Magazin > Horoskop in Numerologija
5611 ogledov

Dnevni horoskop za petek, 6. avgusta 2021

horoskop, astrologija Profimedia
Zaradi številnih bremen se ne boste zavedali pravega vzroka svojih dejanj.

Pojavijo se lahko tudi razne frustracije, ki jim ne bi smeli dovoliti, da vas posrkajo vase. Zelo boste občutljivi ter razdražljivi, tudi na področju ljubezni. Pravega pomena svobode tokrat ne boste razumeli, vse, kar imate radi, boste skušali nekako prikleniti nase ter varovati. (Vir: Horoskop.si)


OVEN

Na kariernem področju boste začeli nov projekt, ki bo napredoval tekoče in gladko. Dobro bi bilo, da spregovorite o stvareh in težavah, za katere mislite, da so potrebne spremembe. 

BIK

Nekdo vas želi obrniti v svojo smer. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak se najprej prepričajte glede namenov. V službi vas bodo priganjali, saj že precej časa zavlačujete. 

DVOJČKA

Zaradi vpliva lune v raku se nikakor ne boste mogli popolnoma osredotočiti, zato zadevo raje preložite. Slutnje se ne uresničujejo vedno, zato se zanašajte na prazne besede.

RAK

Nekdo bo prekinil umirjenost in zanesljivost. Kljub temu lahko osebno napredujete, čeprav so vaša čustva morda povsem drugačna. Zvečer pokažite več odločnosti in avtoritete.

LEV

Komunikacija bo usmerjena pozitivno in vsi okoli vas bodo z veseljem poslušali. Izpadli boste dobro in to je lahko odličen ključ za prihodnost. Znali boste poskrbeti za svoje zadovoljstvo.

DEVICA

Nenavaden nesporazum vam lahko ob nepazljivosti pokvari dan. Ne marate dvoličnosti, ki je tako pogosta, posebno na področju kariere. Poskusite preprečiti težave in nesoglasja.

TEHTICA

Slutite, da boste kočno imeli zadnjo besedo. To se vam je vedno zdelo kot nemogoča misija. Kljub nežni energiji lune v raku boste znali pronicati naprej, stabilno in diplomatsko.

ŠKORPIJON

Na poslovnem področju bo napeto. Morda vas bodo uporabili za dela, ki sicer niso vaša dolžnost, vendar se boste morali kljub temu soočiti in poprijeti za vse skupaj brez prigovarjanja.

STRELEC

Neprestano odvračate misli od pomembne zadeve, ki vam krade spanec. Odločiti se morate, ali se boste bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili. Večer bo bolj ležeren.

KOZOROG

Morda boste zaradi dogajanja nemirni, vaše razpoloženje pa bo znova nihalo iz ene skrajnosti v drugo. Osredotočite se na bistvo in nikar ne spreglejte drobnih malenkosti.

VODNAR

Zaradi lune v raku vas bo spremljal občutek, da v ljubezni nekaj zamujate in da je nekaj šlo mimo vas. Morda je to spoznanje, da lahko znova poskusite pri osebi, ki vas še vedno zanima.

RIBI

Čas je da bi razmislili o svojih dolgoročnih finančnih načrtih, ki počasi pronicajo v vaše življenje. Čeprav se vam trenutno ne zdi preveč kritično, se podajte v akcijo in ne oklevajte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.