Magazin > Horoskop in Numerologija
3139 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 18. maja

astrologija
To vam napovedujejo astrologi.

OVEN

Splošno:
Ravno, ko boste mislili, da lahko mirno krenete naprej v novo čustveno zvezo ali poslovni projekt, se boste soočili z duhovi preteklosti. Težave, za katere ste mislili, da so rešene, ljudje, na katere ste pozabili, slabe izkušnje in napake iz preteklosti, vse to bo ponovno potrkalo na vaša vrata. Če ste do sedaj težave reševali z molkom oziroma ste jih spravljali pod preprogo, boste danes dojeli, da ste se znašli pred steno in da ne morete več dalje.

Ljubezen:
Pripravljeni ste na veliko ljubezen in določena oseba se vam bo zdela zanimiva in vredna pozornosti. Toda ko bo vajin odnos postal bolj čvrst, boste razočarani, predvsem zaradi njene nepraktičnosti in pomanjkanja smisla za avanture. Njene težave vas bodo utrujale, prav tako stalna potreba po dokazovanju čustev.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 3

BIK

Splošno:
Trudili se boste motivirati okolico, družiti se, obkrožiti se s tesnimi prijatelji in ne razmišljati o težavah. Vaše življenje boste poskušali rešiti na način, da nihče ne bi izvedel, kaj se v resnici dogaja. Sprostitev vam bo zelo koristila, prav tako trenutki miru ter samote, da se boste lahko v miru odločili, kako naprej in s kom!

Ljubezen:
Partner se je utrudil od čakanja, da bi vi prevzeli glavno besedo in predložili stvari, ki bi vajino zvezo še bolj učvrstile. Zaradi tega vas bo postavil pred izbiro in odločitev, kar bo občasno videti kot čustveno izsiljevanje. Če boste želeli obdržati zvezo, potem mu boste morali ponuditi občutek gotovosti, čeprav vam bo to danes najtežje storiti. Potrudite se, izplačalo se vam bo!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

DVOJČKA

Splošno:
Pomembni bodo predvsem odnosi s starši in družino. Ne ignorirajte pozivov na družinsko srečanje, kajti pričakujete lahko zanimive novosti. Odločitve, vezane na dom in družino, vas bodo vznemirile in razburile, predvsem zaradi vašega odpora do sprememb in novih situacij. A okoliščine bodo na vaši strani, še posebej, če načrtujete selitev ali preureditev doma.

Ljubezen:
Partner ob vas trpi, saj tolerira veliko stvari. Vi se zaradi tega počutite krive, toda vseeno niste popolnoma iskreni. Nimate pa razloga, da bi podvomili v njegova čustva. Na podlagi tega se rajši potrudite okrog njegovih želja in počnite stvari, ki ga bodo razveselile. Vajin odnos bo prišel v krizo samo, če boste pretiravali s spogledovanjem z drugimi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

RAK

Splošno:
Lahko si boste čestitali zaradi kariere in poslovnih odločitev. Okoliščine vas bodo silile na potovanje. Zelo uspešni boste pri pregovarjanjih ali sklepanju poslov, naloge boste z lahkoto in učinkovito opravljali. Brezposelni boste lahko dobili zanimivo ponudbo od prijatelja ali znanca, ki bo lahko rešila vaš trenutni status.

Ljubezen:
Pomanjkanje načrtov bo ogrozilo stabilnost vajine zveze. Ne glede na močna čustva, je vajin odnos občasno zelo stresen. Če vaju oddaljujejo zunanje okoliščine ali različno mesto življenja, boste sedaj našli moč, da se boste potrudili zaradi vajine ljubezni. S pomočjo tveganja bosta lahko zelo srečna.

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Dan boste začeli polni odločnosti in optimizma. Ne boste posvečali preveč pozornosti zadevam, ki v vašem življenju niso in ne morejo biti popolne, temveč se boste usmerili na tisto, kar vas veseli. Družinski odnosi bodo dokaj kaotični, toda vi boste na težave reagirali s humorjem, pripravljeni ponuditi rešitve in pomoč.

Ljubezen:
Partner zelo močno vpliva na vas. Privlačila vas bo njegova moč, izza katere boste slutili veliko predanost. Primanjkovalo vam bo odločnosti in ne boste ga uspeli popolnoma zapeljati. Velikokrat boste v precepu, vajin odnos pa bo težko postal stabilen in povsem odprt. Zaradi tega se boste še bolj vztrajno trudili, da ga boste popolnoma osvojili.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA

Splošno:
Dobre poslovne okoliščine vam bodo omogočile, da boste dokončali določene projekte. Po tem boste imeli veliko časa za zabavo, prijatelje, zapravljanje in vse, kar vas veseli. Dan boste preživeli dokaj zanimivo, načrtovali boste potovanje ali proslavo. Z okolico se ne boste v vsem strinjali, a te nesporazume boste rešili z veliko dozo humorja in brez zamer.

Ljubezen:
S partnerjem vas bodo brez vseh omejitev in ovir povezovali zanos, strast in ljubezen. Vajina zveza je obetavna in danes bodo vse dobre strani vajinega odnosa postale še bolj naglašene. Skupaj lahko dosežeta, kar želita, saj se odlično razumeta. Sprejmite odločitve in načrte, ki vaju bodo še bolj povezali.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 6

TEHTNICA

Splošno:
Veliko časa boste posvečali službi, potrpežljivo boste poslušali zadeve, ki vas pravzaprav ne bodo zanimale in tolerirali boste slabo voljo sodelavcev. Poskušali boste umiriti vsako napeto situacijo. Nepričakovani, a prijetni dogodki na poslovnem področju, vam bodo omogočili, da boste lahko povečali prihodke. Obljube, ki jih boste dobili, bodo vaš veliki motiv za nadaljnji trud, predvsem pa vam bodo dale gotovost.

