Magazin > Horoskop in Numerologija
3869 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 30. oktobra

astrologija, horoskop
Komu so zvezde namenjene danes?

OVEN

Splošno:
Na čustvenem področju pričakujte zelo pomembne novice, za katere ni nujno, da bodo pozitivne. Ne ustrašite se jih, saj boste kmalu dosegli tisto, kar si želite. Pazite se pasti, ki vam jih bodo nastavljali drugi. Kot glavni razlog bi se lahko izkazala nevoščljivost. V naslednjem obdobju pričakujte izboljšanje okoliščin. Pazite na finance in bodite previdni pri zapravljanju denarja. Načrtujte svojo porabo. 

Ljubezen:
Danes boste razmišljali o preteklosti, s katero je povezana določena oseba. Zdi se vam, da do nje še vedno gojite zelo močna čustva. Res je tako. Za vas prihaja pravi čas, ki bo poln novih začetkov. Samski pričakujte spremembe. Odprite vrata polnejšemu življenju. Vezani se ob partnerju ne boste počutili izpopolnjene. Potrebujete razgibanost. Pričnite graditi na tem.

Ljubezen: 5
Služba: 3
Zdravje: 4

BIK

Splošno:
Zdelo se vam bo, da pričakujete preveč. Na ljubezenskem področju ste si zadali cilj, ki trenutno ni uresničljiv. Spoznanje bo malce boleče. Ne obupajte. Pred vami je odlično obdobje, zato poizkušajte še naprej. V zvezi z denarjem lahko v najkrajšem času pričakujete mamljivo ponudbo. Svetujemo vam, da jo podrobno pregledate. Vsekakor jo boste sprejeli, a pametno bi bilo, da ste pripravljeni na vse, kar prinaša s seboj.

Ljubezen:
Predstavnice nežnejšega spola boste danes ali v prihajajočih dneh zaključile določeno razmerje. Prav tako boste prišle do spoznanja, da določeno prijateljstvo ni več pravo in da je prišlo do izdaje. Nekdo vam bo končno odprl oči. Moški boste iskali pot, kako utrditi trenutno razmerje. Pogledi in nežni dotiki bodo navdušili vašo partnerico. Samski si boste na vse načine želeli novih poznanstev. Izkoristite današnji večer.

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje:6

DVOJČKA

Splošno:

V teh dneh boste morali priskočiti na pomoč družini. Bližnji družinski član bo imel težave z zdravjem ali s financami. Bodite pripravljeni. Vaša pomoč bo prišla še kako prav. V prijateljskih krogih pričakujte zmedo. Pojavila se bo nova oseba, s katero morate vsekakor računati. Trajalo bo nekaj časa, preden se boste vsi skupaj privadili spremenjenemu stanju.

Ljubezen:
Pojavila se bo situacija, ko boste morali samski dokazati čustveno moč. Morda boste morali premagati svoja čustva z razumom. Nežnejšemu spolu svetujemo, da prisluhne svoji intuiciji, saj vas ta ne bo razočarala. Če sta s partnerjem v težavnejšem obdobju, obstaja nevarnost, da boste končali razmerje. Moški ste srečni v ljubezni in načrtovali boste prihodnost. Le danes boste potrebovali prostor in čas zase. Vzemite si ga!

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 3


RAK

Splošno:

Čeprav bo današnje dogajanje po vašemu okusu, ne boste občutili resničnega zadovoljstva: Od nekih dogovorov ste na tihem pričakovali vse kaj več, kot pa se bo izkazalo. Čeprav vas to ne bo pretirano potrlo, pa se boste začeli spraševati, če bi se morda odločili za spremembo pri sebi. To ni odločitev, ki bi jo lahko sprejeli čez noč. Pa saj česa takega niti ne bi pričakovali od sebe.

