Magazin > VIP
2030 ogledov

Ameriška zvezdnica se je znebila svojega zaščitnega znaka

Charlotte McKinney
1/6
Profimedia
Konec namigovanj! Ameriški model in igralka Charlotte McKinney se je res ulegla pod nož.

Lepotica se je odločila za poseg, s katerim so zmanjšali njeno bujno oprsje, ki ji je na začetku kariere povzročalo težave, nato pa je postalo njen zaščitni znak.

Lepotica je morala večkrat razložiti, da so bile njene prsi naravne. “Imam jih od 14. leta. Niso umetne,” je pred časom povedala, na vprašanje, ali bi si jih dala v prihodnosti pomanjšati, pa je odgovorila: “O tem sem že razmišljala. Zaradi diet so se že zmanjšale. Lahko se zgodi, da si bom dojke zmanjšala ali pa jih bo treba dvigniti.”

Charlotte je v intervjuju za Ocean Drive razkrila, da so se ji zaradi velikega oprsja v mladosti posmehovali, težave pa je imela tudi z iskanjem modne agencije, saj je zaradi oblin nihče ni želel zastopati. “Šla sem do vseh modnih agencij na Floridi in vsi so mi govorili: ‘Si premajhna. Tvoje prsi so prevelike.’”

Svojo pozornost je zato usmerila na Instagram in postala vse bolj prepoznavna. Ko je bila njena zgodba predstavljena v reviji Esquire, je z njeno kariero šlo samo še navzgor. Nastopila je že v več oglasnih kampanjah, med drugim tudi za blagovno znamko Guess. 

Charlotte McKinney Magazin Presneti veter: Je nosila spodnjice?
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.