Magazin
2745 ogledov

Pomembno sporočilo švedskega tožilstva glede Joosta Kleina

Joost Klein Evrovizija epa
Primer je zaprt zaradi pomanjkanja dokazov.

Švedsko tožilstvo je sporočilo, da je zaključilo preiskavo nizozemskega evrovizijskega tekmovalca Joosta Kleina, ki je bil izključen iz finala tekmovanja za Evrovizijo po incidentu s članico produkcijske ekipe.

Snemalka je vložila policijsko ovadbo proti Kleinu, češ da ji je po svojem polfinalnem nastopu 9. maja v Malmöju "grozil". Nizozemska televizijska postaja AVROTROS je takrat sporočila, da je incident vključeval snemanje Kleina neposredno po prihodu z odra "v nasprotju z jasno sklenjenimi dogovori".

Evropska radiodifuzna zveza, ki nadzira dogodek, je Kleina diskvalificirala iz tekmovanja le nekaj ur pred finalom 11. maja, kar je AVROTROS kritiziral kot "nesorazmerno" z incidentom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joost Klein (@joostklein)

Švedski tožilec je zdaj dejal, da je primer zaprl zaradi pomanjkanja dokazov. "Danes sem zaključil preiskavo, ker ne morem dokazati, da je bilo dejanje namenjeno vzbujanju resnega strahu ali da je obstajal takšen namen," je v izjavi dejal višji tožilec Fredrik Jonsson.

dezurni@styria-media.si

Evrovizija evrovizija Magazin Ne boste verjeli, kakšna je predstavnica Irske brez ličil Evrovizija Martin Österdahl Video Magazin Tega doma niste slišali! Kaj se je v resnici zgodilo šefu Evrovizije ...
Komentarjev 4
  • FejstDogaja 17:37 12.avgust 2024.

    Glasbeniku se je zgodila velika krivica. Nihče že takrat ni vedel, kaj je bilo, ali je sploh kaj bilo. Šlo je za besedo enega človeka proti drugemu. Diskvalificirali so ga zaradi bedarije in provokacij Izraelcev. In kdo bo zdaj glasbeniku ...prikaži več in Nizozemski povrnil škodo? Bil je med favoriti!

  • Enzgg4 17:25 12.avgust 2024.

    Koga briga ti pede.rsko sranje

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:52 12.avgust 2024.

    Glavno, da so drek zamešal, da je fino smrdelo, zdaj so pa zaprli pokrov, ker ne morejo ugotovit kdo je sral in kdo mešal!

Sorodne novice