Magazin
27 ogledov

Rakovičji položaj

Žurnal24 main
Še vedno smo pri položajih, ki zahtevajo popolno predajo žensk. Po zevajočem vam ta teden predstavljamo rakovičjega.

Rakovičji položaj © Mladinska knjiga

 
Položaji se v grobem delijo na patriarhalne in matriarhalne. Med prve spadajo položaji, pri katerih spolni akt vodijo moški in so ženske v podrejen položaju, med druge pa seks, kjer ženske prevzamejo pobudo in določajo globino ter hitrost penetracije.

Kot smo napovedali, se bomo v naslednjih tednih posvetili položajem, pri katerih so ženske popolnoma prepuščene moškemu libidu. Po zevajočem vam bomo ta teden predstavili rakovičjega.

Ko boste enkrat preizkusili ta položaj, si ga boste zapomnili za vse večne čase. Tako moškemu kot ženski namreč pričara zelo globoka seksualna občutenja. A to ni vse. Je tudi zelo udoben, tako da se boste do vrhunca povzpeli brez večjega truda.

Ženska naj se uleže na hrbet in pokrči kolena. Stegna naj nato približa trebuhu, podobno kot rakovica umakne klešče. S pritiskom kolen proti trebuhu se mišice stegen napnejo. Ko bo moški, ki kleči pred vhodom v ženski raj, prodrl vanjo, se bodo vsi njegovi premiki prenesli na stegna in spolovila in pri ljubimki povečali občutek naslade.

Tudi moški bo v tem položaju zelo užival, saj bo ženska nožnica njegov ponos zelo močno objela in mu podarila neverjetne občutke.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.