Magazin > VIP
74626 ogledov

Znani Slovenec priznal, da je hudo pretepel svoje dekle

tomaž gorec Youtube
Povsem iskreno je spregovoril tudi o najtemnejših trenutkih svojega življenja.

Tomaža Gorca dobro poznajo vsi, ki so nekoč zahajali v njegovo legendarno diskoteko Africa v Trebnjem. Danes je Tomaž eden naših najbolj priljubljenih vlogerjev, ki pa ga ljudje obožujejo ali pa jim gre v nos ravno zaradi tega, ker o svojem življenju vedno govori zelo odkrito in neposredno. Kljub temu da je zelo uspešen podjetnik in popotnik, vedno naglas prizna, da še vedno živi pri mami, zaradi česar je nemalokrat tarča kritik.

Tudi v novem podvigu, ki se ga je lotil Tomaž, to je več kot petsto strani dolg priročnik za življenje in posel z naslovom Vse se da, če se hoče!, je Gorec neposreden in razgalje vse svoje neuspehe in uspehe ter tudi trenutke, na katere ni niti najmanj ponosen. Tako je eno najbolj pretresljivih poglavij zagotovo priznanje, da je brutalno pretepel svojo punco. Čeprav se je dogodek zgodil že pred desetletji, bi bilo to marsikoga sram priznati, kaj šele zapisati v knjigi. A Tomaž se pogumno loteva tudi tako temnega poglavja v svojem življenju. Dekle, v katero je bil noro zaljubljen, v knjigi ji je nadel ime Metka, se je med eno izmed zabav na zadnjih sedežih začela strastno poljubljati z njegovim prijateljem. To mu je tako zameglilo razum, da jo je pretepel. 

Tako je opisal dogodek, ko jo je tistega večera peljal domov: "Nekje sem ustavil, se začel dreti na njo in zahtevati, naj mi pove, zakaj je to naredila. Zakaj je morala to narediti ravno vpričo mene, da me je osramotila. Pretvarjala se je, kot da ji ni mar, kar me je še bolj razjezilo in sem jo začel v enem trenutku tepsti. In kar nisem nehal. Bila je kar dobro pretepena. Ko sem se malo streznil, sem se začel zavedati, kaj sem naredil. Groza me je bila. Razmišljal sem, da bi nekam pobegnil. nIkomur ne privoščim takega groznega občutka. Še huje je bilo dan zatem, ko sem bil popolnoma trezen." Tomaž v poglavju o Metki nato še podrobno opiše, kako jo je želel pridobiti nazaj, da je bila za to celo njena mama, ker je Tomaž prihajal s premožne družine in kako mu je zaradi tega dogodka sodnica za prekrške naložila kazen v višini 21 tisoč takratnih tolarjev. 

 

Brutalno iskrena zgodba pa ni edina ljubezenska zgodba, v knjigi ima Tomaž zgodb z dekleti cel kup, bil je namreč pravi Casanova. Povsem konkretno opiše tudi napotke za osvajanje deklet, čeprav verjetno na raznih Tindrih danes ne delujejo več, jih je pa vseeno zabavno prebrati. A ne le vzponov in padcev z dekleti, podrobno opiše tudi poslovne odločitve, ki jih v njegovem življenju ni bilo malo. Pa tudi poslovne napake in nasvete, ki lahko marsikomu pridejo prav.

Na svoj račun pa bodo prišli tudi ljubitelji potovanj, a Tomaž vas ne popelje le po tujih krajih, pač pa predvsem po številnih izkušnjah, ki jih je doživel ob in na potovanjih. Te niso bili vedno sanjske, zato prizna, da je potovanja vzljubil šele kasneje. V prav vseh poglavjih pa se tako ali drugače pojavi ljubezen do mame, ki mu jo sledilci na družbenih omrežjih tudi večkrat očitajo. Čeprav Tomaž ob koncu svoje knjige zapiše, da je najbolj hvaležen staršema za vse, kar sta mu v življenju omogočila, pa je mama in njena brezpogojna ljubezen prisotna vseskozi. Gorec, ki ima še brata in sestro, pravi, da mamo, ki ga je v življenju velikokrat rešila, najbolj osrečuje to, da se vsi trije dobro razumejo, najbolj nesrečna pa je, kadar se ne. 

Komentarjev 19
  • Avatar Metod Kvargl
    metod7 22:04 13.junij 2024.

    Jaz bi jo tudi narezal. Pravzaprav - oba!

  • Ender3 19:30 07.junij 2024.

    Ko je JJ obračunaval s svojo Urško so bili mediji tiho. Pisali so samo o njenih bolniških staležih

  • sandi76 19:15 07.junij 2024.

    Kdo je to ?

Sorodne novice