Magazin > Horoskop in Numerologija
11710 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 24. novembra 2021

astrologija, horoskop
S premikom Merkurja v znamenje strelca prehajate v obdobje nenehnega gibanja, želje po premikih, neprestanem filozofiranju in povečani radovednosti.

Zanimiva energija, ki se bo dotaknila predvsem rojenih v ognjenih znamenjih, izkoristite jo v za vas ustrezni smeri in se ne pritožujete po nepotrebnem. (Vir: Horoskop.si)

OVEN 
Želite si privoščiti več, vendar dobro premislite, preden se boste spustili v negotove odločitve, še posebej dopoldne, ko bo luna še v raku. Ne ocenjujte drugih po sebi, stvari so namreč povsem drugačne.

BIK 
Pripravite se na vse, posebno, če se z nekom videvata le poredko ali če imata oba preveč drugih obveznosti. Popoldne, ko bo luna v levu, pogumno stavite bolj na prijateljstvo kot na ljubezen.

DVOJČKA 
V karieri ostanite analitični in zbrani, čeprav bi radi izvedeli vse naenkrat. Vsekakor se lahko dogovorite, posebno če gre za nakup, prodajo ali pa priprave na bolj zahteven izpit. 

RAK 
Pričakujete lahko več priložnosti za kovanje resnejših načrtov. Na drugi strani imate  končno nekoga, ki vas razume in pri vsem tudi podpira. Ni vam treba tako zelo hiteti.

LEV 
Dopoldne, ko bo luna še v raku, bodite pozorni, da ne boste kakšne igrive opazke prejeli kot žalitev. Vezani boste intenzivno usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa. 

DEVICA 
Lahko ste brez strahu, saj se bodo ob novi ljubezenski ali poslovni priložnosti strahovi popolnoma razblinili. Ambiciozni boste, zato tokrat ničesar ne prepuščate golemu naključju. 

TEHTNICA 
Ponovno se boste podali izven navideznih okvirjev, v katerih znate vedno sami zelo dobro poskrbeti za vse. Tokrat vam veliko dela in veliko denarja ne bo prineslo sreče.

ŠKORPIJON 
Počasi prihajate na plano, kar bo očitno v poslovnih odnosih. Pazljivo delujte popoldne, ko bo luna v levu z osebo, s katero sta že nekaj časa v nekoliko nenavadnem razmerju, ali pa z občutljivim partnerjem. 

STRELEC 
Zaigrali boste ravnodušnost, čeprav je resnica, da se zelo obremenjujete. Nekdo vam je veliko bolj pri srcu, kot želite priznati. Poskusite se prilagoditi na trenutno službeno situacijo.

KOZOROG 
Nekdo bo izpolnil vaša pričakovanja in to bo ustrezalo predvsem tistim, ki bi se radi ustalili. Nekako se vam zdi, da je marsikaj jasno, še posebej stvari, o katerih ste do sedaj dvomili.

VODNAR 
Premislite, preden se boste podali v reševanje težjih nalog. Ostane še veliko nerešenih vprašanj, ki se bodo kopičila. V službi ne dovolite, da bi drugi preveč vplivali na vas.

RIBI 
Sposobni boste sprejemati resne odločitve, saj vas bo popoldne spremljala luna v levu in kljub temu, da bodo vsi okoli vas nečimrni, boste uspeli narediti tudi kaj koristnega, kar bo kasneje obrodilo sadove.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.