Magazin > VIP
2247 ogledov

Bruce Willis po dolgem času ujet v javnosti, takšno je njegovo stanje

Bruce Willis Emma Heming Reuters
Zaradi redke bolezni se je upokojil leta 2022.

Bruce Willis se je zaradi svojega zdravstvenega stanja upokojil leta 2022. Diagnosticirali so mu frontotemporalno demenco, zelo redko obliko demence, ki nastane zaradi poškodbe možganov. V njegovem primeru bolezen napreduje zelo hitro, zato se je igralec popolnoma umaknil iz javnega življenja, da bi čim več časa preživel s svojimi najbližjimi, ki mu stojijo trdno ob strani.

V javnosti ga ne vidijo več pogosto, te dni pa so ga ujeli med vožnjo z njegovim telesnim stražarjem in videti je, da napovedi vseeno niso tako temne. 

Bruce Willis | Avtor: Profimedia Profimedia

Njegovi družinski člani na svojih družbenih omrežjih sicer pogosto objavijo slike z Bruceom, mnenja oboževalcev pa so glede tega deljena. Nekateri so hvaležni, da lahko spremljajo igralca in mu pošiljajo virtualne spodbude, drugi so odločno proti objavljanju njegovih fotogragij, saj menijo, da mu s tem odvzemajo pravico do dostojanstva.

Spomladi 2022 so njegovi najbližji sporočili, da akcijski zvezdnik trpi za afazijo, degenerativno boleznijo možganov, ki ima za posledico hude jezikovne motnje. Dobro leto pozneje je sledila konkretnejša diagnoza, igralcu so diagnosticirali frontotemporalno demenco (FTD), zelo redko obliko demence.

Svojci so lani potrdili, da se mu je stanje poslabšalo. Toda slike, kot je ta, dokazujejo, da Bruce še vedno sodeluje v življenju svojih najbližjih, kar je družina že večkrat potrdila. Žena Emma Heming Willis in preostali člani njegove družine delajo vse, kar je v njihovi moči, da bi zanj dobro poskrbeli. Emma na Instagramu tudi redno obvešča njegove oboževalce. Novembra je delila posnetke iz Disneylanda in s tem pokazala, da igralec kljub bolezni skrbi za ustvarjanje skupnih spominov s hčerkami. Žena s pomočjo igralčevega primera tudi skrbi za osveščanje o tej bolezni. 

Bruce Willis | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • Toma 14:01 09.september 2024.

    Če ga objave prikazujejo v najboljši možni sliki imam nič proti. Je moj najljubši igralec s katerim sem skorajda odrašča in se staral. Drugi pa Schwarzenegger, ki sem ga imel čast videti v živo v Gradcu!

Sorodne novice