Magazin > Horoskop in Numerologija
1873 ogledov

Dnevni horoskop za sredo, 28. marca

astrologija
Nekdo bo ob nepravem času izvedel pomembno informacijo.

OVEN

Splošno:
Dan bo spet eden izmed tistih, ko ste nemirni in utrujeni zaradi življenjske rutine. Druge boste lahko razburili z upiranjem proti dolgočasnim stvarem. Poskusite početi kaj novega, odločite se za nove aktivnosti, nekaj kar še nikoli niste počeli in to vam bo pomagalo ublažiti to nemirnost, medtem ko se boste izogibali težavam.

Ljubezen:
Obljubili ste, da ne boste nikoli vstopili v svet spletnih zmenkov ali pustili, da bi vam mati priredila zmenek na slepo. A nikoli ne recite nikoli – zvezde pravijo, da nepričakovani viri ponujajo nepričakovano bogastvo. Sprejmite pomoč, ko vam bo ponujena in vse skupaj vzemite kot izziv.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3

BIK

Splošno:
Čas bo idealen, da pričnete z delom na nekem večjem projektu, ki bo postal še kako pomemben. Vsekakor pa se poskusite izogibati situacijam, v katerih bi potrebovali pomoč drugih. Projekta se lotite sami, kasneje lahko še vedno zaprosite za pomoč. Če se boste zares potrudili, ga boste lahko dokončali tudi sami, brez pomoči.

Ljubezen:
Ste mojster pri prepričevanju drugih, da bi dosegli višji nivo, le pri vas samih vam to ne uspeva. Pomislite na svoje ljubezensko življenje in kaj resnično služi vašim potrebam. Ne zaklepajte se v ponavljajoče in nezdrave vzorce. Naredite nekaj zase, le tako boste izboljšali življenje in našli osebo, s katero boste lahko ustvarili idealno razmerje.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

DVOJČKA

Splošno:
Načrti, ki ste jih naredili pred časom, se bodo pokazali kot neuspešni, a nikar se ne predajte prehitro. Vsake toliko časa je poraz potreben. Sprejmite to kot priložnost in se nekaj naučite iz zastojev. Tako boste postali še močnejši. Vse ovire na poti vas bodo naredile močnejše in bolj preudarne.

Ljubezen:
Le ob redkih domačih priložnostih si dovolite razmišljati o delu, tako bo tudi danes. A zvezde vam bodo nakazale, da je pravi čas, da pričnete uživati. Oživite svoje socialno življenje in svoje ljubezenske možnosti, videli boste jasneje. Le tako boste dobili nove priložnosti za razmerja in izzive.

Ljubezen: 3
Služba: 1
Zdravje: 2

RAK

Splošno:
Danes bo idealen dan, da si zastavite nekaj ciljev. Pričnite z enim ciljem in to s tistim, ki ga boste najlažje in najhitreje dosegli. Navadite se na rutino in dokončanje svojih ciljev. To vam bo zagotovo v pomoč pri doseganju vaših želja. Vsekakor pa sledite svojim občutkom in naj vas ne ustavi že prva ovira, ki se bo pojavila na poti.

Ljubezen:
Potencialni partner bo tečnaril, ukazoval vam bo. Vi pa se boste počutili, kot da bi mu mogli na nek način vse vrniti. Nikar se ne spustite na njegovo raven! Sprejmite to milostno, odpustite mu. Nikar pa ne popustite in se odločno držite svojih načel. Če boste popustili, bo partner dosegel svoje.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 5

LEV

Splošno:
Zaradi spreminjajočega se vremena boste bili bolj dovzetni za bolečine. To bo povzročalo, da se bodo mišice v telesu širile in krčile. Izogibajte se dehidraciji in pijte malo več vode kot običajno ali nesladkanega čaja. Bodite previdni in se ne naprezajte preveč, jutri bo bilo že veliko bolje.

Ljubezen:
Včasih nič ne poravna vprašanja bolj odločno kot staromoden seznam za in proti. Usedite se sami ali s partnerjem, prijateljem, če boste potrebovali družbo in ugotovite, kakšne prejemke in izdatke imate. Premislite o vsem skupaj, poglejte na situacijo bolj objektivno in na koncu se bo vse rešilo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

DEVICA

Splošno:
Danes boste spoznali, da niste tako fit, kot bi lahko bili in da bi morali pričeti s telovadnim režimom. Pohitite in se vpišite v fitnes. Nikoli ni prepozno, da bi pričeli z neko aktivnostjo. Nivo fitnes telovadbe se bo sčasoma in konstantno povečeval, kar bo izboljšalo vašo duševno in tudi fizično kondicijo.

