splošno:

Od vas se bo danes veliko pričakovalo, zato boste nekoliko napeti in preveč se boste obremenjevali z malenkostmi. V resnici se lahko zanesete nase, le vzemite si po eno stvar naenkrat. Če si boste zadali preveč, se boste znašli v zmedi in tudi časovno ne boste zmogli. Če boste lepo nadaljevali korak za korakom, pa si vsekakor lahko obetate uspeh!

Ljubezen
Vajin odnos bo v znamenju napetih trenutkov, zato boste pogosto izgubljali potrpljenje. Želite si sprememb. Danes bo vaš partner zelo razumski, poslušal bo vaše zahteve in se vam bo poskušal prilagoditi. Tudi samski boste naleteli na veliko razumevanja za vaše ljubezenske želje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.