Magazin > Horoskop in Numerologija
5408 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 26. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
To pravijo zvezde.

OVEN 
Splošno:

Veliko se boste jezili, zapletali se boste v prepire in občasno delovali celo agresivno. Dogajanje na delovnem mestu vas bo dušilo, hrepeneli boste po spremembah. Obstaja možnost, da boste dobili nepričakovan denarni dobiček. Načrte, ki ste jih naredili v zadnjih dneh, boste lahko danes tudi uresničili. Telo vam nekaj sporoča, prisluhnite mu.

Ljubezen:
Vezani boste morali biti še posebno previdni, kako se boste danes pogovarjali s partnerjem, saj bo precej občutljiv. Vaše besede bi namreč lahko napačno razumel, kar bi lahko privedlo do nesporazumov. Samski pa boste imeli nekaj težav s sporazumevanjem z ljudmi okoli vas. Nikakor ne boste dojeli, da si nekdo želi vaše pozornosti. 

Ljubezen: 1
Služba: 4
Zdravje: 4

BIK
Splošno:

Na poslovnem področju boste pripravljeni sprejeti več dela. Danes boste prevzeli vodilno mesto in ljudje vam bodo tudi slepo sledili, zaupali vam bodo. V trenutkih navdušenosti ne zapravljajte denarja, čeprav se boste težko nadzorovali. Težave z zdravjem bodo postale preteklost.

Ljubezen:
Vezani se boste morali danes ustaviti in poslušati vašo boljšo polovico. Komunikacija med vama je vedno slabša, pazite se nesporazumov. Samski pa se boste morali posvetiti sebi. Ugotovili boste, da ste se zadnje dni preveč razdajali in vam zato družba ne odgovarja več. Ne silite se v to, vzemite si čas zase.

Ljubezen: 1
Služba: 5
Zdravje: 6

DVOJČKA
Splošno:

Odnosi na delovnem mestu bodo cveteli, a le dokler bo vse po vaše. Dan bo prinesel tudi nekaj napetosti, ker se ne boste hoteli podrediti in boste na vsak način želeli uveljaviti svoj prav. Naj vas finance ne skrbijo, saj se bo ravnovesje na tem področju ohranjalo še naprej. Oskrbite se z dodatnimi vitamini.

Ljubezen:
Danes boste sposobni uspešno zaključiti vse, kar si boste zadali. Samski boste z lahkoto očarali nekoga, ki bo pritegnil vašo pozornost, samo nastopite samozavestno. Vezani pa pričakujte od partnerja ljubezensko izpoved. Ponovno se vam bo odprl, zato le potrpežljivo počakajte na pravi trenutek. 

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

RAK
Splošno:

Danes boste bolj nemirni kot običajno. Na trenutke boste delovali zmedeno in se ne boste znali obvladati. Ne dovolite si izbruhov, saj bi lahko uničili dobre poslovne odnose. Obenem boste razmišljali tudi o tem, kam bi naložili privarčevani denar. Zavedajte se nevarnosti pri vlaganju. Manjši prehlad ne bo pustil nobenih posledic.

Ljubezen:
Vezani, vaša boljša polovica bo danes navdušena nad vami. Ne glede na to, kaj ji boste povedali ali pripravili, lahko računate na zelo uspešen dan za vajin odnos. Samski pa boste obkroženi z zanimivimi ljudmi. Nekdo bo še posebno pritegnil vašo pozornost. Ne bi bilo slabo, če bi pokazali svojo naklonjenost.

Ljubezen: 6
Služba: 5
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Danes ne boste pripravljeni na sodelovanje, saj ne boste hoteli popuščati in se prilagajati. Obstaja pa velika možnost, da vam bo napačna ali nepremišljena odločitev povzročila ogromno denarno izgubo. Manjše zdravstvene težave pričakujte proti večeru, ko boste zaznali prve znake glavobola.

Ljubezen:
Vezani, danes se boste morali odločiti, čigave potrebe boste zadovoljili – vaše ali od partnerja. Najbolje bi bilo, da bi se vprašali, kaj bi partner naredil v tem primeru. Samski pa boste kar pokali od radosti. Vsem okoli vas dajte vedeti, da vam veliko pomenijo. Karma vam bo vrnila vaše pozitivne misli v dvojni meri.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

DEVICA
Splošno:

Dan boste začeli odlično, saj se vam zaradi vaše očarljivosti in vznemirljive energije nihče ne bo mogel upreti. Dobre poslovne poteze se vam bodo obrestovale, prav tako trdo delo. Popoldan se boste podali po nakupih, zapravljanje pa se bo močno poznalo na vašem računu. Izognite se stresu in se odpravite v mirno okolje.

Ljubezen:
Samski danes pazite, da boste imeli vse pod nadzorom. Če boste dovolj pozorni, boste videli, da vas nekdo skrivaj opazuje že nekaj časa. Vezani pa boste malce podvomili v svojega partnerja. Preden boste izrazili svoja vprašanja na glas, se raje prepričajte in preverite dejstva, da boste imeli utemeljen razlog za dvom. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 5

TEHTNICA
Splošno:

Danes vam bo uspelo vse, česar se boste lotili. S pravimi besedami boste dosegli že skoraj nemogoče. Vaš občutek varnosti se bo porušil, zato ne boste imeli pravega odnosa do denarja in boste nepremišljeno zapravljali ter kopičili stvari. Na področju zdravja bo vse ostalo nespremenjeno, torej dobro.

