Magazin > VIP
20 ogledov

Bieber skoraj napadel oboževalko

Justin Bieber
1/5
FameFlynet
Justin Bieber očitno ne prenese več pritiskov zvezdništva.

Pop pevec Justin Bieber se je v tem tednu zapletel že v drugi fizični obračun. V začetku tedna je napadel fotografa, včeraj pa se je spravil na oboževalko, ki ga je nežno pobožala po obrazu. Bieberja so v Parizu namreč obkolile oboževalke, s katerimi se je z veseljem fotografiral, dokler ena izmed njih ni prestopila meje. Pevca je to zelo vznemirilo, posredovati pa so morali celo njegovi varnostniki. In vse to le zaradi enega samega dotika!?

Teden je za Justina vse prej kot ugoden, poleg incidentov s fotografom in oboževalko je včeraj s svojim koncertom v Oslu povzročil pravo katastrofo. Norveška policija je zaradi več deset tisoč oboževalcev na ulicah Osla skoraj razglasila izredno stanje. Na koncertu je bilo zaradi vsesplošne evforije poškodovanih 49 deklet, štirinajst jih je celo potrebovalo pomoč reševalcev. Navdušenci pop ljubljenčka so do odra, ki je bil obdan z vodo, želeli priti celo s kajaki in napihljivimi rafti.

Komentarjev 3
  • Kevin Kiret 12:58 03.junij 2012.

    ti si neumn

  • erikkk 08:09 01.junij 2012.

    Pa naj še popravim članek ...Ni jo nič napadel, pač pa se mi je ta vsiljevala , pa jo je samo odrinil ... tako tud tuji mediji pišejo.kot pa je v čalnku napihnjena ...

  • erikkk 08:06 01.junij 2012.

    Ja res čudno vrašanje no ...Fant je dobu odpor do žensk ker ga je napadla nosečnica..Zato jim ne dovoli več blizu... da nebi kakšna že samo z dotikom zanosila.Fant je premlad za očeta in se je ...prikaži veče ustrašu ... a ne brez posledic.Žal je to kompleks za celo življenje... ki mu ga je povzročila tista ženska z otrokom.Do vseh žensk bo agresiveno odreagiral ... žal ..