Magazin > Horoskop in Numerologija
3379 ogledov

Dnevni horoskop za ponedeljek, 8. aprila 2019

astrologija, horoskop, vedeževanje
Vas čaka lep začetek tedna?

OVEN
Splošno: 

Na delovnem mestu vas bo obšla neučakana želja po ustvarjalnem delu. Enolično delo vas je začelo utrujati, zato bi bila vsaka sprememba dobrodošla. Finance: denar porabite za tisto, kar si že dolgo želite. Zdravje: ker vam ni vseeno za zdravje in videz, boste popoldan preživeli aktivno.

Ljubezen:
Vezani se boste začeli spraševati glede vajinega odnosa. Pazite, da ne boste sami sprejeli kakšne pomembne odločitve, saj vam bo partner to še kako zameril. Samski bodite bolj odkriti do svoje simpatije. V kolikor boste delali ovinke, vas čaka še dolga pot, ki vam ne bo ravno pisana na kožo. 

Ljubezen: 1
Služba: 2
Zdravje: 4

BIK
Splošno: 

V odnosu do poslovnih partnerjev boste morali zavzeti bolj odločen pristop, saj vas v nasprotnem primeru ne bodo upoštevali. Danes bo v vas prevladoval borben duh, zato boste stvari izpeljali do konca, četudi se boste morali pošteno namučiti. Počutje: na svet boste gledali z veliko mero optimizma. 

Ljubezen:
Samski, pomlad je čas čudežev in tudi vas čaka nekaj nepredvidljivih dogodkov. Izkoristite dan pred vami, saj bi vam lahko prinesel nov začetek. Vezani nikar ne pustite, da bi se vaša boljša polovica do vas obnašala zaščitniško ali ukazovalno. Morali boste pokazati, da znate sami skrbeti zase. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

DVOJČKA
Splošno:

Danes boste v delovnem okolju delali pametne poteze, tako kot po navadi. Prisluhnili boste svojemu občutku in se mojstrsko izkazali. Finančno stanje: s sorodniki se utegnete zaplesti v prepir zaradi nepremičnin. Zdravje: popoldne izkoristite za razgibavanje na svežem zraku. 

Ljubezen:
Samski boste v središču pozornosti vseh okoli vas, vendar si boste želeli le ene osebe v vaši bližini. A boste morali narediti nekaj za to, nikar ne oklevajte. Vezani se boste morali prilagoditi svoji boljši polovici. Poskrbite, da boste ugodili željam obeh. V tem primeru vas čaka prijeten dan.  

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 4

RAK
Splošno: 

Dan se bo vrtel okoli delovnih obveznosti. Poslovni partnerji si bodo kar naprej izmišljevali in spreminjali svoja stališča. Popoldanski sestanki se lahko zavlečejo do večera. Vzemite si nekaj časa vsaj za kosilo. Nujno se morate okrepiti in si pridobiti novih moči. Finančno stanje: počasi napredujete na bolje. 

Ljubezen:
Vezani se ne obremenjujte toliko z načrtovanjem prihodnosti, pač pa se raje prepustite trenutnemu dogajanju. S partnerjem vama gre dobro, uživajta v tem! Samski pa ne dopustite, da vam neka oseba pokvari dan. Če vam ni do njene družbe, ji dajte to jasno vedeti in se posvetite tistemu, ki vas je vreden.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 3

LEV
Splošno: 

Pri delu težite k svobodi, zato se težko vključite v okvir discipline, rutine in monotonosti. Ker ste precej spremenljive narave in se odločate po občutku, so vaši sodelavci in nadrejeni vedno pripravljeni na nepredvidljive situacije, ki prihajajo iz vaše pisarne. Zdravje: prevladovala bo pozitivna naravnanost.

Ljubezen:
Vezani boste morali najti  način, kako uskladiti vsa področja svojega življenja, saj vam trenutno nekaj vzame preveč časa in vaš partner nad tem ni najbolj navdušen. Samske je sicer nekdo pritegnil, vendar imate občutek, da nekaj ni v redu. Sledite temu občutku, opozoril vas bo na prave stvari. 

Ljubezen: 2
Služba: 4
Zdravje: 5

DEVICA
Splošno: 

Zaradi obilice nedokončanega dela se boste danes domov vrnili nadvse utrujeni, kar bo vplivalo na odnose med družinskimi člani. Nergali boste za vsako malenkost in tako širili negativne vibracije. Denarne zadeve: finančno krizo boste, vsaj začasno, ublažili z varčevanjem.

Ljubezen:
Vaš partner se bo močno trudil, da bi vas spravil v dobro voljo, vendar pa vi ne boste najbolje razpoloženi. Pred vami je čustveno stresen dan. Samski boste dobili namig s strani neke osebe. Imejte odprte oči, predvsem pa zaupajte svojim občutkom, ki vam bodo pokazali pravo smer. 

