Magazin > VIP
27 ogledov

Amy trpela zaradi karmičnega dolga

Amy Winehouse Reuters
Amy je imela v Številu rojstnega dneva prisoten karmični dolg 14/5, ki simbolizira zlorabo ljubezni, nagnjenost k begu, a obenem potrebo po varnosti, pravi numerologinja.

In kaj o Amy Winehouse še pravijo številke?

Numerologinja Lili Sorum meni, da je bila pevka ranljiva duša, kar je poskušala prikriti. "Morda je bila neodgovorna, predvsem pa je bila nezaupljiva. Število duše 33/6 kaže na osebo, ki je lahko pretirano romantična v svojih željah. Od življenja in ljubezni pričakuje pravljičnost. Ker je to nemogoče, to doživlja kot zavrnitev sebe," še dodaja Sorumova.

Letošnje leto pa je bilo zanjo prelomno. "Leto 2011 je bilo njeno osebno leto pod vplivom števila 9 obdobje zaključevanja, čas koncev simboličen konec pomembnega devetletnega cikla."

Amy Winheouse bi septembra praznovala svoj 28. rojstni dan. S svojo nenadno smrtjo se je pridružila klubu 27 – zvezdnikom, ki so umrli stari 27 let. Je to leto prekleto? "Sedemindvajseto leto v našem življenju je še posebej naporno, kajti nihamo med potrebo po bližini, povezovanjem in predajo ter željo po miru, čustvenem odmiku in tudi osami. Pravzaprav iščemo sami sebe. In svet," je še povedala Sorumova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.