Ljubezen:
Vezani boste počasi izgubljali navdušenje nad razmerjem, ki ga imate. Vprašajte se, zakaj takšna reakcija. Umik je za vas nekaj povsem običajnega. Dobro premislite! Samski boste zelo osamljeni, toda predvsem po svoji krivdi. Želeli si boste oddaljenosti, saj se boste samo tako lahko posvetili sebi in svojim mislim. Razmišljali boste o tem, ali ste na pravi poti ali ne. Dobro premislite.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 3

LEV

Splošno:

Morali boste dokazati, da upravičeno ostajate na svojem položaju. Zavist nekaterih ljudi, ki vas obdajajo, bo le še dodatna voda na vaš mlin. Seveda boste blesteli, vendar računajte tudi s tem, da vas bo to stalo določenega deleža energije. Večinoma boste kar odpovedali svoje načrte za današnji večer ali pa jih vsaj spremenili v kar najbolj udobno in ležerno varianto.

Ljubezen:
Samski boste rahlo malodušni. Ljubezenski svet boste videli zelo črno. Čakate na nekaj, česar enostavno ne dočakate. Nekdo do vas goji določena čustva, toda vi ga ne opazite. Odprite oči, saj je sreča pred vašim nosom. Sanje so uresničljive. Nežnejši spol bo danes razočaran. Če ste v odnosu, je prav, da se zaščitite pred pretiranimi čustvi, saj bi se lahko drugače na koncu opekli prav vi. Samski pa boste morali tvegati, sicer boste tudi v prihodnosti sami.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 2

DEVICA

Splošno:

Vplivna oseba vam lahko pomaga. Vzpostavite stik z njo, saj vam lahko omogoči boljšo prihodnost in finančno varnost. Če razmišljate o menjavi dela, je prav danes čas, da pomislite na vse osebe, na katere se lahko obrnete. Možnosti so vse okoli vas, zato spreglejte! Razmišljali boste o preteklosti. Čutili boste, da pretekle odločitve niso bile najpametnejše. Ne jemljite stvari tako resno. Osredotočite se na prihodnost in svoje zmožnosti!

Ljubezen:
Danes boste zelo ljubosumni. Imeli boste zelo slab občutek, toda šlo bo le za prehodno fazo, ki se bo sčasoma umirila. Če ne zaupate v vajino razmerje, premislite, ali ga je smiselno nadaljevati. Moški boste želeli več resnosti in predanosti v vašem razmerju. Ne bodite nestrpni. Dajte partnerju čas, da do določenih zaključkov pride tudi sam.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 3


TEHTNICA

Splošno: 

Z vsem navdušenjem se boste zagnali v novo aktivnost. Končno ste našli nekaj, kar bo smiselno zapolnilo vaš prosi čas, predvsem pa zaposlilo vaše možgane. Drži, da na vsa svoja vprašanja ne boste dobili odgovorov, vendar boste hitro ugotovili, da jih lahko odložite za nedoločen čas. Vrnila se vam bosta notranje zadovoljstvo in tudi potrpljenje, ki ga boste še kako potrebovali v vašem družinskem okolju.

Ljubezen:
Tisti, ki ste ravnokar končali razmerje, si boste želeli le čas za premislek. Spremembe še niso vidne, saj ste v fazi prebolevanja. Umirite svoja čustva, saj bo šele nato možen nov začetek. Vezani pa boste imeli precej več razumevanja za partnerja, še posebno če ga mučijo skrbi. Izkazali se boste kot dober poslušalec in po potrebi tudi kot zaupna tolažba.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5

ŠKORPIJON

Splošno:

Danes in v prihajajočih dneh lahko pričakujete izboljšanje na področju financ. Vidna je oplemenitev premoženja, zato boste navdušeno zapravljali denar. Omejite se in ne pretiravajte, saj vam bo dodaten denar v prihodnosti prišel zelo prav. Na področju dela boste danes razmišljali o tem, kako omejeni ste v resnici. Če želite pomembnejše delo, je sedaj pravi čas, da se lotite načrtovanja.

Ljubezen:
Vezani zaupate v svojega partnerja. Zdi se vam, da nič in nihče ne more ogroziti vajinega odnosa. Danes se bo situacija morda obrnila, saj boste odkrili, da vam partner v resnici nekaj prikriva. Njegov razlog bo povsem razumljiv. Samski boste končno končali to dolgo fazo konfliktov. V vas se bosta naselila mir in nežnost. 