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 3

TEHTNICA
Splošno: 

V službi se vam obeta razširitev posla. V veliko čast vam bo sodelovati pri tako pomembnem projektu, kot je ta. Čeprav boste danes nagnjeni k nemiru, se bo zgodilo nekaj, kar bo v vas sprožilo dobro voljo in spet boste na dogajanje gledali z veliko mero optimizma. Le tako naprej.  

Ljubezen:
Vezani, skrajni čas je, da začnete razmišljati o prihodnosti. S partnerjem ne pometajta stvari pod preprogo, pač se pa o vsem takoj pogovorita. Tako si bosta ustvarila trdne temelje. Samski se boste lahko rešili okov preteklosti, v kolikor boste dojemljivi za nasvete, ki vam jih bo dal prijatelj. Prisluhnite mu. 

Ljubezen: 5
Služba: 6
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno: 

V delovnem okolju imate radi novosti, v katere zagrizete in jih s svojimi bistrimi možgani do potankosti proučite. Morda vam bo nekdo od sodelavcev ugovarjal, toda vi boste nadaljevali s svojim delom s srcem in dušo. Bodite vztrajni in dosegli boste svoj cilj. Zdravje bo še naprej ostalo stabilno. 

Ljubezen:
Samski in sveže razvezani, nekdo od vaših bližnjih prijateljev vas lahko precej preseneti, saj vam bo predstavil osebo, ki bi bila skoraj popolna za vas. Bodite odprti za ponujene možnosti. Vezane pa končno lahko uresničite cilj, ki ste si ga zadale glede vašega partnerja. Res pa je, da bo od vas zahtevalo več dela kot ste pričakovale.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno: 

Na delovnem mestu boste danes pogrešali več dinamike s strani zaposlenih. Zdelo se vam bo, da ste vi edini, ki delate in se trudite. Takšno ozračje lahko negativno vpliva na medsebojne odnose in vaše počutje. Če boste želeli prevzeti nadzor, bo vse skupaj le še slabše. 

Ljubezen:
Vezani in vezane si boste morale s partnerjem izkazovati malce več naklonjenosti. Zadnje čase sta to namreč precej zanemarila in vajin odnos se počasi ohlaja. Potrudite se. Samske boste izredno zaželene, zato ne boste vedele, komu bi se najbolj posvetile. Razmislite, kdo je najbolj vreden vaše pozornosti. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

KOZOROG
Splošno: 

Večina poslovnih nalog bo potekala brezhibno, zato se boste odločali hitro in brez zapletov. Spoštujete svoj način dela, v katerem ne prenesete utesnjenosti in omejenosti. Predvsem pa ste vedno na voljo za skupinsko sodelovanje. Finančno stanje: razmetavanje denarja vam dolgoročno ne prinaša nobene koristi.

Ljubezen:
Samski bi lahko bili precej presenečeni s strani prijatelja, ki se vam bo pokazal še v drugi luči, kakor ste ga bili vajeni do sedaj. Vprašajte se, kaj to sedaj pomeni za vaju. Vezani nikar ne silite preveč v svojega partnerja. Ni vam še pripravljen povedati določenih stvari, zato mu dajte čas, da o vsem razmisli. 
 
Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR
Splošno: 

Vse poslovne in finančne načrte izpolnite danes, ker vas bosta volja in koncentracija že jutri zapustili. Danes je primeren čas, da se soočite z vsem, kar sicer počnete s težavo. Na zasebnem področju se boste precej ukvarjali z nekimi vprašanji, na katere pa v tem trenutku še ne morete dobiti odgovorov. Bodite potrpežljivi. 

Ljubezen:
Samski ste dobili zeleno luč, da lahko naredite naslednji korak. Naj vas nikar ne bo strah, saj veste, da morate sprejeti tveganje če želite doseči napredek. Vezani boste imeli malce nasprotujoče si želje, zato bo tudi vaš partner zmeden, kaj naj naredi, da vam bo prav. Najprej sami razmislite, da se ognete zmedi.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 4

RIBI
Splošno: 

V službi boste zapadli v počasen ritem dela, v čemer boste nadvse uživali. Previdno in natančno boste proučili vse, kar se bo znašlo na vaši mizi. Ker boste opazili malenkosti, pa vam lahko pri neki stvari uspe odločilen prodor. Energijo vam bo jemalo le dogajanje na zasebnem področju. 

Ljubezen:
Samski si boste morali vzeti čas zase, za sprostitev. Najbolje je, da se posvetite sebi, svojim občutkom in ne svoji simpatiji. Pred vami je dan za razmišljanje. Vezani pa se posvetite naslednjemu koraku naprej v vajinem odnosu. Potrebujeta določene spremembe, saj sta zapadla v rutino. 

Ljubezen: 2
Služba: 6
Zdravje: 3


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.