Magazin > VIP
42744 ogledov

Carmen Osovnikar: "Utapljam se v bolečinah!"

Carmen Osovnikar instagram
"Upala sem, da se bo stanje umirilo, a se žal ni," nam je razkrila.

Zdravstvenim težavam pri Carmen Osovnikar, zvezdi Sanjskega moškega in Vražjih dam, ni videti konca. Lanskega julija se je zgodilo prvič. Zaradi oteženega dihanja so sprva mislili, da gre za panični napad. Kasneje je bila z reševalnim vozilom odpeljana v bolnišnico, kjer so ji postavili diagnozo hujše srčne aritmije in ji predpisali tablete.

Od takrat je Carmen doživela še nekaj napadov, nazadnje je bilo tako hudo, da je v rokah čutila mravljince. "Trenutno dobivam začasno terapijo in tablete vzamem, ko vidim, da se približuje napad. Rada bi šla h kardiologu, da mi predpiše stalno terapijo, a so žal čakalne vrste nemogoče," pove lepotica. Poleg srčnih težav ima Carmen težave še z vratom. Premaknjena ima namreč dva diska. "Še vedno čakam na termin pri fiziatru. Utapljam se v bolečinah," potoži. 

Podobne težave ima tudi njena mama. "Vedno sem si mislila, da mama glede težav pretirava. Sedaj pa vidim, kako je to. Napadi me zares izmučijo," doda Osovnikarjeva, ki jo zelo skrbi za mamo. Marca je namreč tudi njena mama doživela tako hud napad aritmije, da so poslali reševalno vozilo. 

Kljub težkim časom pa je Carmen hvaležna za svoje delo, ki ji omogoča, da se lahko kadar koli odloči za oddih. "Čutim, da kmalu spet potrebujem dopust. Nazadnje sem bila na Cipru, zdaj pa še ne vem … Najbrž bom šla na Hrvaško, pa tudi kam v tujino," za Žurnal24 pove simpatična Štajerka in pripomni, da nikoli ničesar ne načrtuje vnaprej, temveč se raje prepusti toku življenja. "Tako gledam tudi na razmerje z moškim. Ne iščem ga, če pride, pride, in če ne, potem ne," doda.

Carmen je za Žurnal24 še razkrila, da bo v prihodnosti morda napisala avtobiografijo. "Dobila sem ponudbo s strani založbe, da napišem knjigo o svojem življenju. Takrat sem jih zavrnila, saj sem čutila, da ni še čas za to. Sem pa prepričana, da bi bila zelo zanimiva. Morda v prihodnje," zaključi Osovnikarjeva.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 8
  • bi_ba 15:03 16.junij 2024.

    Premaknjene medenice pa nima? Pa heksenšus? Dajte nam za božjo voljo že mir s to babo! Res nimate idej o čem pisati?

  • Zvono 08:01 16.junij 2024.

    Avtor/ica Em. P. "lepotica"??? Prej plasticirana spaka. Nujno k optiku po nova očala!

  • Ender3 13:38 15.junij 2024.

    Penisilin bi ji zagotovo pomagal. Razen če ga ni že preveč navajena ali ima visoko toleranco. Ali pa mogoče rabi črno obliko, ki ima dvojno moč..