Magazin > Horoskop in Numerologija
6965 ogledov

Dnevni horoskop za torek, 5. maja

astrologija
Nova napoved!

OVEN 
Splošno:

Zelo težko boste vstali, zato boste cel dan dokaj zaspani in neučinkoviti. Pred službo spijte močno kavo, ki vas bo malo zbudila, vendar nikar ne pretiravajte s kofeinom. Po službi se lahko za par uric odpravite spat in se spočijte. Nespečnost je lahko tudi posledica zaužite hrane, stresa in prevelikih obveznosti. Osvobodite se določenih bremen in lažje boste spali.

Ljubezen
Nimate razlogov za nezadovoljstvo, zato nikar ne iščite prepirov in težav tam, kjer jih ni. K sreči bo vaš partner bolj priseben od vas, zato vas bo hitro umiril in postavil na realna tla. Poslušajte njegov nasvet in se ne zapletajte, kajti z vsako izgovorjeno besedo boste samo še globlje tonili.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 2

BIK
Splošno:

Poskrbite za svoje psihično počutje, stres in živčnost. Precej boste razdraženi in pod pritiskom. Pijte veliko vode ali zeliščnih čajev in si redno vzemite odmor od dela, da se malce razgibate. Danes bo veljalo, da je kvaliteta mnogo pomembnejša od količine, zato nikar ne stavite na to, da bi opravili čim več. Raje naredite manj, pa tisto bolje. 

Ljubezen:
Vaš partner vam bo danes v napoto, saj boste dokaj razdraženi, pa še slabo se boste počutili. Povejte mu to na lep način in se umaknite. Tudi samski boste dali svoje ljubezensko življenja na pavzo. Trenutno se tako ali tako ne dogaja nič posebno zanimivega in tudi če bi poskušali kaj doseči, vam najverjetneje ne bi uspelo.

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 1

DVOJČKA
Splošno:

Težko se boste osredotočili na delo, z mislimi boste čisto drugje. Nekaj vas bo izzivalo in težko boste zdržali na delovnem mestu. Med odmorom za malico pojdite ven in če imate le možnost se tudi malce razgibajte vsaj s kratkim sprehodom. Potrudite se in zadržite misli pri delu, saj boste lahko z manj truda naredili več kot kakšen drug dan.

Ljubezen:
Marsikaj bi še lahko izboljšali v vašem odnosu in ljubezenskem življenju. Lahko bi se več pogovarjala in si bolj zaupala. Samski se boste prepustili zapeljevanju romantične osebe, kar bo lahko v vas prebudilo pozabljena čustva in vas pripravilo k razmišljanju o morebitni zvezi. Če ste že dolgo časa samski, boste precej zadržani in nezaupljivi. 

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


RAK
Splošno:

Privlačile vas bodo novosti in potovanja. Ne bi imeli smisla, da bi že zdaj planirali, saj bo še marsikaj vplivalo na vaše načrte. Vsekakor pa lahko pustite domišljiji prosto pot, morda pa tudi kaj preberete in pogledate fotografije krajev, ki bi jih želeli obiskati. Privlačilo vas bo neznano, tudi vaša dojemljivost za nenavadne ideje bo večja kot običajno.

Ljubezen
Čustveno življenje bo pestro. Le tisti, ki se izjemno dobro ujemate s partnerjem, se boste počutili sprejete in varne v njegovem objemu. Sicer pa boste tako vezani kot samski takoj zaznali najmanjše možno neskladje. Vendar pa se boste bolj pritoževali kot da bi bili pripravljeni resno delati na tem.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 4

LEV
Splošno:

Precej boste pod stresom, še posebej, če ste na vodilnem položaju ali pa imate zelo odgovorno funkcijo. Bližajo se določeni roki, vi pa še vedno niste izpolnili vseh svojih obveznosti. Če delo ne bo opravljeno, ne bo plačila. Tega se boste zelo dobro zavedali, zato boste pljunili v roke in pohiteli s svojimi zadolžitvami. Ne bodite površni. 

Ljubezen:
V odnosu z ljubljeno osebo bosta prevladovala ljubezen in razumevanje, tudi, če ne boste imeli toliko časa zanjo. Čeprav ne bosta mogla biti skupaj, boste čutili njeno ljubezen, zato se boste tudi lažje soočili z nakopičenimi delovnimi obveznostmi. Tisti v novejših zvezah boste zaradi tega malce nervozni in užaljeni, saj boste želeli svoj prosti čas preživeti v družbi svojega partnerja. 

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 4

DEVICA
Splošno:

Z nalogami ne boste na tekočem, a tega ne boste pokazali, temveč se boste pretvarjali, da je vse v najlepšem redu. Morda ste si naložili preveč. Seveda tega zaradi ponosa in ega ne boste priznali. Študentje se resno vzemite v roke, če želite speljati to študijsko leto, kajti na srečo se tokrat ne boste mogli zanašati. 

Ljubezen
Samski preizkusite spletne zmenke na slepo. Čeprav niste zagovornik tega, danes tvegajte in zelo verjetno boste zelo pozitivno presenečeni. Pred vami se bo lahko pojavila oseba, ki ste jo dolgo čakali in ki bo izpolnitev vseh vaših želja. Tudi vezanim horoskop priporoča, da malce popestrite svoje ljubezensko življenje.