Ljubezen: 4
Služba: 3
Zdravje: 5

STRELEC

Splošno:

Danes boste morali biti zelo previdni. Vzpostavili boste nek odnos, ki bi lahko škodil vašemu ugledu. Okoliščine bodo rahlo napete, zato previdno. Ne bodite kritični le na račun drugih, tudi sami pri sebi premislite, ali obstaja kaj, kar bi lahko izboljšali. Priliv, ki ga pričakujete, ne bo prišel pravočasno, zato bodite te dni še posebno pazljivi z denarjem.

Ljubezen: 
V ljubezni boste ugotavljali, da vas nekaj zelo moti. To še posebej velja za vezane. Ugotovili boste, da to razmerje nima več prihodnosti in ne možnosti za nadaljevanje. Predajanje razmerju vas je povsem izčrpalo, zato sedaj potrebujete osamitev in odmik. Zdi se vam, da ste v odnos vložili veliko, od partnerja pa niste dobili povrnjeno toliko, kot bi morali. Premislite, preden boste ukrepali!

Ljubezen: 2
Služba: 2
Zdravje: 4

KOZOROG

Splošno:

Odpira se vam obetaven čas za spremembe. Glede na to, da vam delovne vneme ne bo manjkalo, bo lahko na urniku preurejanje stanovanja, večje čistilne akcije, reorganizacija dnevne rutine in še marsikaj. Vendar pa bodite previdni pri razpravljanju o osebnih stvareh. Prav lahko bi se vam zgodilo, da bi v vročici delovnega zagona komu povedali kaj, kar ni za njegova ušesa.

Ljubezen:
Samski boste imeli danes in v prihajajočih dneh priložnost novega poznanstva. Prav tako bo lahko sadove obrodila ljubezen, za katero ste mislili, da ni več mogoča. Čaka vas varna prihodnost v ljubezni. Nežnejši spol bo danes potreboval več nežnosti in občutek varnosti. Ne bojte se in svoje želje delite s partnerjem, saj danes ne bo imel podobnih potreb. Pokažite mu, kaj potrebujete. Pričakujte iskriv in romantičen večer.

Ljubezen: 4
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR

Splošno:

V svoji neposredni bližini lahko danes pričakujete nepotrpežljivost. Določeno delo še vedno ni obrodilo sadov, zato rezultati še niso vidni. Zavedati se morate, da kdor čaka, dočaka. Zato le mirno! Kmalu boste prejeli dobre novice, ki bodo vzpostavile pomirjajoče vzdušje na delovnem mestu. Namenite več pozornosti zdravju in fizični aktivnosti.

Ljubezen:
Predvsem moški predstavniki boste danes pričakovali preveč. Disciplina, ki jo želite uveljaviti, se ne bo obnesla. Danes lahko pričakujete konflikte in težave. Premislite, ali ste morda vi tisti, ki ne ravnate prav. Vaše vedenje bo povzročilo spore in razočaranje. Nežnejši spol mora razmisliti o tem, zakaj so prisotne negativne misli, posesivnost in ljubosumje. Predajte se občutku ljubezni.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

RIBI

Splošno:

Premišljevali boste o priložnosti, ki pa je navsezadnje ne boste izkoristili. Predajali se boste dvomom in sumničenju. V resnici bodo dvomi nerealni, saj bi s tem projektom lahko dosegli veliko več, kot si mislite. Dobro premislite. Ali zares želite izgubiti takšno priložnost? Priporočamo vam objektiven pogled na situacijo. Svetujemo vam, da za nasvet prosite osebo, ki ji zaupate. Počutje bo danes odlično.

Ljubezen:
Predvsem samski boste danes v čustvenih zadevah prišli do novih spoznanj. Nežnejši spol bo razdvojen med dvema zelo različnima osebama. Spoznajte obe in se šele nato odločite. Ne hitite. Vzemite si čas. Vezani boste čutili, da partner ni iskren do vas, zato se bodo lahko pojavili dvomi. Ne sklepajte prehitro, saj bi lahko na tak način izgubili osebo, ki jo zares cenite. Ohranite mirno kri. 

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 6
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.