Magazin
148 ogledov

Obnorite svojega moškega

Pustita domišljiji prosto pot. Žurnal24 main
Z nekaj seksi triki lahko svojega moškega resnično obnorite. S preizkušenimi idejami in prijemi bo vroče ljubljenje zagotovljeno.

Si želite resnično obnoreti svojega izbranca? Možnosti je seveda nešteto, moški pa dandanes že razvajeni. Imamo nekaj idej, ki vas nič ne stanejo, so pa preizkušene in zagotavljamo, da ne bo mogel umakniti pogleda z vašega telesa. Kaj šele preusmeriti pozornost na kaj drugega kot vroče ljubljenje z vami.

Še preden se igra začne:
- Nameni mu nagajiv nasmešek in povej, da že ves dan misliš nanj. Zmedel se bo, misli mu bodo takoj ušle na vašo mehko kožo.

- Če slučajno ješ kaj slastnega, si lahko mirne volje poližeš prste in zagruliš: "Mmmmm, kako je to slastno." Pomislil bo takoj, da bi ti ponudil še kaj "okusnega".

- Ko se preoblačiš, poskrbi, da bo skozi rahlo odprta vrata videl, kako si npr. oblačiš samostoječe nogavice ali pa popravljaš nedrček. Če se kam odpravljata, si lahko prepričana, da te bo želel pred tem še malo preizkusiti.

- Imaš novo šminko? Naliči se, potem pa stopi predenj in mu reci, da si želiš poskusiti, če je res odporna na vse. Začni mu predrzno odpenjati hlače in videla boš – on gotovo ne bo odporen, saj bo nemudoma podlegel vašim čarom.

Pred in med ljubljenjem:

Zapeljujte ga s telesom, seksi spodnjim perilom in masažnim oljem © iStockphoto

 
- Medtem ko se slačiš, mu obrni hrbet, ohrani na sebi le seksi spodnjice in visoke petke. Primi se z vsako roko za ritnico, jo rahlo pregneti in mu nazorno pokaži, kako si ga želiš. Nagajivo ga poglej in videla boš, kako se komaj zadržuje, da ne plane po tebi.

- Vzemi masažno olje. Če ga nimaš, je primerno lahko navadno otroško olje. Masiraj se z njim pred njegovimi radovednimi očmi. Posebno skrb nameni oprsju, nogam in ritki. Naj se vse sveti, ti pa se nežno božaj. Pokliči ga, naj ti pomaga. Roke mu bodo drsele po tebi, žametna in naoljena koža pa ga bo obnorela.

- Ko bo udobno nameščen ležal na hrbtu, se usedi nanj tako, da mu boš kazala hrbet. Usloči se, ritko porini nazaj proti njemu, migaj in delaj kroge pred njegovimi očmi. Moški so nori na tak prizor. In še čisto blizu njegovih oči... Nikoli ne bo pozabil tega. Vi pa ne tega, kar se bo zgodilo potem...

Nikar se drage dame ne obotavljajte, temveč poskusite kaj od zgoraj naštetega. Igra se bo nato razvila sama od sebe. Včasih je potrebno le nakazati smer dogajanja. Boste videle, da libido vašega dragega še zelo živi. Pa tudi to, kako seksi znate biti vi.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.