Magazin
11053 ogledov

Policija ubila hollywoodsko zvezdnico

Vanessa Marquez Facebook
Policija se brani, da je zvezdnica grozila z orožjem.

Kalifornijska policija je ubila zvezdo televizijskih serij 49-letno Vanesso Marquez, potem ko je a grozila s pištolo. Do incidenta je prišlo potem ko je lastnica stanovanja, v katerem je živela zvezdnica, poklicala policijo.

Igralka ni bila pripravljena sodelovati z zdravniško ekipo, ki naj bi ji pomagala, na plano je potegnila imitacijo prave pištole, s katerim je zagrozila policistom in reševalcem. Policisti so, misleč, da gre za pravo orožje, streljali in zvezdnico na mestu ubili.

Številni Američani obsojajo dejanje policije, medtem ko so policistom nekateri na spletnih omrežjih stopili tudi v bran, češ da niso mogli vedeti, da ne gre za pravo orožje.

Vanessa Marquez je bila poznana po vlogah v serijah kot je Urgenca in Melrose Place. Nedavno je kritizirala Georga Clooneya, češ da je on kriv za njeno ne preveč cvetočo kariero. Dodala je, da je bil pripravljen storiti vse, da so jo postavili na tako imenovano "črno listo" nepriljubljenih igralk.

Kot poročajo tuji mediji je igralka zaradi neuspeha v igralskih vodah psihično zbolela. Clooney se je od primera ogradil in poudaril, da nima nobene veze z njeno kariero.

Vanessa Marquez | Avtor: Facebook Facebook

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.