Magazin > VIP
71324 ogledov

Avdićeva žena te njegove reakcije verjetno ne bo vesela!

Denis Avdić Mediaspeedž
Je spal na kavču?

Dobrodelni "dirki" po Sloveniji Deželak Junak se je v Ljubljani pridružil tudi Denis Avdić, ko je konec tedna del poti prekolesaril z Miho Deželakom. Med vožnjo sta se kratkočasila tudi s pogovorom o tetovažah. Denis je Mihi povedal, da bi se tetoviral, vendar ne ve, kaj bi izbral.

Dobrodelno akcijo Deželak Junak lahko podprete z sms sporočilom POMAGAM5 ali POMAGAM10 na 1919.

Deželak mu je zato predlagal ženino ime, Ana, Avdić pa mu je na to odgovoril: "Ti napiši Ana. Super, res si mi predlagal, najboljše, da sem kar Dejan Dogaja." Miha mu je nato predlagal, da če se slučajno kaj zgodi, pa samo doda J in je Jana (Morelj, op. a.), sodelavka, ki jo spoštuje. "In če se še kaj zgodi, napišem kar Ljubljana," je njegovo idejo komentiral Denis, Miho je to zelo nasmejalo: "No vidiš, rešitev je top!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADIO 1 (@radio1slo)

Denis in Ana sta par že vrsto let, v zvezi sta se jima rodila dva sinova, Denis pa ni edini v družini, ki se ukvarja z radijskim poslom. V družini najbolj znanega radijskega voditelja Denisa Avdića sta kar dva radijca. Njegova soproga Ana  Avdić je leta 2022 namreč prevzela nov položaj in postala odgovorna urednica takrat nove radijske postaje BestFM, kjer lahko prisluhnete balkanskim hitom, na njihovi spletni stani bestfm.si pa preberete vse estradne zanimivosti in trače z območja bivše Juge. Radio predvajajo na frekvenci, na kateri je dolga leta kraljevala legendarna radijska postaja Salamon.

Ana je s postajo požela velik uspeh, v letu 2023 je bilo geslo BestFM drugo najbolj iskano geslo v Googlu v Sloveniji. 

Komentarjev 2
  • Grof 13:47 05.junij 2024.

    Pa čefur Avdič, zelo pomrmbna bosanska afna, pa Magnifiko, ubogi revež, zmanjkalo je nekaj 100 jurjev za dokončanje megalomanske vile v Kosezah, pa čefur Jankovič prijatelj srbskega mangupa, pa Brozović, igorel do tal, pa Dasa iz Palasa, pi- - a ...prikaži veča vam ma - - - - - a, pa, jeban…….

Sorodne novice