Magazin > VIP
32 ogledov

Amyjin oče: "Umrla je srečna"

Mitch Winehouse Reuters
Mitch Winehouse se ob smrti hčerke Amy tolaži, da je bila hčerka pred smrtjo srečna in zaljubljena. Poleg tega zatrjuje, da že nekaj časa ni imela težav z drogami.

Nekaj ur po slovesu od hčerke na londonskem pokopališču je Mitch Winehouse podal izjavo, v kateri trdi, da je njegova hči umrla srečna, zaradi česar je bolj pomirjen. "Počutimo se bolje, vedoč, da ni bila depresivna, da je umrla srečna," je povedal.

V izjavi je tudi zatrdil, da je Amy že pred tremi leti premagala zasvojenost z drogami. "Tri leta nazaj je Amy premagala zasvojenost z drogami. Zdravniki so rekli, da to ni mogoče, vendar je to res storila." V času pred smrtjo je po njegovih besedah tako bila bitko le z alkoholom. "Zelo se je trudila in je ravno zdržala tri tedne brez alkohola," je zatrdil.

K temu naj bi pripomogla tudi njena ljubezen z Regom Travissom, saj naj bi se Amy "veselila njune skupne prihodnosti. Bila je bolj srečna kot kdajkoli prej v zadnjih nekaj letih," trdi oče preminule pevke.

Poleg tega naj bi bila pevka v petek, dan pred smrtjo, zelo dobro razpoložena. "Zvečer je bila v svoji sobi, igrala je na bobne in pela," je razkril. Naslednji dan jo je popoldne varnostnik našel mrtvo.

Vzrok pevkine smrti prejšnjo soboto sicer še ni pojasnjen. Več bo znanega v dveh do štirih tednih po nadaljnjih toksikoloških preiskavah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.