Magazin > VIP
26394 ogledov

Ana Maria Mitić želela v Tolmin, pristala pa …

Ana Maria Mitić instagram
Kaj takega …

Igralka, komičarka in voditeljica Ana Maria Mitić rada dopustuje ‘po koščkih’, in to v naši prelepi Sloveniji. Pred kratkim si je v času otvoritve Aninega festivala privoščila obisk Rogaške Slatine, ki ji je res pri srcu. “To so res čudoviti kraji, na katere me veže tudi veliko spominov. Kot deklica sem tam nastopila v Kristalni dvorani, na koncertnem klavirju, ki se mi je zdel takrat nebeško lep in velik,” pove za Žurnal24 in doda, da je v Rogaški Slatini nazadnje nastopila lani na Festivalu slovenskega šansona, na katerem je s klavirjem zaigrala svojo pesem V našem belem hodniku, za katero pravi, da je bila izredno lepo sprejeta.

Najlepše se ima med raziskovanjem slovenskih turističnih biserov. “Morje je zakon! Tudi v tem primeru rada podprem slovensko obalo, sploh zato, ker iz leta v leto ponuja lepši in bolj bohoten kulturni program. Koper je prečudovito mesto, katerega razvoj spremljam že od otroštva in s ponosom spremljam napredek, seveda pa pri izbiri krajev za oddih upoštevam tudi gastronomsko ponudbo. Prav tako so čudoviti ostali kraji, meni ni težko nikamor, ravno nazadnje sem se imela prelepo v Mežici, na Koroškem so čudoviti ljudje ... Pa da ne pozabim na Kras, Brda, tam je čudovito, joj, pa Prekmurje,” navdušeno pripoveduje.

A tudi med oddihom gre lahko hitro kaj narobe. “Svoj čas smo radi hodili k prijatelju na družinski vikend v Log pod Mangartom. Komaj smo naredili vozniške izpite in za to pot se je ponudil človek, ki je bil sicer orientacijsko najmanj sposoben, je pa želel pokazati, da zmore. No, namesto v Tolminu, kamor smo se odpravili, smo pristali na Mangartu. Zanimivo je bilo, da smo kljub višinski razliki to dojeli šele, ko smo bili visoko v gorah in je cesta postala neprimerna za avtomobile. Smejali smo se, naredili fotografijo z lepim razgledom, in šli nazaj v dolino,” se z nasmehom na obrazu spominja Ana.

Mitićeva je sicer mama 5-letnemu sinu Levu, ki ga ima z bivšim partnerjem Luko Kozamernikom. Podrobnosti razhoda je razkrila ravno v pesmi V našem belem hodniku, v kateri zapoje: ‘Moji ljubi sosedje niso slišali joka noči’ in ‘Ne vedo, da včeraj si odnesel vse svoje stvari’ ter ‘Konec bedne je scene, a vseeno prekleto boli’. Konca razmerja za medije ni hotela komentirati.

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Grof 14:04 14.julij 2024.

    Kakor za koga, a ne, Em.P. Npr, okolica Velenja se je vsa tresla, ko je….. Novica za dol past.

  • Pierre 09:49 14.julij 2024.

    SILNO pomembna novica!!!