Magazin > Horoskop in Numerologija
4692 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 27. marca

astrologija
Strelci, iskali boste nekaj prav posebnega.

OVEN

Splošno: 
Brez pritiska, a kot so stvari sedaj, boste želeli oceniti vašo kariero. Ali se vam obrestuje? Kakšni so vaši zadnji dosežki? Katerih ciljev niste uresničili? Če odgovori ne bodo zadovoljujoči, naredite nekaj dramatičnih sprememb. Če vam služba ne odgovarja je čas, da najdete takšno, ki vam bo. Zmigajte se.

Ljubezen: 
Poskusite najti nekaj vzajemno zadovoljujočega, kar bi lahko počela skupaj s partnerjem. Če pa ste samski, boste premislili o tem, da bi se postavili v neko situacijo, ki bi vam lahko koristila pri iskanju, morda vključitev v novo socialno skupino, šolo, celo enega izmed spletnih servisov za zmenke. Nikoli se ne ve, kje boste naleteli na osebo za dolgo zvezo.

Ljubezen: 3
Služba: 2
Zdravje: 4
 

BIK

Splošno:
Čas bo enkraten za finačne stvari. Če ste razmišljali o podpisu pogodbe za sprejem na delo ali nakup neke lastnine, se ne obotavljajte. Imate strateške načine, s katerimi boste še bolj finančo uspeli v prihodnosti. Imate veliko izkušenj, a se ne odzovete vedno najbolje. Popravite to in bili boste neustavljivi.

Ljubezen
Imate zmožnost, da začutite, ko je nekaj narobe, kar vam bo pomagalo, da boste svetovali nekomu v bližini. Našli boste rešitev, zaradi katere bo osebi bolje. Bodite previdni, saj bo nekdo ljubosumen na vaše talente in sposobnosti, ravnajte s to osebo spoštljivo in se ne zatekajte k sovraštvu.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5
 

DVOJČKA

Splošno: 
Dobili boste nekaj uporabnih finančnih informacij. Naučili se boste o novi investiciji ali pa boste morda v službi prišli do novega delovnega mesta. Dan bo dober, da premislite o alternativni poti vašega življenja. Čeprav ni nič narobe s tem, ki ga imate, bi bilo morda vsekakor dobro premisliti od drugih poteh.

Ljubezen
Vaše življenje se opira na mistično kvaliteto na čustvenem in instiktivnem nivoju. Sanje in iluzije, odpuščanje in razumevanje človeških slabosti, to so stvari, ki vzbujajo globoke občutke. Preteklost in prihodnost sta pomešani in ovire med ljudmi padajo, to je energija prave občutljivosti.

Ljubezen: 3
Služba: 6
Zdravje: 4


RAK

Splošno: 
Pričakujte, da bo vaše romantično razmerje boljše kot kdajkoli. Komunicirate dobro in ste v stiku s čustvi drugih. Enkratno je, da lahko vzdržujete navdihujočo vezo z nekom, ki vas ljubi. Obstaja veliko stvari, za katere ste lahko hvaležni. To bo dober čas, da vaše razmerje premaknete na naslednji nivo. Vaš partner se ne bo upiral.

Ljubezen
Počutite se kar zaljubljeni in vzburjeni, ta čas boste želeli deliti z neko osebo, ki jo ljubite ali pa je vsaj odlična družba. Vzemite si čas za spoznavanje novih ljudi, če že niste v zvezi z neko drugo osebo. Podajte se na pustolovščino in si ustvarite spomin, katerega boste ponovno želeli podoživeti.

Ljubezen: 6
Služba: 4
Zdravje: 5

LEV

Splošno: 
Vaši duhovni in karierni cilji bodo prišli skupaj, tako da bodo postali okrepljeni in ne bodo nič ogrožali. Pričakujete lahko odlično priložnost. Lahko boste sodelovali pri nečem, kar bo prišlo preko vašega prijatelja ali sodelavca. Ne izključite idej, ki vam bodo bile predstavljene, saj bo ena vsebovala ključ, da vključite dve najbolj pomembni stvari v vašem življenju.

Ljubezen
Današnji dosežki bodo prepričljivi. Ustrezalo vam bo, ker se boste ob tem dobro počutili in tudi rezultati se bodo ustrezno prikazovali. Novi prijatelji in znanci vam bodo dobro služili in ne bo se vam potrebno ozirati nazaj s sumom ali obžalovanjem. Občutek bo dober, zato se nikar ne obotavljajte in pojdite naprej.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

DEVICA

Splošno: 
Bodite kar se da očarljivi. Najverjetneje boste spoznali nekoga, ki vam bo lahko pomagal pri karieri. Vaša intuicija je močna, tako da boste takoj vedeli, kdo je ta oseba, ko se boste z njo rokovali. Če bo kemija dobra, še toliko bolje. Tudi če oseba ne bo vplivala na vaše romantično in poslovno življenje, si boste to noč zapolnili, saj se bo življenje obrnilo na bolje.

Ljubezen
Dan ne bo dober za načrtovanje. Ne boste mogli ugotoviti, kaj bi bila prava poteza, še posebej pri ljubljeni osebi. Bili boste zmedeni, saj ne boste vedeli, kam ste namenjeni v vašem življenu. Malce se nadzorujte in si zapomnite, da bo jutri drug dan, z novo perspektivo in novimi priložnostmi.

