Magazin
1433 ogledov

Kate v novem intimnem videoposnetku razkrila svoje zdravstveno stanje

Kate MIddleton Profimedia
Valižanska princesa je v intimnem in ganljivem video sporočilu delila svoje olajšanje, ko je potrdila, da je zaključila preventivno kemoterapijo.

42-letna Kate je spregovorila o svoji izkušnji in povedala, da je bila za njeno družino "neverjetno težka". Princesa je nadaljevala: "Zdaj se osredotočam na to, da naredim vse, kar lahko, da ostanem brez raka. Čeprav sem končala s kemoterapijo, je moja pot do ozdravitve in popolnega okrevanja dolga in vsak dan si moram še naprej vzeti tako, kot pride."

Njeno sporočilo je bilo predvajano v kombinaciji s čudovitimi družinskimi posnetki princese, ki med šolskimi poletnimi počitnicami preživlja čas s svojim možem, princem Williamom, in njunimi tremi otroki, 11-letnim princem Georgeom, devetletno princeso Charlotte in šestletnim princem Louisom.

William in Kate sta sicer aprila praznovala 13. obletnico poroke.

Kate se je javnosti zahvalila za podporo in dejala: "Z Williamom sva tako hvaležna za podporo, ki sva jo prejela. Črpala sva veliko moči od vseh, ki nama v tem trenutku pomagajo. Prijaznost, empatija in sočutje vseh je bilo resnično ganljivo."

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.