Magazin > Horoskop in Numerologija
17 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 23. 3. do 30. 3. 2009

Žurnal24 main
Na nas bo vplivala štirica, ki nas bo nekoliko prizemljila in zresnila, v primerjavi s prejšnjim tednom bomo imeli več dela ter obveznosti in nekoliko resneje bomo jemali prav vsako malenkost, ki se nam bo postavila na pot.

Sicer pa bodo naša čustva nekoliko realnejša, zato nas ne bo vsak zaplet spravil ob živce. To je zelo dober teden, da postorite vse tisto, s čimer ste odlašali do zdaj.

Število življenjske poti 1
Kljub resnobnosti tega tedna se vam obeta kar nekaj sprememb in radosti. Imeli boste nekaj več prostega časa kot v prejšnjem tednu in ga boste namenili tistemu, kar vas sprošča in vam daje občutek svobode. Pričakujte spremembe na delovnem mestu, ki vam sprva verjetno ne bodo preveč po godu.

Število življenjske poti 2

Vaše misli bodo usmerjene v družinski posel ali neko smernico, s katero identificirate svojo družino, prednike oziroma korenine. Ukvarjali se boste z vprašanjem, od kod prihajate, ter predvsem z dilemo, kam torej sploh lahko greste. Ali boste pretrgali pričakovanja drugih v svojem življenju in poslušali sebe?

Število življenjske poti 3

Umaknili se boste v miren kotiček, ker boste želeli razmisliti o smeri svojega življenja, ki jo imate namen ubrati letos. Tako kot se zunaj počasi prebuja pomlad, boste tudi vi počasi želeli ugledati sadove svojega dosedanjega dela. Postavite si trdne temelje za nadaljnjo udejstvovanje in predvsem zaupajte vase.

Število življenjske poti 4

Nahajate se v zelo produktivnem obdobju, zato vam svetujem, da zagrizete v še tako grenko jabolko kar se tiče poklica, službe ali izobrazbe, ki je potrebna za želeno zaposlitev. V tem času se vam bo lažje prebiti z dobrimi rezultati. Čeprav bi vas morda motil nižji zaslužek, kot ste si ga obetali, verjemite, da se vam dolgoročno izplača.

Število življenjske poti 5

Obeta se vam naporen teden, ko boste imeli polne roke dela in srce polno neke nostalgije ter spominov. Ne odlašajte z delom, kajti včasih je ravno to najbolj zdravilno. Vaš um bo imel kaj drugega za početi kot pa zbirati solze (solze sreče in radosti, ki se bodo prej ali slej prelevile v solze otožnosti, ker pogrešate preteklost, ki je ni).

Število življenjske poti 6
Na delovnem področju se bosta v vas prebudili samostojnost ter samozavest, zaradi katerih boste bolj neodvisno od mnenja drugih zastopali svoje stališče. Ne bojte se tega občutka, kajti dobro bo prevetril vaš pogled na sodelavce ter nadrejene. Pokažite svoje adute.

Število življenjske poti 7

Povezovali se boste s svojimi sodelavci, prisluhnili jim boste povsem drugače in dovolite jim, da vam v kočljivem položaju pomagajo iz zagate, v katero ste se uspeli zaplesti. V slogi je moč, je velikokrat slišati, a koliko se tega dejansko zavedamo? Bodite tokrat vi tisti, ki mu/ji drugi priskočijo na pomoč.

Število življenjske poti 8
Pred vami je teden, poln radosti in predvsem domiselnosti, prek katerih si boste pomagali iz težavnih položajev. Obeta se vam veliko obveznosti in dodatnega dela, ki ga boste opravili z veliko lažje, če boste svoje razpoloženje ohranjali na valovih dobre volje ter ustvarjalnosti. Predvidevam, da boste v svojih odločitvah ubrali bolj nenavadno pot.

Število življenjske poti 9

Zdelo se vam bo, da se utapljate v delu in obveznostih, obenem pa se boste počutili nekoliko izčrpane, kar sploh ne bo presenetljivo. Proti koncu tedna si namensko vzemite čas zase in se spočijte. Nič vam ne koristi večja storilnost, če je le-ta osnovana na ceni vašega zdravja. Poskrbite tudi zase, ne le za druge.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.