Magazin > Horoskop in Numerologija
32 ogledov

Odgovor – ŠIFRA: maarky

Zanima me ljubezen in ali si bom kmalu ustvarila družino. Do zdaj sem mislila in tudi verjela, da bom s tem partnerjem dočakala starost in si v naslednjem letu ustvarila družino – pa žal trenutne okoliščine ne kažejo dobro. V najin odnos se je spet vmešala moja družina, vpliv pa ima tudi moja služba, ki je 450 kilometrov stran. Zanima me odnos z zdajšnjim partnerjem oziroma ljubezen nasploh.

Numerologija si pomaga s petimi osebnimi števili, ki opisujejo osebo. Število duše je tisto, ki opisuje naše srčne zadeve. Ravno v tem osebnem številu imate karmični dolg, zato me ne preseneča, da se pred vas postavljajo ovire na ljubezenskem področju. Pomembno je, da vztrajate in da ste iskreni tako do sebe kot do drugih oseb. Ne želim namigniti, da lažete – včasih si pač določenih zadev raje ne priznamo, kot pa da bi se z njimi soočili. Letos na vas vpliva število 6, ki močno vpliva na čustveno področje življenja in dom. V letu 2012 se bodo stvari umirile, nekoliko se boste odmaknili od vsega in se posvetili osebnostni rasti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.