Magazin > VIP
32908 ogledov

Bi prepoznali tega znanega Slovenca?

pevec Sebastian facebook
“Mini jaz,” je zapisal.

Mariborski pevec Sebastian je na Facebooku objavil ljubko fotografijo iz svojega otroštva. “Mini jaz,” je zapisal pod objavo. Na fotografiji ima veliko pegic, za katere hudomušno pripomni, da so ga kot otroka zelo motile. “Nanje sem si mazal vse, kar bi pomagalo, da bi izginile,” razkrije pevec.

“Kot otrok sem bil tih in umirjen, zelo introvertiran. Bil sem umetniška duša, pel sem, risal, bil tudi nekaj časa pri tabornikih. Vedno sem vedel, da bom po poklicu učitelj. Imel sem lepo otroštvo, zelo sem hvaležen staršema, ki sta naju z bratom vzgojila v marljiva in delovna človeka,” pove Sebastian za Žurnal24. 

Sebastian je prvič pred občinstvom nastopil na izboru za Miss Slovenije leta 2000 s pesmijo Hočem to nazaj!, ki se je kmalu zavihtela na vrh radijskih in televizijskih glasbenih lestvic. Med Popstars turnejo so bile oboževalke nad njim tako navdušene, da so celo bivakirale pred njegovo hišo, mu pošiljale pisma in klicale domov.

Po koncu glasbene kariere se je posvetil plesu in odprl svojo plesno šolo Sebastian, ki je prerasla v eno največjih plesnih šol v Sloveniji. “Naš cilj je, da vas spoznamo s plesom in z odrom ter vas tako vzgojimo v samozavestne, ustvarjalne, delovne, disciplinirane, točne in natančne plesalce s čim več izkušnjami – tako s treningov kot tudi z odrskih nastopov,” piše na spletni strani plesne šole, ki je namenjena najširšemu krogu ljudi, tako otrokom kot tudi odraslim.

Poleg petja in plesa ima Sebastian še en talent, ki je njegov uradni poklic. Je namreč diplomirani učitelj angleščine. "Nikoli nisem učil angleščine, le tistih 10 dni prakse na srednji šoli in 10 dni prakse na osnovni šoli. To je moj plan B in če bi se kdaj zgodilo, da bi plesno šolo zaprl, bi šel z veseljem učit angleščino,” je povedal lani za Žurnal24.

:dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • Toma 13:31 13.julij 2024.

    Tako je znan, da ga še pozabiti ni možno!