Magazin > VIP
18 ogledov

Brada postavila pred vrata

040808-jolie-pitt-dvojcka Žurnal24 main
Angelini je prekipelo. Igralka, ki je sredi julija rodila dvojčka, je Brada vrgla iz hiše.

Z ženskimi hormoni se ne gre igrati, kar zdaj ve tudi Brad Pitt. Angelina Jolie je po rojstvu otrok zelo občutljiva. Vsaka malenkost jo vrže s tira in ni bilo treba veliko, da je napako naredil tudi Brad.

"Angelina se nanj razjezi zaradi vsake malenkosti," je razkril družinski prijatelj. Zaradi nepomembne malenkosti naj bi Bradu zabrusila, da ga ne potrebuje. "Nazadnje mu je dejala, da mu ni treba priti domov." Brad se je tako po pomoč zatekel k svojemu prijatelju Bonu, ki mu je odstopil posteljo.

Vse glasnejša postajajo namigovanja, da Angelina trpi za poporodno depresijo, ki je med drugim prizadela tudi Brooke Shields in Gwyneth Paltrow. Igralka se po besedah prijatelja počuti osamljena. "Angelina Brada obtožuje, da ne posveča dovolj časa otrokom," je še dodal. Brad bo oktobra v Nemčiji snemal skupaj s Quentinom Tarantinom, zaradi česar je zvezdnica še bolj potrta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.