Ljubezen: 5
Služba: 2
Zdravje: 6


TEHTNICA
Splošno:

Uživali boste ob poslušanju starejših, bolj izkušenih oseb, od katerih se boste lahko še kaj pametnega naučili. Vprašajte jih za nasvet, ki vam bo kasneje, ko boste v poslovnih težavah, zelo dobro del. Med poslušanjem njihovih zgodb se boste zamislili nad svojim življenjem in dosežki. V kolikor niste zadovoljni z doseženim, imate še vedno čas, da stvari obrnete v svojo korist.

Ljubezen:
Potrudite se za svojega partnerja, tako kot se on trudi za vas. Skuhajte mu kaj okusnega ali pa ga pred spanjem zmasirajte. Posvetite mu dovolj pozornosti, da se bo spet počutil ljubljenega in zaželenega. Tudi samski boste morali ponuditi več, če ciljate na zvezo.

Ljubezen: 3
Služba: 4
Zdravje: 5

ŠKORPIJON
Splošno:

Danes je čas za spremembe, zato naj vas nikar ne bo strah v življenje priklicati vsega tistega, kar si že dolgo želite. Bodite pogumni in verjemite, da se vam bodo vaša mala tveganja bogato obrestovala. Svoje misli naravnajte na pozitivno in prav takšni bodo v tem primeru tudi vaši rezultati. 

Ljubezen:
Vaš partner je vaš najboljši prijatelj, zato mu lahko vse poveste in zaupate. Vajin odnos sta uspešno zgradila na prijateljstvu in razumevanju, podpirata se in se izredno dobro dopolnjujeta. Veste, kaj vaš partner v določenem trenutku potrebuje, prav tako tudi on ve za vas. Še naprej tako razvijajta vajin odnos in stremita k popolnosti.

Ljubezen: 6
Služba: 6
Zdravje: 6

STRELEC
Splošno:

Navduševali se boste nad novo tehnologijo, izumi in zamislimi. Lahko si tudi omislite nov računalnik ali mobilni telefon. Pobrskajte po internetu in izberite najboljšo in najugodnejšo ponudbo, saj se ne boste umirili, dokler si ne boste kaj kupili. Posvetujte se s prijatelji in strokovnimi osebami, saj ni nujno, da je najdražje tudi najbolj kakovostno.

Ljubezen:
Skupaj s partnerjem boste počeli prijetne stvari. Lahko ga presenetite s kakšnim majhnim darilcem. Vaša nepričakovana pozornost bo nanj zelo dobro vplivala, posledično pa bo lahko izboljšala tudi vajino ljubezensko in erotično življenje. Samski, čas je, da razkrijete svoja čustva.

Ljubezen: 4
Služba: 5
Zdravje: 5


KOZOROG
Splošno:

V službi se boste dolgočasili. Ne zato, ker ne bi imeli dela, temveč zato, ker ne boste motivirani. Zdelo se vam bo, da vse že opravljate rutinsko, naloge in obveznosti, ki vam jih nalagajo, pa so vedno podobne, če ne že enake. Pogovorite se z nadrejenim, da vam da nove naloge ali pa vas postavi na novo delovno mesto.

Ljubezen:
Ob ljubljeni osebi se boste dobro počutili, ona bo vaša edina podpora in njeno razumevanje vašega poslovnega položaja vam bo v veliko pomoč. Njej lahko vedno potarnate, v zameno pa lahko pričakujete spodbudno besedo in koristen nasvet. Samski boste preko prijatelja spoznali osebo, ki vam sprva ne bo tako zelo všeč, a kasneje se bo vajin odnos razvil v zelo obetavno romanco.

Ljubezen: 5
Služba: 4
Zdravje: 5

VODNAR
Splošno:

Ugotovili boste, da ni važno, kaj si mislijo ljudje okoli vas. Vse, kar je pomembno, je le to, kar občutite vi, saj gre za vaše življenje. Sami si ga krojite. Sprejmite odgovornost le za svoja dejanja. Utegne se zgoditi, da se boste na zasebnem področju znašli pred prelomnico, ki vam ne bo dala spati.

Ljubezen:
Težko vam bo ugoditi, zato ne zamerite partnerju, če se bo po nekaj neuspelih poskusih nehal truditi in se bo umaknil. Poleg tega boste tudi zelo težek sogovornik, ne boste se jasno izražali in partner ne bo vedel, kaj sploh pričakujete od njega. Trmasti boste in molčeči, težko se boste dogovarjali in sklepali kompromise. 

Ljubezen: 2
Služba: 3
Zdravje: 2

RIBI
Splošno:

Preživeli boste rahlo nenavaden, ampak nadvse zanimiv dan. Prav lahko se zgodi, da vas dobra knjiga ali dokumentarni film popolnoma potegne vase. Zelo odprti in dojemljivi boste za vse, kar je drugačno in nenavadno, vaša domišljija pa bo živahna, kot že dolgo ne.

Ljubezen:
Vezani že dobro veste, s čim in kako potolažiti nezadovoljnega partnerja, tisti v novejših zvezah pa se boste morali tega čim prej naučiti. Odkrivali boste strani in lastnosti partnerja, ki jih v zanosu in navalu čustev niste uspeli in vse bolj se boste spraševali, ali ste se prav odločili. Samski bi morali biti bolj izbirčni in se ne bi smeli pustiti takoj zapeljati.

Ljubezen: 3
Služba: 3
Zdravje: 4

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.