Magazin > Horoskop in Numerologija
2544 ogledov

Vroči horoskop za teden od 25. 6. do 1. 7.

ženska moški veselje sreča postelja zveza Shutterstock
Uff, to pa bo vroče.

OVEN
Čaka vas nadvse romantično srečanje na neki zasebni zabavi, kar bo za vas nepričakovano. Do situacije boste morali pristopiti nežno, saj bo ta oseba izredno občutljiva. Dvakrat dobro premislite, preden boste podali kakšno provokativno izjavo, saj jo bo lahko vzela zelo resno.

Ljubezen: 5       
Seks: 4     

BIK
Teden bo čustveno intenziven, kar vas bo lahko popeljalo na vožnjo od višav užitka do globin obupa in spet nazaj. To boste občutili kot resnično težko preizkušnjo, a posledice ne bodo tako dramatične. Nove priložnosti za poglobitev zveze ali nova poznanstva bodo prišle že v prihajajočih tednih.

Ljubezen: 3       
Seks: 3     

DVOJČKA
Proti koncu tedna boste naleteli na neko zanimivo osebo. Očarani boste nad njeno intenzivnostjo, a nikar ne pričnite nečesa, če na to ne boste res pripravljeni. Samski nikar ne hitite v romanco, vezani pa ne pričakujete poravnave s trenutnim partnerjem. Morali boste biti potrpežljivi in vaša vztrajnost bo nagrajena. 

Ljubezen: 3       
Seks: 2     

RAK
V tem tednu boste lahko sklenili ali poglobili že obstoječe povezave. Večinoma boste zelo strastni. Slabost samskih bo to, da se boste zavedali, da vam manjka partner. Ne bodite preveč strogi do sebe. Karkoli že, spoznajte, po čem hrepenite in poskrbite za izboljšave. Če boste samozavestni, boste tudi bolj privlačni.

Ljubezen: 3       
Seks: 2     

LEV
Vložite čas in energijo, da boste ustvarili ali utrdili srčno povezavo. V tem tednu boste zelo zapeljivi in romantika bo na višku. Prepustite se partnerju, saj bo zelo strasten. Uprite se skušnjavi in nikar ne razmišljajte o starem partnerju, raje se popolnoma prepustite trenutnemu.

Ljubezen: 5       
Seks: 4     

DEVICA
Teden bo v znamenju slabe volje, kar se bo odražalo tudi v večernih urah. Poskusite narediti nekaj čarobnega in poskusita izmenjati najgloblje skrivnosti, ki jih imata. Bodita potrpežljiva in rešila bosta vse težave. Bodita odkrita eden do drugega in ponovno obudita strast, ki je še pred časom tlela.

Ljubezen: 4       
Seks: 3     

TEHTNICA
Pričakujte strasten teden. Čustva se bodo poglobila in prebudilo se bo ljubosumje, prišlo bo do nezadovoljstva in nezaupanja. Vajino spolno življenje bo zaradi tega nazadovalo, bila bosta zelo nezadovoljna. Vsekakor se bosta morala pogovoriti. Če bosta razrešila težave, lahko pričakujte vročo noč.

Ljubezen: 3       
Seks: 4     

ŠKORPIJON
Prijatelji bodo lahko poskrbeli za novo poznanstvo ali pa bodo povzročili težave s trenutnim partnerjem. Vezani naredite vse, da se ti ljudje ne bodo srečali, saj se ne bi razumeli. Vsa vaša pozornost bo morala biti namenjena eni osebi, poskrbite, da bo tisti, ki vam pomeni največ. Izogibajte se motnjam.

Ljubezen: 5       
Seks: 5     

STRELEC
Odprite se in delite svoje najgloblje misli, čustva ter fantazije s partnerjem ali simpatijo. To bo edini pravi način, da boste okrepili trenutno vez ali zgradili novo. Morate se prepričati, da se lahko zanesete na to osebo, preden ji boste povedali vse skrivnosti, da bo, kar bo slišala, sprejela v zaupanju.

Ljubezen: 4       
Seks: 3     

KOZOROG
Teden bo prelomnica v vašem razmerju, saj bo romanca nekoliko zamrla. Hrepeneli boste po družbi nekdanjega ljubimca, kar bo huda skušnjava, kateri se boste težko uprli. Če se boste pripravljeni potruditi in narediti veliko spremembo, bo izid lahko drugačen, a če ne, se nikar ne obremenjujte preveč.

Ljubezen: 2       
Seks: 2     

VODNAR
V vašem razmerju obstajajo skrivnosti, ki so zakopane globoko v podzavesti. Sprejmite te skrivnosti, da boste obdržali ogenj ljubezni pri življenju. Če boste to naredili, boste doživeli najbolj ljubeč teden, poln strasti in vročih trenutkov. Partnerja boste naravnost privlačili, bil bo zelo strasten.

Ljubezen: 4       
Seks: 5     

RIBI
Dobri nameni so enkratni, a bistvo leži v tem, da veste, kaj želite. Zanimala vas bo neka oseba, ki ne bo igrala poštene igre. Vsekakor bodite pozorni, da ne boste postali žrtev. Bodite pripravljeni, da boste odšli daleč stran od te osebe, ker ne boste mogli zgraditi dolgotrajne ljubezni z nekom, ki ni vreden zaupanja.

Ljubezen: 3       
Seks: 4     

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.