Magazin
116 ogledov

Kaj nam je povedal Vesnin mož

Vesna POP-TV-2
Matej Franc, mož Vesne Krajnc iz Kmetije, je za Žurnal24 povedal, da ga žalosti, da se povsod najdejo ljudje, ki širijo svoje negativno mnenje.

Kot smo poročali, se je za Vesno iz šova Kmetija išče lastnika le našlo posestvo. Mateja Franca, Vesninega moža, smo povprašali, ali nam lahko o ponujeni kmetiji pove kaj več. "Ena gospa se je povezala z gospodarjem 'kmetije' Vinkom in ponudila na ogled svojo kmetijo. Ko se Vesna popravi, bova s to gospo stopila v stik, da se o zadevi pomenimo," nam je zaupal Franc in dodal, da je Vesna še vedno odločena, da uresniči svoje sanje in na poseben način pomaga živalim in otrokom.

Vesna na Kmetiji ni zmagala, se je pa njena življenjska zgodba dotaknila veliko ljudi, ki so se na Facebooku zbrali v skupini Skupaj za VESNO. Njeni podporniki so že objavili številko računa, na katerem bodo za Vesno zbirali denarna sredstva. "Odziv ljudi naju je pozitivno presenetil. V Vesni so začutili tisto iskrenost, v kateri so drugi udeleženci videli igro. Pripravljenost ljudi, da ji na spletu ustvarijo skupino podpore, je neverjetna. Predvsem je pri tem neverjetno to, da je skupina naravnana zelo pozitivno, nobenih zamer do kogarkoli, nobenega zmerjanja ostalih članov … V resnici gre za to, da se na enem mestu zberejo ljudje, ki želijo narediti nekaj dobrega. Žalosti me dejstvo, da se povsod, kjer se dogaja nekaj pozitivnega, zberejo tudi ljudje, ki večno in neprestano širijo svoje negativno mnenje. Takšno metanje polen pod noge ni fer," še pravi Franc.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.