Ljubezen: 3
Služba: 5
Zdravje: 5


TEHTNICA

Splošno: 
Imate introspektivno naravo. Zadnjih nekaj tednov ste razpravljali o oceni, kaj počnete in kaj ne deluje v vašem življenju. Pripravljeni boste na neko veliko spremembo, morda v vašem razmerju ali pa boste morda popolnoma prenovili vašo kariero. Sledite občutku, ko boste načrtovali, kako boste napredovali in rasli naprej. Ste svoj najboljši vodič.

Ljubezen
Uživali boste v čustvenem zadovoljstvu in harmoniji v vašem domačem življenju. Če imate trdno čustveno bazo v življenju, boste prejeli ugodnosti. Če nimate, bo čas pravi, da pričnete sklepati nove povezave z ljudmi. Ugotovite, kaj vam daje pravo čustveno hrano in zadovoljstvo.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

ŠKORPIJON

Splošno: 
Pripravljeni ste na nekaj novega in drugačnega. Ne bo boljšega časa, kot med trenutnimi tranziti, da spravite v prakso tisto, o čemer ste do zdaj samo sanjali. Morda se boste odločili, da boste pričeli z delom zase, morda pa se boste znebili enega razmerja v korist drugega. Sprožite spremembe. Drugače boste morali še dolgo čakati, da boste spet tako energični in optimistični.

Ljubezen
Pazite se nasprotujočih ciljev in energij. Kar se bo zdelo kot prevara, bodo lahko bili samo mešani občutki ali obratno. Nikar ne skočite na glavo v dramo, raje poiščite stvari, ki vas pomirjajo. Ko bo vse bolj jasno, vam bo veliko lažje delovati vzajemno s partnerjem. Vsekakor sledite svojim občutkom.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6

STRELEC

Splošno: 
Resno boste raziskovali dušo. Katere cilje ste dosegli in kateri so za vas dosegljivi? Bodite iskreni. Bi lahko naredili stvari drugače? Bi želeli stvari narediti drugače v prihodnosti? Napišite vaše dosežke in obžalovanja. Uporabite list papirja, da jih boste lahko spremljali. V veliko pomoč vam bo.

Ljubezen
Iskali boste malo romantike in uživali boste v čustveni sprostitvi. Imate posebno moč, uporabite jo. Zelo boste privlačni in ljubeči. Zaželeli si boste malce oddiha od poslovnih skrbi. Veliko boste hodili ali telovadili in tako spravili endorfine v delovanje. Nato se boste počutili veliko bolje in tudi videti boste tako.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


KOZOROG

Splošno: 
Spoznali boste, da iskrenost lahko prinese priložnost za nov začetek. Bili boste razburjeni in optimistični glede prihodnosti. Vaši cilji bodo bolj jasni in vaš um bo bolj oster. Le kako ne bi uspeli? Samo ne dopustite, da bi prevladala vaša fantazija. Usmerite se na dosegljive cilje, ne zapravljajte časa in energije z lovljenjem neuresničljivi sanj.

Ljubezen: 
Zmeda in nezmožnost, da bi se osredotočili na vsakdanje naloge, bosta lahko imeli negativen vpliv na vas. Zberite se, poskrbite za dobro komunikacijo med vami in drugimi, sprejmite odgovornost in zakorakajte novim izzivom naproti. Čaka vas zelo zmeden dan,a nikar ne ostanite doma in ne upajte, da se bo vse samo rešilo. Vzemite vajeti v svoje roke.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 4

VODNAR

Splošno: 
Pripravljeni boste na velike karierne spremembe. Naveličani ste dolgih ur v stresnem okolju. Seveda v tem času sodobne tehnologije obstajajo načini, ko se lahko več časa preživi doma, brez da bi trpelo delo. Premislite o tem in poprosite za delo od doma. Predlagajte možno alternativo vašemu šefu, pozitiven odgovor vas bo presenetil. 

Ljubezen
Bili boste še posebej privlačni in prijateljski. Toplina, ki jo boste oddajali, bo opažena in cenjena. Ljubezen, razmerja, lepota in užitek bodo poudarjeni. Lahko se bo pričelo novo razmerje ali prijateljstvo, morda pa se bo staro obrnilo na boljše. Uživajte v dnevu in glejte naprej na nove priložnosti.

Ljubezen: 5
Služba: 5
Zdravje: 6

RIBI

Splošno: 
Vaša intuicija dela nadure, kar vas dela občutljive na najgloblja čustva drugih. Morda so zaradi nebesnega vzdušja vsi bolj odprti in iskreni, veselite se rasti v najbolj verodostojno osebo. Vsekakor se tako počutite. Vzemite si nekaj prostega časa iz vašega zasedenega urnika. Bodite iskreni sami do sebe.

Ljubezen
Vaše razmišljanje bo usmerjeno v smer, s kom se želite igrati in kaj se želite igrati, kdo ste in kaj želite. Se sliši zmedeno? Niti ne, če boste to rešili. Zgodil se bo pomemben razvoj v razmerju ali pa bo močno čustvo začelo privlačiti osebo, na katero ste naleteli pred kratkim. Verjetnost tega je zelo visoka.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 4


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.