Ljubezen:
Vaša ljubljena oseba je polna načrtov in z lahkoto ji bo uspelo nagovoriti vas, da se boste vključili v njen svet. Vi boste to dojeli kot ljubezen, ona pa kot prijateljstvo. Hitro boste zapeljani s šarmom in iznajdljivostjo, toda vaša pričakovanja ne bodo popolnoma uresničena. Ne idealizirajte je in ne odpirajte srca preveč iskreno, vsaj dokler ne bo ona naredila prvega koraka.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:
Bitke na poslovnem področju se bodo nadaljevale, zato boste večji del dneva načrtovali strategije za uspeh in boljši zaslužek. Nekaj boste izgubili, a boste po drugi strani tudi nekaj pridobili. Prihodki se vam bodo povečali tam, kjer se niste pretirano trudili in pričakovali izboljšanja, toda lahko vas bo zaobšlo pričakovano priznanje ali napredovanje.

Ljubezen:
Če boste samo za trenutek čutili gotovost v partnerja, vam bo ta takoj dal vedeti, da z njim ne bo lahko in enostavno. Vi ste prepričani v svoja čustva in želite, da vajin odnos teče v predvidljivi in gotovi smeri. On pa želi vse in to takoj, ne pusti vam dovolj časa za razmišljanje in odločitve. Dopustite mu, da vodi igro!

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Medosebni odnosi bodo na zelo majavih tleh: ne boste razumeli, kaj drugi želijo od vas in obratno. Ne glede na to, koliko se boste trudili razumeti določene zadeve, se vam bo bistvo vztrajno izmikalo. Zaradi tega se danes raje ne spuščajte v razne dogovore v poslovnem in tudi v čustvenem življenju. Več pozornosti boste morali posvetiti svojim financam.

Ljubezen:
Resnično uživate v objemu svojega partnerja, trudite se dati najboljše od sebe, čeprav včasih težko zadovoljite nekatere njegove določene želje. Vaša čustva naraščajo in vse bolj ste odločni, da se boste zaradi vajine zveze tudi na nek način žrtvovali. Ob njem se počutite, kot da se spuščate v največjo avanturo svojega življenja, to pa je dovolj izzivalno in zanimivo za vas.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

KOZOROG

Splošno:
Neodločni boste in povečevali boste težave, ki vam vztrajno sledijo. Osebe, vključene v vaše odločitve, vas bodo podpirale in opogumljale, kar pa ne bo dovolj, da bi se umirili in sprostili. Proti večeru boste na stvari začeli gledati bolj realno, takrat boste tudi razpolagali z vsemi potrebnimi in nepotrebnimi dejstvi, pomembnimi za končno odločitev.

Ljubezen:
Ob vašem partnerju se boste počutili sijajno. Znal vas bo zapeljati in navdušiti, prepričani boste, da želite z njim ostati za vedno. Toda ko boste od njega zahtevali končno odločitev o vajini zvezi, se ne bo odzval po vašem okusu. Bodite potrpežljivi in vztrajni, še posebej če ima slabe izkušnje iz preteklosti. Vajina ljubezen se bo v naslednjem obdobju stabilizirala in učvrstila.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Načrtujte več oddiha in spanca, to vam bo danes zelo prijalo. Občutek olajšanja in zadovoljstva bo nastopil, ko boste spoznali, da ste preveč dramatizirali okrog zadev, ki se pravzaprav odlično odvijajo. Spremembe v domu vam bodo prinesle veliko zadovoljstva, uživali boste v vsem, kar boste preuredili in izboljšali.

Ljubezen:
Vajino razmišljanje o ljubezenski zvezi se bo zelo razlikovalo. Vi boste želeli svobodo in spontanost, vaš partner pa bo cenil predvidljivost in dogovor. Danes bosta te različne potrebe težko uskladila, obenem pa do njega ne boste preveč strpni. Če vaša čustva niso dovolj močna, bodite tudi dovolj iskreni in mu to povejte. In uprite se njegovim solzam!

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

RIBI

Splošno:
Vaše razpoloženje bo dokaj spremenljivo, posvetili se boste številnim aktivnostim ter razmišljanju in načrtovanju za prihodnost. S poslovnimi partnerji in kolegi boste ustvarili plodno sodelovanje, zmotilo vas bo le dejstvo, da vaš doprinos ne bo izpostavljen. Prijatelji in sodelavci vam bodo zaupali, vi pa se boste trudili po svojih najboljših močeh.

Ljubezen:
Partner v vas vzbuja trmo in željo, da bi neprestano kršili njegova pravila. S tem ga pogosto prizadenete in zmanjšujete njegovo vrednost. Vedite, da njegovo potrpljenje ni brezmejno in tudi ljubezen, ki vam jo je pripravljen nuditi, ne. Če cenite njegove lastnosti, se tudi potrudite, da ga boste razumeli in izzovite bolj vedro stran njegove osebnosti.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5

 

 

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.