Ljubezen:
Samski danes pazite, da se ne boste preveč razdajali. Ni potrebno, da pomagate prav vsakemu, ki vam prekriža pot. Nikar ne skrbite, znašli se bodo tudi brez vas. Vezani pa boste ugotovili, da bi vajinemu odnosu prijalo nekaj sprememb, zato boste v vajino družbo povabili starega znanca. To bo odlična odločitev, zato ne oklevajte. 

Ljubezen: 4
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Komunikacija bo vaše glavno orožje in ker boste znali z besedami, boste danes sklenili marsikateri posel. Znašli se boste tudi v položaju, ko boste lahko odplačali vse stare dolgove, morda vam bo pri tem pomagal tesen prijatelj. Intenzivno življenje se bo nadaljevalo, kar bo pustilo določene sledi na vašem zdravju.

Ljubezen:
Vezani se boste danes spraševali, kam vodijo stvari v vajinem odnosu. Se vse sklada z vašo predstavo o vajini prihodnosti? Povejte partnerju, kaj točno želite. Samski pa se vprašajte, po čem hrepenite globoko v sebi. Po boljši polovici ali pa le po pozornosti neke osebe? Nikar se ne prenaglite pri svojih odločitvah, kasneje bi to lahko obžalovali. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 3

STRELEC
Splošno:

S kombinacijo energije in prisrčnega ter vljudnega nastopa boste dosegli načrtovano. Postavljali si boste visoka merila in enako boste pričakovali tudi od drugih. Na finančnem področju si boste lahko malce oddahnili, saj vam bo današnji dan prinesel dobre novice in uspeh. Utrujenosti se danes ne boste mogli izogniti, lahko se bo pojavil tudi glavobol.

Ljubezen:
Samske čaka nek napredek na področju čustev, vendar pa boste precej občutljivi, zato bi lahko nek pogovor napačno razumeli. Ne sklepajte prehitro, vzemite si čas. Vezani pa boste dobili priložnost za pogovor s partnerjem, vendar je ne boste izkoristili. Kmalu bosta potrebovala korenit pogovor o vajini zvezi. Prej kot ga bosta opravila, boljše bo. 

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 3

KOZOROG
Splošno:

Ker danes marsikaj ne bo po vaše, se boste zapletali v prepire, še posebno na delovnem mestu, kjer ne boste prenašali avtoritete in nadzora. Ne razburjajte se preveč, saj bi lahko v navalu jeze naredili kakšen neumen korak. Potolažili se boste s tem, da boste veliko zapravljali, denar bo težko ostal pri vas. Povišan krvni tlak vam bo povzročal težave. 

Ljubezen:
Vezani, partner vas bo poskušal spraviti v dobro voljo s svojo pozitivno energijo in vedenjem. Tudi če dneva ne bosta preživela skupaj, vam bo napisal vsaj kakšno pozitivno misel. Samski pa boste občutili potrebo po tem, da bi se z nekom zbližali. Razmislite, kdo vam trenutno krati spanec in ukrenite nekaj glede tega. 

Ljubezen: 4
Služba: 1
Zdravje: 2

VODNAR
Splošno:

Zelo boste dejavni, glava pa bo polna novih načrtov. Veliko časa boste porabili za izboljšanje finančnega stanja. Znali boste izkoristiti vsako priložnost za dodatni zaslužek, še posebno če se ukvarjate s prodajo. Deležni boste več virov prihodkov in uživali boste v finančnih koristih. Možnost poškodb bo danes velika, zato pazljivo.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate boljšo polovico, boste danes uvideli njena pričakovanja in želje v popolnoma novi luči. To bo prineslo nekaj svežine v vajin odnos. Samski pa boste danes veliko razmišljali o sanjah. Neka oseba vam nikakor ne da miru. Morda pa je to znamenje, da ponovno stopite v stik z njo? 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Današnji dan bo precej naporen, ker se bo okrog vas nenehno kaj dogajalo. Veliko bo poslovnih izzivov ter odličnih priložnosti in ves čas boste obkroženi z ljudmi. Dan bo ugoden tudi za vaše finančno področje. Povsem možno je, da boste imeli tudi več virov prihodkov kot do zdaj. Privoščite si nekaj več počitka.

Ljubezen:
Tisti, ki že imate boljšo polovico, se danes raje izognite resnim pogovorom. S partnerjem se ne bosta strinjala glede osnovnih stvari, zato počakate kakšen dan, preden boste prišli na dan z novimi načrti. Samski pa boste oklevali – ali bi naredili korak naprej ali ne? V kolikor ne boste prepričani, potem raje še malo počakajte na bolj ugodno obdobje. 

Ljubezen: 2
Služba: 5
Zdravje: 4

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.