Magazin > VIP
21 ogledov

Ecclestonova razmišljala o samomoru

Tamara Ecclestone
1/9
Flynet
Hčerka Napoleona formule 1 Bernieja Ecclestona, Tamara, je povedala, da je zaradi negativnih spletnih komentarjev razmišljala o samomoru.

"Sovražili so me. Ljudje so me obmetavali z negativnimi komentarji, kot denimo, da bi se morali s sestro preseliti v enosobno stanovanje, ker nisva nič vredni, in da bi naju starši morali prenehati financirati," je povedala Tamara in dodala, da so jo tovrstni spletni komentarji tako prizadeli, da je razmišljala o samomoru. "Najraje bi si naredila vročo kopel in si v kadi prerezala žile," je izdala Tamara in dodala, da ni "razvajena deklica, ki ne zna ceniti denarja in se ne zaveda, kakšno srečo ima v življenju". "Razvajen je nekdo, ki je uničen. Jaz se ne počutim uničeno. Sem hvaležna za vse, kar imam. Moj oče je trdo delal. Zakaj bi me moralo biti sram?" še pravi 26-letna Tamara, ki ima hišo v Londonu in 90 milijonov evrov vredno vilo na Beverly Hillsu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.