Ljubezen:
Ko se ljubljenček izkaže, ga nagradite s priboljškom, je tako? Sedaj je čas, da tudi sebi malo privoščite. Nekaj vaših romantičnih zapletov je bilo prekratkih, a obnašali ste se častno, vsaj tako lahko rečete. Opravili ste dobro delo. A sedaj morate stremeti naprej v prihodnost, saj vas čakajo novi izzivi.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje:2

TEHTNICA

Splošno:
Prostovoljno boste ponudili vaše usluge ljudem, medtem ko boste predpostavljali, da ne morejo rešiti težav sami. Ko boste naredili to, boste zmanjšali lastne vire. Zapomnite si, da se morajo drugi naučiti, kako se reši zadeve in to tako, da sami sprejmejo odgovornost in opravijo stvari do konca sami, brez pomoči.

Ljubezen:
Ob nepravem času boste izvedeli neko informacijo, ki bo lahko rastoče razmerje spravila iz ravnotežja za vedno. Kaj narediti v takem primeru? Če ni bilo namenjeno, da bi se obneslo, ne bi prav nič pomagalo pri tem, da bi se ponovno vzpostavilo ravnotežje. Enostavno pozabite in se odpravite naprej.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 4

ŠKORPIJON

Splošno:
Danes boste načrtovali neke velike poteze. To se bo izkazalo kot dobra poteza za vse sodelujoče. Sposobni boste dobre komunikacije, vaše sposobnosti bodo na višku in bodite pozorni, saj boste danes lahko enostavno načrtovali številne stvari. Ne ustavljajte se in jih tudi uresničite.

Ljubezen:
Neka oseba enostavno uživa v lovu – in resnica je, da tudi vi uživate v lovljenju tako zelo, da boste želeli s tem nadaljevati. Pojdite in pomigajte s trepalnicami, odvrzite robček in uživajte v staromodnem dvorjenju. Osebi se bo to zdelo naravnost čudovito in dan se bo obrnil v zelo uspešnega.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:
Dan bo idealen, da pričnete z novim projektom. Naredili ste domačo nalogo in imate potrebne informacije za nadaljevanje. Tudi drugi se bodo želeli pridružiti, a poskušajte se jim izogniti in jih odslovite, ker je to vaša ideja in ne potrebujete njihove pomoči. Vsekakor pa si zapišite ideje, če jih boste lahko uporabili v prihodnosti.

Ljubezen:
Kot diamant ste, potrebujete samo pravo osvetlitev, da se odzove vaš notranji ogenj. Zberite vse prijatelje in se odpravite nekam, kjer se bodo vaše oči zaiskrile. Neka oseba vas bo opazila zaradi vašega sijaja. Delujte naravno in kot običajno, pa se bo dan za vas končal zelo prijetno.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

KOZOROG

Splošno:
To bo čas, ko boste v službi pod drobnogledom s strani vaših nadzornikov. Končajte vse nedokončane projekte, saj dlje kot bodo čakali, težje jih boste preučili. Vsekakor se potrudite še bolj kot običajno, obstaja verjetnost, da se vam bo dobro obrestovalo. Kakšna nadura tudi ne bi bila odveč.

Ljubezen:
Ali je narobe, da želite lepše stvari v vašem življenju? Samo, če so cena za to vaše notranje vrednote. Če sodite bodoče romance s strani materialni standardov, potem vaše vrednote potrebujejo nekaj prilagoditev. Zavedajte se, da ni vse v materialnih stvareh, tudi duhovne stvari vam lahko prinesejo zadovoljstvo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 3

VODNAR

Splošno:
Mislite, da so drugi krivi, ker niste dosegli tistega, kar ste želeli. To je kompleksna iluzija, ki je nastala, da bi verjeli, da je nekdo ali nekaj na vaši poti. Ko bo čas pravi, boste videli, da ste vi tisti, ki odloča, kdaj boste napredovali. Ko si boste dali zeleno luč, ne boste več pustili drugim, da bi se vam postavili na pot.

Ljubezen:
Noben znak v horoskopu ni bolj čist in organiziran, kot ste vi, a le nekaj ljudi se zaveda, kako zemeljski in čutni ste lahko. Vi ste celoten paket. Prihajajoči zmenek bo kmalu to tudi potrdil. Imeli se boste lepo, sledite vašim občutkom in delujte naravno. Prepustite se in enostavno uživajte.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 3

RIBI

Splošno:
Preučevali boste vaše motive. Pred kratkim ste se za nekaj odločili, kar je bilo osnovano na napačnih razlogih. Vaš prvotni namen je bil, da boste delovali na najbolj resnični poti. Kakorkoli, bili ste zavedeni s strani drugih. Bodite podjetni pri vaših obsodbah in delujte z najboljšim interesom.

Ljubezen:
Ko boste že mislili, da je romantika povsem zamrla – vsaj za vas – se bo pojavila neka oseba, ki bo v vaše oči priklicala iskrice. Ste si mislili, da lahko že tako majhen dogodek spremeni življenje? Ali že vidite luč? Prihaja lepša prihodnost za vas, obeta se vam novo romantično razmerje.

Ljubezen: 4
Služba: 2
Zdravje: 3

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.