Magazin > VIP
3795 ogledov

Bi prepoznali eno najbolj znanih Slovenk?

tanja žagar Instagram
Spomnila se je svojih šolskih dni.

“Na današnji dan pred 35. leti bi mi lahko bilo ime Rozika! Kako zelo sem bila vesela svoje roza šolske torbe in tega roza mini krila, seveda je bilo v torbi tudi vse roza … Lepo smo se imeli! Ob letošnjem novem šolskem začetku pa bi rekla to ... Pustimo otrokom, da so lahko učenci, starši bodimo starši in predvsem pustimo in dovolimo učiteljem, da so lahko učitelji v pravem pomenu te besede, z vso tisto pravo in zdravo avtoriteto, ki jo naši otroci še kako potrebujejo in ki je v zadnjem času žal marsikje primanjkuje. Vsem, ki smo kakorkoli povezani s šolo, predvsem pa vsem šolarjem in učiteljem želim uspešno šolsko leto,” je na Instagramu zapisala pevka Tanja Žagar in objavila prikupno fotografijo iz otroštva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tanja Žagar (@tanjazagar)

Tanja je 1. julija, ko je pihala 42. svečko na rojstnodnevni torti, razkrila, da ima raka na dojkah. “Danes 42. svečko na svoji rojstnodnevni torti upiham kot kratkolaska. Srečna, vesela in optimistična kratkolaska! Seveda bi bila bolj vesela, če bi bil razlog za ta moj novi imidž drugačen, a tudi bolezen je del življenja, tudi to je treba sprejeti in se z njo pogumno soočiti. Pravzaprav sem neizmerno hvaležna, da živimo v času, ki mi omogoča uspešno zdravljenje. Decembra lani sem namreč izvedela, da imam raka dojke. Pa sem si rekla takole: 'Tanja, zdaj pa vključi ves svoj optimizem, pozitivno energijo in tvojo neizmerno voljo ter ljubezen do življenja, da tole živalco uženeš v kozji rog!' Pa še to: 'Jaz nisem bolna, bolna je moja dojka in to bomo zrihtali!' Točno tako sem si rekla, stisnila svoja mala, a zame največja biserčka na svetu, pa seveda tudi velikega in se odločila, da bo to zame mala malica," je zapisala ob fotografiji z rojstnodnevno torto.

Na novico o diagnozi se je odzval tudi Tanjin partner Miki Šarac, ki je tudi oče njunih dveh otrok. "Strah pri partnerju nastane velikokrat tudi zato, ker se ženska spremeni, izgubi lase, potem pride še operacija, in to ni več oseba, ki mu je bila všeč. Zame je bila Tanja vedno kraljica, in tudi če bi prišlo do popolne odstranitve dojke, s tem ne bi imel težav. Tudi če bi si odstranila obe, me ne bi prizadelo. Zame je ona najlepše bitje na svetu, poleg, seveda, otrok, ki so na prvem mestu," je povedal. 

Tanja je pred kratkim uživala na morju in razkrila, da se noro veseli jeseni, saj bodo na morju pekli paprike in delali ajvar. Obljubila je, da bo za sledilce objavila postopek nastajanja teh dobrot.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.