Magazin > Horoskop in Numerologija
20 ogledov

Numeroskop za teden 2. 4.–8. 4. 2012

Lili Sorum Anže Godec
Videti pomeni verjeti, pravijo. Vendar so čustva tista, ki nam kažejo pot do resnice. Tokrat Vas ne bom spraševala, kakšna so Vaša čustva, temveč kakšna je Vaša Resnica?

Število življenjske poti 1
Pogumno odpirate krila, kot se za pomladni letni čas spodobi. Ne hlastajte, ampak umirjeno in preudarjeno stopite korenito naprej.

Število življenjske poti 2
Odprite se osebam, ki jim lahko zaupate. Ponujena Vam bo roka v pomoč, kjer jo boste najmanj pričakovali. Zaupajte in se predajte.

Število življenjske poti 3
Ustvarjajte. Kot nas prvi sončni žarki prebujajo, dovolite svojemu otroku, da se igra. Kot bi spustili ljubkega mačjega mladička loviti metulje.

Število življenjske poti 4
Čustva Vas bodo ovirala pri osredotočenosti na zadani cilj. Prisluhnite jim, nato poiščite način, kako jih vplesti v svoj "načrt". Naj delujejo za Vas.

Število življenjske poti 5
Hrepenenje po svobodi bo bolj poudarjeno. Če si nečesa ne drznete storiti že dalj časa, je to teden, ko storite ta ogromen korak naprej. Pogumno.

Število življenjske poti 6
Kaj je umrlo, pa se Vi trudite oživeti in zakaj? Obožujte sebe in se ne podrejajte, ampak zablestite. Ne vlecite naprej "mrtvega konja". Teden konca.

Število življenjske poti 7
Čas preudarjanja in analiziranja ter poglabljanja. Globina je spoštovanja vredna, a zgodi se, da zaradi brskanja po globinah spregledamo, kar imamo pred nosom.

Število življenjske poti 8
Pred Vami je čas novega zagona in poslovnih uspehov. Posvetite se karieri in svojemu ugledu. Vaš dotik je magičen – svoje delo spremenite v žlahtnost.

Število življenjske poti 9
Čustveno obdobje zaključevanja. Kaj Vam ne služi na Vaši poti? Kaj ali kdo Vas ne polni s sončnim sijajem in toplino? Modro izbirajte. Danes izberite.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.