Magazin > Horoskop in Numerologija
23 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 16. 3. do 22. 3. 2009

Žurnal24 main
Nahajamo se v tednu, ko bo na nas vplivalo število 3. V nas se bodo prebujali občutki radosti in optimizma, z večjo lahkoto se bomo lotevali preprek na poti in jih reševali domiselneje.

Počutili se bomo manj obremenjene ter lahkotnejše, težave bomo lažje obrnili na šalo, tudi na šalo na svoj račun. Uporabite domišljijo in uživajte v tem tednu, ki bi vas moral presenetiti tudi s kakšnim pozitivnim, nepričakovanim dogodkom.

Število življenjske poti 1
Na delovnem mestu boste ponovno našli radost in veselje, predvidevate lahko, da boste pohvaljeni ali celo nagrajeni za svoje dobro delo. Predvidevati je tudi, da si boste želeli svoje delovno okolje popestriti ter okrasiti po svoje, kar vam bo prineslo pozitivnejše delovno vzdušje.

Število življenjske poti 2

Obeta se vam krajše potovanje ali izlet, lahko tudi kot izkušnja, ko se boste podali v neznano. Ne obotavljajte se ter ne dvomite kot ponavadi. V tem času se vam obeta nekaj sprememb, ki pa vam nosijo predvsem občutek svobode ter neomejenosti. Preprosto predajte se in uživajte v preobrazbi.

Število življenjske poti 3
Morda imate ravno v tem času kakšen družinski praznik in tudi če ne, pričakujte družinsko rajanje in zabavanje tako ali drugače. Poudarila bi, da je zdaj najprimernejši čas za prenavljanje vašega bivališča, ker vas podpira energija ustvarjalnosti ter umetniškega pridiha, obenem pa se želite izraziti, torej naj bo vaš dom odraz vas samih.
Število življenjske poti 4
V vaši domišljiji ne bo meja niti nemogočega. Čeprav vam ne bo prijala glasna družba, pa vam bo čas, ki ga boste namenili sebi in svojim sanjarjenjem, prinesel bogate nagrade v smisli zamisli ter idej, ki jih boste lahko (če boste dovolj pogumni) uporabili v življenju, da bi dosegali večjo kakovost doživetega. Ne bojte se.

Število življenjske poti 5
Obeta se vam neverjetna sreča na poslovnem področju. Vendar ne mislim, da boste zadeli na loteriji ali da vas bodo povišali na najvišje mogoče delovno mesto. Lahko prejmete nepričakovan denar ali drugačno materialno obilje, vsekakor pa vas čaka sreča pri podpisu pogodb, poslovnih dogovorov in podobno. Izkoristite!

Število življenjske poti 6
Radi bi pomagali drugim, ko so v stiski in v tem času vas bo prevevala ustvarjalna energije, ki bo sicer podpirala končevanje. To pomeni, da boste v oporo tako sebi kot drugim, ko bo treba določene okoliščine, čustva, odnose in podobno končati in zaključiti. Vsaka vrata se zaprejo zato, da se nova odprejo. Potrudite se videti luč na koncu predora.

Število življenjske poti 7

Čaka vas veliko sveže energije ter presenečenj, ko se boste počutili še posebno ustvarjalni in predvsem pogumni. Ne zadržujte se pri projektih, ki simbolizirajo vaše sanje. Primite bika za roge in poleg tega uporabite svojo bujno domišljijo, da najdete pot tudi prek najbolj zaraščenih gora. Saj veste, da obstaja.

Število življenjske poti 8
Črpali boste veliko zadovoljstva, osebne izpolnjenosti in odnosov, ki jih oblikujete z drugimi ljudmi. Drugim v življenje prinašate radost, prikličete nasmeh na ustnice, zdaj pa je čas, da dovolite tudi drugim, da to pričarajo za vas. Lotite se težavnih odnosov v življenju, ker vas obdaja srečna energija, ki prinaša radost. Če ste skregani, se bi lahko spor zgladil.

Število življenjske poti 9
V tem tednu vas bodo obdajali čista radost in ustvarjalnost ter obenem optimizem. To uporabite za začetek novih projektov, za katere dvomite, da bi uspeli. Našli boste potrebne ideje in srečna naključja, podporo in obenem vero, prepričanost v uspeh. Velika škoda bi bila izpustiti te resnično ugodne vplive.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.