Magazin > Horoskop in Numerologija
11 ogledov

NuMeRoSKoP za teden od 6. 4. do 12. 4. 2009

Žurnal24 main
Obdajala nas bo energija družine in doma. Čutili bomo potrebo po bližini, mirnih večerih in družbi ljudi, ki so nam blizu. Prijala nam bo pristna domača hrana in tista kakovost, ki nam jo dajejo le pravi iskreni odnosi.
Število življenjske poti 1
Nekako ne boste našli osebe, ki bi ji v tem obdobju rekli moj/a, zato boste čas raje preživljali sami s seboj ali pa v neki prisilni iluziji prijaznosti do drugih, ki vas obdajajo. Potrebujete veliko več počitka in miru, da bi lahko resnično uredili svoje misli. Počutili se boste razdvojeni med tem, kar menite, da morate storiti, in tem, kar čutite, da si želite.

Število življenjske poti 2
Poleg vseh predprazničnih in družinskih obvez teh dni vas bo čakal teden, v katerem boste primarno reševali tegobe na poslovnem oziroma poklicnem področju, pa naj gre za zaposlitev, študij ali nekaj, kar dojemate kot obveznost. Nihali boste med razneženostjo ter zasanjanostjo in pa na videz kruto realnostjo.

Število življenjske poti 3

Polni boste izvirnih zamisli in novosti, ki se tičejo vašega odnosa z družino in najožjimi prijatelji. Nekako se boste želeli z njimi zbližati in obenem ohranjati svojo individualnost, tako da boste na neki nov način pokazali, kdo pravzaprav ste. To je tudi čas, ko ugotovite, da določene zveze in odnosi niso dobri za vas, in jih zato zapustite.

Število življenjske poti 4
Čaka vas teden druženja, ki vam prinaša nova prijateljstva in nove ravni, torej poglabljanja že obstoječih vezi z drugimi. Potrudili se boste razvajati druge in jih razveseliti na prav poseben način. Prijalo vam bo, da na tapeti ne boste vi, temveč da bo pogovor tekel o drugih. Na nepričakovan dogodek se boste odzvali sramežljivo.

Število življenjske poti 5

V tem tednu si bo vaša ustvarjalnost dala duška in bo barvita, vzorčasta in razgibana. Prijalo vam bo dekoriranje in oblikovanje nečesa, kar bo popestrilo vaš vsakdan, torej so velikonočni prazniki kot nalašč priložnost, da se sprostite in si dovolite biti umetniški, razposajeni ter polni idej in tudi popackani od barve, če bo to potrebno.

Število življenjske poti 6
Veliko družinskih obveznosti bo nenapovedano padlo na vas, kar vas bo dodatno obremenilo. Počutje bo nekoliko slabše, utrujeni boste in razdražljivi, kar pa boste skrivali za nasmehom na obrazu. Zdelo se vam bo, da so vsi najboljši nameni in načrti splavali po vodi. Poskusite najti nekoga, ki bi vam pri vseh zadanih nalogah pomagal.

Število življenjske poti 7

Vleklo vas bo k družini in vsem, ki jih imate radi, a obenem boste v svojih besedah in ravnanju dokaj protislovni. Hitro si boste premislili, na vas bodo vplivali zunanji dražljaji in povzročali, da si vsakih pet minut premislite in ste drugačnega mnenja. Želeli si boste družbe, po kateri ne boste posegli. Nato si boste želeli samote, ko boste v družbi. Odločite se.

Število življenjske poti 8
Ljubezen in romantični odnosi bodo v tem času ključnega pomena, a morda še najbolj to, kakšen odnos gojite sami do sebe. Odpirale se vam bodo oči o ljudeh, ki so vam v življenju pomembni. Povezovali se boste s svojo družino na povsem drugačen način kot prej. Tokrat boste bolj odkrito govorili o sebi.

Število življenjske poti 9

V tem času boste občutljivejši in dojemljivejši za čustvene dražljaje, pa tudi ranljivejši. Praznični čas vas bo na neki način obremenil, ker se vam bo zdelo, da se je treba braniti pred svetom, ki vas obdaja. Proti koncu tedna bo napetost popustila, in ko se boste sprostili, vas bodo obdajali ljudje, ki vam iskreno želijo dobro.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.